Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΑΟΔ..ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ...

Τα… συστατικά της ανατροπής του Περιστερίου ανέλυσε ο Τζίμης Κουστένης, ενώ ο Γιώργος Καλαφατάκης ήταν «σκασμένος» γιατί περίμενε τι θα του συμβεί στην επανάληψη. Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΤΖΙΜΗΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ:
«Ευχαριστώ τον κόουτς Καλαφατάκη για τα κολακευτικά λόγια για την ομάδα μας και για μένα προσωπικά. Στο παιχνίδι υπήρχαν δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ο ΚΑΟΔ παρουσίασε καλύτερη διάθεση. Ήξερε που θα χτυπήσει. Εμείς μπήκαμε νωχελικά και επιτρέψαμε στον ΚΑΟΔ να πετύχει εύκολα καλάθια.
Απόρια αυτού ήταν να δεχθούμε 47 πόντους στο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα τα παιδιά κατάλαβαν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Στην επανάληψη βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα, περιορίσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ του ΚΑΟΔ και να φτάσουμε σε εύκολα καλάθια.
Στο τέλος το ματς κρεμόταν από μια κλωστή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη νίκη επειδή σημειώθηκε επί ενός εξαιρετικού αντιπάλου, που παίζει όμορφο μπάσκετ. Σήμερα πανηγυρίζουμε αλλά από αύριο ασχολούμαστε με τα ματς κόντρα στον ΠΑΟ. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους και τους περιμένουμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τόσους και ακόμη περισσότερους».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ: «Συγχαρητήρια για τη νίκη του Περιστερίου και τη δουλειά που κάνει  ο Δημήτρης. Δεν είναι έκπληξη για μένα η πορεία του Περιστερίου. Είναι ευχάριστο για αυτή την ομάδα με την ιστορία και τα προβλήματα του Περιστερίου.
Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί έγινε όπως το είπα. Όταν έχεις πει τι πρέπει να κάνουμε και δεν έγινε. Είσαι δυο φορές βλάκας. Είπαμε αλλαγές σε όλα τα σκριν και φάγαμε τρίποντο. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν να πάει το ματς εκεί που πήγε.
Είπαμε στο ημίχρονο ότι ξεκινάμε από το 0-0 γιατί το Περιστέρι παλεύει για το μέλλον του και παίζει με πάθος. Το είχα πει στους παίκτες μου μετά το ματς με τον ΠΑΟ. Δεν δείξαμε χαρακτήρα. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει και τα έχει όλα. Πρέπει να παραδειγματιζόμαστε. Το Περιστέρι το ήθελε περισσότερο και το πήρε. Ήταν λανθασμένη η απόφαση για τα τρία δευτερόλεπτα. Απλώς το αναφέρω γιατί ήταν ένα καθοριστικό σφύριγμα.
Είχαμε ξεκινήσει νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν σημαντικό το τρίποντο του Ζάρα στο 37’. Γι’ αυτό το πανηγυρίσαμε. Δεν είναι κακό αυτό. Δείχνει κάτι αυτό. Με ικανοποιεί αυτό. Το ματς πήγε στις βολές. Όταν το φτάνεις εκεί το παιχνίδι θα το πάρει ο πιο έμπειρος και ο πιο τυχερός».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΜΠΟΔΙΕΤΑΣ: «Το δεύτερο ημίχρονο αντιπροσωπεύει την ομάδα του Περιστερίου. Τόσο τη φετινή, όσο και την ιστορία του. Κάναμε όσα έπρεπε να κάνουμε από την αρχή. Ο προπονητής μας έδωσε κατευθύνσεις. Φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Στο τέλος πιστεύω θα δικαιωθούμε».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΚΕΨΙΜΑΪΔΗΣ:
«Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Πήγαμε στα αποδυτήρια με +13 και παρότι ο κόουτς μας είπε ότι πρέπει να μπούμε στο δεύτερο μέρος σαν να είμαστε ισόπαλοι δεν κάναμε τίποτα. Λυπάμαι πολύ για την ήττα. Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια. Την ευθύνη έχουμε εμείς οι παίκτες».


basketnet.gr

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΑΟΔ 78-76...ΣΤΟ ΝΗΜΑ...

