Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΛΜΕΡ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ!! (ΑΠΟ basketblog.gr)




Πριν τρεις αγωνιστικές ο ΚΑΟΔ ήταν από τους βασικούς υποψήφιους για υποβιβασμό στην Α2 Ανδρών, μέχρι που ο Κέβιν Πάλμερ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να δώσει ακόμα και ελπίδες για πλέι οφ στην ομάδα του. Σήμερα, απέναντι στον Κολοσσό έδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως μπορεί να φτάσει την ομάδα της Δράμας ακόμα και στην πρώτη οκτάδα.
Εξάλλου μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες του, ο ΚΑΟΔ βρίσκεται μόλις μία νίκη πίσω από τον Άρη που βρίσκεται στην 8η θέση. Ο Πάλμερ σήμερα έφτασε στο αποκορύφωμα (δεν ξέρουμε αν μπορεί να κάνει καλύτερη εμφάνιση στο μέλλον), καθώς σημείωσε 25 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο, ενώ είχε και 8 κερδισμένα φάουλ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 48 βαθμούς στο ranking και είναι πολύ πιθανό να είναι ο MVP της 22ης αγωνιστικής (αν και απομένουν και άλλοι αγώνες αύριο και μεθαύριο).
Θα ήταν άδικο όμως να αναφέρουμε απλά το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό για τον Αμερικανό, ο οποίος τόσο με τηνΚαβάλα εκτός έδρας, όσο και με το Περιστέρι εντός ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του. Μιλάμε για τους πιο σημαντικούς αγώνες (στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές), την ώρα που ο ΚΑΟΔ κινδύνευε με υποβιβασμό, βρισκόμενος μία… ανάσα από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Με την Καβάλα λοιπόν εκτός έδρας, ο Πάλμερ σταμάτησε στους 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, όντας από τους καλύτερους του συγκροτήματος του Νέναντ Μάρκοβιτς, ενώ στον αγώνα με αντίπαλο το Περιστέρι, είχε: 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως γενικά στο φετινό πρωτάθλημα ο Αμερικανός μετράει 13,6 πόντους, 8,7 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 2,7 κλεψίματα ανά αγώνα. Απομένει να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι…
basketblog.gr


Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

74-66 Ο ΚΑΟΔ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΛΜΕΡ! ! !


Μεγαλη νικη σημερα επι του Κολοσσου με 74-66 και ενα ακομα αποφασιστικο βημα για την παραμονη.


ΚΕΒΙΝ ΠΑΛΜΕΡ...25π, 14ρ, 6 ασσιστ, 4 κλ, 1 μπλογκ, 8 κερδισμενα φαουλ..



Με κορυφαίο για άλλη μια φορά τον Αμερικανό Κέβιν Πάλμερ (25π., 14 ριμπ.) η ομάδα του ΚΑΟΔ κατάφερε να επιβληθεί επί του Κολοσσού με σκορ 74-66.
Η ομάδα της Δράμας μπήκε δυνατά στο ματς και επέβαλε το ρυθμό της από την αρχή του πρώτου δεκαλέπτου. Ο ΚΑΟΔ είχε σταθερά το προβάδισμα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με τη  διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να φτάνει τους 11 πόντους (22-11).

Στο ίδιο μήκος κύματος κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο στη Δράμα με την ομώνυμη ομάδα να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και να τελειώνει το ημίχρονο με διαφορά 15 πόντων (40-25) και κορυφαίο παίκτη της τον Κέβιν Πάλμερ με 12 πόντους.

Ο Κολοσσός προσπάθησε στο τρίτο δεκάλεπτο να μειώσει τη διαφορά μην μπορώντας όμως να γίνει απειλητικός για τον ΚΑΟΔ. Η αστοχία στα τρίποντα δεν του επέτρεπαν να πλησιάσει στο σκορ. Από την άλλη πλευρά ο ΚΑΟΔ έβρισκε τις λύσεις στα όποια "προβλήματα" του έβαζαν οι του Κολοσσού.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Κολοσσός κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους 4 πόντους (70-66) αλλά κάπου εκεί ο Πάλμερ πήρε το "όπλο" και καθάρισε το ματς για τον ΚΑΟΔ.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-11, 40-25, 56-44, 74-66.