Δεν τα καταφερε τελικα σημερα η ομαδα μας αν και ξεκινησε πολυ δυνατα το παιχνιδιπο τα πρωτα λεπτα του αγωνα ο ΚΑΟΔ εδειξε διαθεση να τρεξει και να παιξει καλο μπασκετ με πρωταγωνιστες τους Παλμερ και Νοουλς μπηκε πολυ δυνατα και προηγηθηκε στο πρωτο δεκαλεπτο με 11-23.Στο 2ο δεκαλεπτο ιδιο μοτιβο με την ομαδα μας να διατηρει σχετικα ανετα το προβαδισμα και λειτουργοντας πολυ καλα τοσο αμυντικα αλλα και επιθετικα εκλεισε το δεκαλεπτο και πηγε στα αποδυτηρια με 34-47.Στο τριτο δεκαλεπτο ηρθε η καταστροφη...Συνεχομενα λαθη αλλα και ενα ψυχωμενο Περιστερι γυρισαν τον αγωνα τουμπα και οι γηπεδουχοι με μεγαλη αντεπιθεση (22-9 επιμερους σκορ) καταφεραν στο 30' να φερουν το παιχνιδι στο 56-56.Στο τεταρτο δεκαλεπτο το παιχνιδι ηταν πραγματικα ψυχοφθορο με τις δυο ομαδες να εναλασονται στο σκορ και τελικα τον ΚΑΟΔ να μην μπορει να φυγει με το ροζ φυλλο αγωνα απο την Αθηνα με τελικο σκορ 78-76...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, (ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ), ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ....ΕΜΕΙΣ ΚΑΟΔΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

 Διαιτητές: Σχινάς - Ταβουλαρέας - Γκούμας.

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 34-47, 56-56, 78-76.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κουστένης): Παπαντωνίου 14 (1), Κομποδιέτας 15 (3), Θορν 2, Κανονίδης 16 (3), Μάντζαρης 11 (3), Ουίλιαμς 4, Χάινς 2, Πέτρουλας 6, Μελισσαράτος, Ψαρόπουλος 8, Λάκκας, Ζούμπος.

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Νόουλς 22 (1), Καλαϊτζίδης 3, Ακεψιμαϊδης, Μισέλ 6 (10ριμπ.), Κάρτερ 2, Κακαρούδης 12 (2), Ντέιλ 2, Ζάρας 13 (1), Ιωάννου 2, Πάλμερ 14 (2).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΕ ΚΑΟΔ...


1)Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον DEJAN BOROVNJAK.O σέρβος καλαθοσφαιριστής είναι 26 χρονών , έχει ύψος 2,07m και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Βοϊβοντίνα, Λιέτουβος Ρίτας,Πανιώνιο,Άρη,Γκραντ Κανάρια και Πρίντεζι.

2) Η διοίκηση,οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδος μας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Δράμας που κατέκλυσε το Δ.Κραχτίδης στον αγώνα με τον ΠΑΟ και με την παρουσία του βοήθησε την ομάδα να διεκδικήσει μέχρι τέλους την νίκη απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης την τελευταία 15ετία.Η νίκη μπορεί να χάθηκε στις λεπτομέρεις αλλά αν συνεχίσει αυτή η στήριξη να είναι όλοι βέβαιοι ότι στο μέλλον θα έρθουν άλλες πολύ μεγάλες νίκες που θα μας κάνουν όλους υπερήφανους για το καμάρι της Δράμας τον ΚΑΟΔ μας.Επίσης πρέπει να επισημάνουμε την κόσμια συμπεριφορά όσων βρέθηκαν στο γήπεδο (φίλων και των δύο ομάδων) που έδωσαν ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να είναι η παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα.Όλοι είδαμε ότι υπήρχαν φίλοι και των δύο ομάδων οι οποίοι υποστήριξαν την αγαπημένη τους ομάδα χωρίς <<νεκρές ζώνες>>  και αστυνομικούς σε ρόλο <<κυανόκρανων>> χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο.
   Θέλουμε επίσης να ευχηθούμε στον παίκτη μας Στ.Μπένα που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού , περαστικά. Θα είμαστε κοντά του σε ότι χρειαστεί μέχρι να επιστρέψει γερός πίσω κοντά μας και να συνεχίσει να μας βοηθά στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε.
Το μπλογκ των φιλων του ΚΑΟΔ ευχεται με την σειρα του περαστικα στον Σταματη Μπενα και καλη επανοδο στα γηπεδα.

Επισης ψηφιζουμε στην δημοσκοπηση για το πως βλεπουμε την ομαδα μετα απο τις πρωτες αγωνιστικες γιατι η γνωμη σας μετραει...


Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΟΔ-ΠΑΟ..ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

O Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στη Δράμα, ειδικά όταν κόντρα στη Ρεάλ οι πράσινοι έτρωγαν σίδερα: «Εγινε κλειστό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν μέτριοι, μετά το 15ο λεπτό, χωρίς ενέργεια, αλλά αυτό είναι φυσικό από τη στιγμή που χάσαμε όλη την ενέργεια στο ματς με τη Ρεάλ. Εχουμε προβλήματα τραυματισμών. Ο Σοφοκλής (Σχορτσιανίτης) έπαιξε, ενώ δεν έπρεπε και σε συνδυασμό με τα γρήγορα φάουλ του Λάσμε, είχαμε πρόβλημα στους ψηλούς. Στο τέλος νίκησε ο πιο τυχερός ή ο πιο έμπειρος. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ευρώπη», τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε: «Αν και δεν έγινε θεαματικό παιχνίδι, επειδή κυριάρχησαν οι άμυνες, νομίζω πως ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο το ευχαριστήθηκε. Ηταν ματς γεμάτο ένταση και αγωνία, μέχρι το τέλος. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Χάσαμε στο τέλος από τις βολές, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της πίεσης, του άγχους και της απειρίας των παικτών μας. Το ότι χάσαμε κατ' αυτόν τον τρόπο, στο τέλος, αυξάνει την πικρία μας, γιατί φτάσαμε τόσο πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη. Ετσι όπως ήλθε το παιχνίδι, δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζοντας τη δουλειά που κάνουμε, πιστεύω στο τέλος θα είμαστε πολύ ψηλά»