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης, Νόουλς 8 (1/4 τριπ.), Ακεψιμαϊδης 3 (1/1 τριπ.), Μπένας, Μίσελ 7 (4 ριμπ.), Μπάβτσιτς 9 (1/2 τριπ., 10 ριμπ.), Κακαρούδης 6 (1/5 τριπ.), Ζάρας, Ιωάννου 3 (1/1 τριπ.), Πάλμερ 25 (14 ριμπ., 6 ασίστ, 4 κλεψ.), Ρόου 13 (2/5 τριπ.).


ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Φραγκιάς):
 Γεωργαλλής 5 (1/3 τριπ., 9 ριμπ.), Κουμπούρας 9, Χάτεν 9, Καλαϊτζής 11 (1/3 τριπ., 4 ασίστ), Καλαμπόκης 5, Άουτερμπριτζ, Νάντζφει 4, Λάνγκφορντ 7 (4 ριμπ.), Κάπελαν 7 (1/4 τριπ.), Όσμπι 9.


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...




Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο της ομάδας του.
"Συγχαρητήρια στη Ρόδο, για την προσπάθεια που έκανε στο β' ημίχρονο και κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Με την πίεση που μας άσκησε, μας ανάγκασε να κάνουμε πολλά λάθη και να γίνει το ματς ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει, με καλή κυκλοφορία, αιφνιδιασμούς και καλή άμυνα. Στο δεύτερο, ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια και είναι κάτι που επαναλαμβάνεται. Πρέπει να το διορθώσουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις και κατάφεραν να κάνουν τρεις νίκες στη σειρά, χωρίς να δείξουν σημάδια άγχους, παρά την κρισιμότητα που είχαν αυτά τα παιχνίδια. Σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Αρης και το τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο, η βοήθεια του οποίου ήταν πολύ μεγάλη. Δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα και βοήθησε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμασταν. Τον περιμένουμε και στα υπόλοιπα ματς" είπε ο Μάρκοβιτς.

Από την πλευρά του ο Κέβιν Πάλμερ δήλωσε: "Ηταν σπουδαίο παιχνίδι. Πάλεψαν και οι δυο ομάδες. Παίξαμε αρκετά καλά για να νικήσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που δημιούργησε θαυμάσια ατμόσφαιρα. Μακάρι να συνεχίσει να είναι έτσι και στα επόμενα ματς. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό".

superbasket.gr






Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17.00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!


Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται υποδέχεται (30/3, 17.00) τον Κολοσσό και ο Νέναντ Μάρκοβιτς εξήγησε το τι χρειάζεται για να πάρει τη νίκη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον έκτο... παίκτη της ομάδας του που δεν είναι άλλος από τον κόσμο της.



"Έχουμε μία δύσκολη αποστολή. Η Ρόδος είναι μια καλή ομάδα με βάθος στον πάγκο και με πολύ έμπειρους παίκτες. Εμείς μετά την νίκη στην Καβάλα δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θέλουμε την νίκη που θα μας δώσει το δικαίωμα να είμαστε πιο ήρεμοι στην συνέχεια. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η αμυντική μας συμπεριφορά στο ριμπάουντ και να μειώσουμε τα λάθη που δίνουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να πετυχαίνει εύκολα καλάθια", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Δραμινών ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ελπίζω η συμπαράσταση του κόσμου μας που την νιώσαμε τόσο δυνατά στην Καβάλα θα έχει συνέχεια και οι φίλοι μας θα γεμίσουν το γήπεδό για να μας βοηθήσουν για άλλη μια φορά να φτάσουμε στη νίκη".
 

Ο Πρέστον Νόουλς από την πλευρά των παικτών του ΚΑΟΔ ανέφερε πως "είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες μια και ο νικητής του παιχνιδιού θα νιώθει πιο σίγουρος στην συνέχεια του πρωταθλήματος.Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε τον Κολοσσό  -που είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα- για να έχει αξία και η νίκη που κάναμε στην Καβάλα.Θέλουμε στην προσπάθεια αυτή τον κόσμο κοντά μας για να μας δώσει την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμη σημαντική νίκη".


superbasket.gr




Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΟΔ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ! !


Ειναι η ομαδα της καρδιας μας εδω και πολλα χρονια.Οφειλουμε να ειμαστε οσο πιο κοντα γινεται και αυτο θα κανουμε...


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΟΔ...