Από τους παίκτες του Παναθηναϊκού το λόγο πήρε ο Ντέργουϊν Κίτσεν: «Ως ομάδα δεν παίξαμε συγκεντρωμένα και σύμφωνα με την τακτική που είχαμε σχεδιάσει. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Με την πίεση που μας άσκησε, κάναμε πολλά λάθη και πολλά άστοχα σουτ. Στο τέλος καταφέραμε να νικήσουμε και αυτό είναι το σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τους Δραμινούς "εκπροσώπησε" ο Κώστας Κακαρούδης: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, εναντίον μιας εκ των μεγαλύτερων ομάδων στην Ευρώπη. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα καλά και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε, βασιζόμενοι και στην κούραση που θα είχε ο Παναθηναϊκός, λόγω του ματς για την Ευρωλίγκα. Ο αγώνας κρίθηκε στο τέλος, στις βολές. Εμείς χάσαμε κάποιες και εγώ έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί έχασα την πιο σημαντική. Αυτή η ήττα δεν μας θα πάει πίσω, αν κρατήσουμε τα θετικά και προχωρήσουμε».





KAOΔ-ΠΑΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ...


Το βιντεακι με την παρουσιαση των ομαδων που σας ειχαμε υποσχεθει...



Ολα τα χθεσινα αποτελεσματα..







Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ...ΚΑΟΔ-ΠΑΟ 60-63

Καταπληκτικη αποδοση σημερα απο την ομαδα μας που παιζοντας ψυχωμενα για 40' λεπτα εφτασε πολυ κοντα στην νικη απεναντι στον ΠΑΟ...Συγχαρητηρια μονο μας μενει να δωσουμε για αυτην την μεγαλη σημερινη προσπαθεια σε ολους τους συντελεστες της ομαδας αλλα και στον υπεροχο κοσμο που κατεκλεισε καθε γωνια του κλειστου δημιουργοντας σε καποια σημεια του αγωνα ''καυτη'' ατμοσφαιρα...

 Με κορυφαίο τον Δημήτρη Διαμαντίδη που αγωνίστηκε 34 λεπτά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΚΑΟΔ και επιβλήθηκε με 63-60. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη τελείωσαν την αναμέτρηση με 23 λάθη και έπαιξαν με τη… φωτιά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η αναμέτρηση ήταν «θρίλερ» με τους γηπεδούχους να έχουν μικρό προβάδισμα αρχικά, ωστόσο ένα λεπτό πριν από την λήξη ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά με 59-58. Ο Ιωάννου με 1/2  βολές ισοφάρισε 59-59 στα 45’’. Οι «πράσινοι» με καλάθι του Σχορτσανίτη προηγήθηκαν με 61-59 στα 20’’. Ο Άντι Πάνκο έδωσε ανάσα στον Εξάστερο με δύο εύστοχες βολές στη συνέχεια αφού στα 3’’ που απέμεναν οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-19, 27-32, 48-47, 60-63.


ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σλαφτσάκης 2, Νόουλς 13 (1), Καλαϊτζίδης, Ακεψιμαΐδης, Μπένας 2, Μισέλ 6, Κάρτερ 3, Κακαρούδης 16, Ντέιλ 6 (2), Ζάρας, Ιωάννου 3, Πάλμερ 9 (11 ριμπ.). 


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 12, Μπράμος 5 (2), Πάνκο 10, Ματσιούλις 9, Διαμαντάκος, Λάσμε 2, Διαμαντίδης 17(3), Κίτσεν 4, Ξανθόπουλος 2, Γιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Σκορδίλης 2.


basketnet.gr 

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΠΕΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ...

Κανουμε κλικ πανω στις φωτογραφιες για να μεγαλωσουν....Τα βιντεακια αυριο...












 





 

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ! !


Μεγαλο παιχνιδι σημερα στο Κραχτιδη με τον ΠΑΟ και ολοι οι δρομοι οδηγουν στο κλειστο για να παρακολουθησουμε μια αναμετρηση στην οποια η ομαδα μας χωρις αγχος θα προσπαθησει για το καλυτερο...Το μπλογκ των φιλων του ΚΑΟΔ θα ειναι παρων και θα σας μεταφερει μετα τον αγωνα ολες τις εντυπωσεις με φωτογραφιες και βιντεο...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...