 Στα πλαίσια μίας πιο οργανωμένης προσπάθειας για την στήριξη της αγαπημένης μας ομάδας, και με σκοπό την δημιουργία μιας ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ σας καλούμε σε συγκέντρωση την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 6:30 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της ομάδας στο γήπεδο Κραχτίδη. Η παρουσία όλων μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.




ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ...


 Από σήμερα Πέμπτη 28-03-2013 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο30-03-2013 και ώρα 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Δ.Κραχτίδης μεταξύ των ομάδων ΚΑΟΔ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
   Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€(γενική είσοδος)  και 5€(παιδικό)
   Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα καταστήματα:
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Κεραμιτσόπουλου Ευστάθιου , οδός Ιουστινιανού 64  τηλ.2521045725
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Ελευθεριάδη Νικόλαου , οδός Σκρα 95  τηλ.2521025277
   -  Κάβα ποτών Αμβροσιάδη Γιάννη , οδός  28ης Οκτωβρίου 7 , τηλ. 2521030042
   -  Ασφαλιστικό Γραφείο Σταύρου Παρασκευά , Βεργίνας 36 , τηλ. 2521032258
   Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα ανοίξουν στις 15:30 έως την ώρα του αγώνα.
Καλούνται οι φίλοι της ομάδος να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα σημεία προπώλησης για να μην ταλαιπωρηθούν την ώρα του αγώνα.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ
ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ


Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΩΡΙΜΑΖΕΙ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ! !



ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK 
ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!
Οι πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας μας τόσο με Περιστέρι όσο και κυρίως με Καβάλα,ανέδειξαν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑΣ ΑΥΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Εκμεταλλευόμενοι τη θετική αυτή συγκυρία και μετά από συζητήσεις τόσο μεταξύ των φίλων της ομάδας όσο και με τη διοίκηση καλούμαστε ΟΛΟΙ να συσπειρώσουμε αυτή τη δύναμη του κόσμου σε κάτι πιο οργανωμένο είτε αυτό λέγεται ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ,ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ή οτιδήποτε άλλο πιο σχηματοποιημένο!!
Γι αυτό το λόγο καλούμαστε σε ΝΕΑ συγκέντρωση την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 7 το απόγευμα κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της ομάδας προκειμένου να συζητηθούν οι πιο πάνω προοπτικές και δυνατότητες.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ! !


Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ-ΒΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ 60-71...


Μεγαλη νικη και ενα αποφασιστικο βημα για την παραμονη στην Α1 εκανε σημερα ο ΚΑΟΔ επικρατωντας μεσα στην Καβαλα με 60-71.Πολυ μεγαλη εμφανιση απο ολους και σιγουρα η ομαδα απεδειξε οτι ηταν ετοιμη για ενα τετοιο ειδικο παιχνιδι που θα εκρινε πολλα.Απο την αρχη ο ΚΑΟΔ εδειξε τις προθεσεις του μπαινοντας δυνατα στο παιχνιδι και παρολο την πιεση της Καβαλας εμεινε σε ολην την διαρκεια του πρωτου ημιχρονου μπροστα στο σκορ κλεινοντας το 2ο δεκαλεπτο με 32-34.Στο τελος του τριτου δεκαλεπτου ηταν το ξεσπασμα που η ομαδα πλεον ειναι ψυχωμενη και αποφασισμενη για να καθαρισει το παιχνιδι και το 45-45 γινεται 45-52 με ενα 7-0 σερι.Στο 4ο δεκαλεπτο με πραγματικο ρεσιταλ σε αμυνα και επιθεση απο ολους οσους κληθηκαν να παιξουν η διαφορα αγγιξε ακομα και τους 20 ποντους.Ιδιο μοτιβο μεχρι το τελος παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των γηπεδουχων ο ΚΑΟΔ πηρε αυτο που δικαιουταν και εφυγε με το ροζ φυλλο αγωνα.Το μπλογκ των φιλων του ΚΑΟΔ δεν ηταν παρον στο γηπεδο λογω φορτου εργασιας αλλα σιγουρα ο υπολοιπος κοσμος που βρεθηκε στην Καλαμιτσα απο την Δραμα ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ! ! !Ελπιζουμε να υπαρχει αρκετο υλικο ,φωτογραφιες,βιντεο για να τα ανεβασουμε και εμεις αλλα πανω απ'ολα να ακουσουμε τις εντυπωσεις του απο τον αγωνα.


Καβάλα: (Κορωνιός) Πάνος 2, Αρμπετ 9(1),Καλαμπάκας, Στυλιανού, Στεφανίδης 7(1), Βελισσαρίου, Μίτροβιτς 14(4), Ταιρού 5, Κρστέφσκι 2, Κόλεμαν 15, Ατσάρα 6

ΚΑΟΔ: (Μάρκοβιτς) Σλαφτσάκης, Νόουλες 6(2), Ακεψιμαίδης 5, Μπένας 2, Μισέλ 16, Μπάβτσιτς 10, Κακαρούδης 11(2), Ζάρας 3, Ιωάννου, Πάλμερ 16, Ρόου 2



ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

Ο  Νέναντ Μάρκοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΚΑΟΔ και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι απορίας άξιο πώς οι Δραμινοί έφτασαν στη νίκη επί της Καβάλας με τόσα λάθη που έκαναν!

«Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο στην προετοιμασία και για τις δύο ομάδες γιατί το είχανε ανάγκη και οι δύο. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά προσπαθώντας να αποβάλλουμε από τους παίκτες μας την πίεση και το άγχος γιατί για μας δεν ήταν ένας τελικός. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει στο παιχνίδι χωρίς να φορτώσουμε με άγχος τους παίκτες μας. Παρά  την νίκη μας δεν είμαι ικανοποιημένος για μερικά πράγματα. Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Είναι άξιο απορίας πως καταφέραμε να κερδίσουμε με αυτά τα νούμερα.

Καθοριστικό σημείο ήταν το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου και οι αρχές του τέταρτου όπου ο Μισέλ έκλεισε πολύ πετυχημένα την άμυνα και φορτώσαμε με άγχος την Καβάλα. Ευχαριστώ τους φίλους μας που ήρθανε τόσο μαζικά από την Δράμα και μας υποστήριξαν με πάθος. Ξέρω ότι αυτή η νίκη είχε μία ιδιαίτερη σημασία για αυτούς. Από Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα μας με την Ρόδο", είναι τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς. 

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης ανέφερε: "Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας γιατί αν φεύγαμε νικητές ξέραμε ότι θα κάναμε ένα μεγάλο βήμα για να μείνουμε στην κατηγορία. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και αυτό βγήκε μέσα στο γήπεδο. Από ένα σημείο και μετά πιστεύω ότι κρίθηκε και στο άγχος που είχε η Καβάλα για το αποτέλεσμα. Σε μας μπήκανε ορισμένα πολύ σημαντικά σουτ και βγήκανε κάποιες καλές άμυνες που μας βοήθησαν να καθαρίζουμε το παιχνίδι πολύ πριν την λήξη του. Θέλω την νίκη αυτή να την αφιερώσω στον απίστευτο κόσμο μας που μας στήριξε με τόσο πάθος μέσα στην Καβάλα. Αλλά επίσης και στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καβάλα και περαστικά στον αδερφό και φίλο μου Μανωλόπουλο που είναι τραυματίας".

Ξερει να προσγειωνει ο κοουτς ενοψει και της πολυ δυσκολης συνεχειας μια και μαθηματικα δεν εχει κριθει ακομα τιποτα...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...


A1 Ελλάς
ΟΜΑΔΕΣΑΓΩΝΕΣΝ-ΗΠΟΝΤΟΙΒΑΘΜΟΙ
1. Ολυμπιακός2019-11794-136339
2. Παναθηναϊκός2118-31608-122739
3. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ2116-51575-148337
4. ΠΑΟΚ2116-51575-146737
5. Α.Γ.Ο.Ρεθύμνου2114-71575-153835
6. Ικαρος Καλλιθέας2110-111496-159931
7. Απόλλων Πατρών219-121525-153030
8. Αρης AΣ209-111357-141629
9. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ217-141595-167128
10.ΚΑΟΔ217-141466-157228
11. ΚΟΛΟΣΣΟΣ216-151347-156527
12. Καβάλα215-161567-172726
13. ΕΛΕΥΣΙΝΑ215-161361-159426
14.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ215-161457-154626
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΑΡΗΣ,ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...



ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ!!!
ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!




Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΟΔ! ! ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΛΜΕΡ...


Με αναρτηση στο facebook ο υπευθυνος επικοινωνιας της ομαδας Σταυρος Παρασκευας ενημερωνει τους φιλαθλους που θελουν να παρεβρεθουν στον αγωνα το Σαββατο...


''Μετά από συνεννόηση με την διοίκηση της Καβάλας,εξασφαλίσαμε ικανοποιητικό αριθμό εισιτηρίων για τους φίλους του ΚΑΟΔ που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδος στον αγώνα του Σαββάτου.Επειδή στο γήπεδο της Καβάλας η έκδοση των εισιτηρίων είναι ηλεκτρονική δεν μπορούμε να τα πάρουμε από πριν. Αλλά μετά από την σύσκεψη με την Αστυνομία αποφασίσθηκε όλοι οι Δραμινοί να καθήσουν στην κερκίδα που βρίσκεται απέναντι από τον πάγκο των φιλοξενούμενων (για όσους έχουν πάει στο γήπεδο). Αυτό που θα κάνουν οι Δραμινοί φίλαθλοι είναι να δηλώνουν στο εκδοτήριο που θα βρίσκεται έξω από το κυλικείο του γηπέδου ότι θέλουν θέση στην κερκίδα που έχει ορισθεί για τους φίλους του ΚΑΟΔ''.

MVP O PALMER ΓΙΑ ΤΗΝ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Η διάκριση ανήκει στους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Κέβιν Πάλμερ για την ανάδειξη του σε MVP της 20ηςαγωνιστικής της Α1 και ευχαρίστησε τους φίλους του ΚΑΟΔ, γιατί: «Με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή»!
Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ της δραμινής ομάδας έκανε καταπληκτική εμφάνιση στην εντός έδρας νίκη επί του Περιστερίου με 87-75, σημειώνοντας 20 πόντους (7/7 δίπ., 1/1 τρίπ., 3/4 βολ.), ενώ στη συγκομιδή του πρόθεσε 8 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 3 ασίστ και συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης 34 βαθμούς!
«Είμαι χαρούμενος γιατί η δική μου διάκριση συνοδεύτηκε από μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου»,δήλωσε ο Πάλμερ και τόνισε ότι: «Στο να διακριθεί κάποιος παίκτης, πέρα από την καλή μέρα στην οποία πρέπει να βρεθεί ο ίδιος, πρέπει να τον βοηθήσουν και οι συμπαίκτες του. Αυτή η διάκριση λοιπόν ανήκει και στους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να την πετύχω. Η ομάδα μου επανήλθε στις νίκες πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση και αυτό θα μας βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος όπου ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».
«Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα με την στήριξή του», ήταν το ευχαριστώ του Αμερικανού γκαρντ στους φίλους του ΚΑΟΔ.




pamesports.gr




Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΚΑΟΔ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 87-75...ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! ! !


ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ! !
87-75





Με κορυφαίο τον Κέβιν Πάλμερ (20π., 8ρ.), ο ΚΑΟΔ «καθάρισε» εύκολα το Περιστέρι με 87-75 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ο Αμερικάνος άσος ήταν ασταμάτητος απέναντι στο κακό αμυντικά συγκρότημα του Τζίμη Κουστένη για το οποίο έκαναν ντεμπούτο οι Σμους Πάρκερ (15π.) και Τζόναθαν Μίτσελ (20π., 9ρ.).

Ο πρώτος ανέβηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν τα πάντα είχαν κριθεί, ενώ ο δεύτερος ήταν ο καλύτερος της ομάδας των δυτικών προαστίων.
Οι Δραμινοί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και με σαφή πρόθεση να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα. Με ηγέτες τους Ρόου και Πάλμερ πέτυχαν να ξεφύγουν με 33-19 στο 10’ και να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 52-34. Οι παίκτες του Περιστερίου έδειχναν εκτός τόπου και χρόνου ειδικά στην άμυνα, ενώ επιθετικά ο μόνος που «πολεμούσε» ήταν ο νεοαποκτηθείς Μίτσελ, τη στιγμή που ο Πάρκερ έμοιαζε μπλοκαρισμένος.

Η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ίδια και στο τρίτο δεκάλεπτο με τη διαφορά να ξεφεύγει πάνω  και από τους 20 πόντους (64-42 στο 25’). Από εκείνο το σημείο και ως το τέλος της περιόδου οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα σερί 12-5 μειώνοντας σε 69-54.

Με τον Μίτσελ να συνεχίζει να «πολεμά» και τον Πάρκερ να ανεβαίνει το Περιστέρι μείωσε σε 81-68 στο 36’, αλλά ως εκεί. Το ματς ολοκληρώθηκε με 87-75 και ο ΚΑΟΔ πανηγύρισε την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους «κυανοκίτρινους» καθηλωμένους στις πέντε.





ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 33-19, 52-34, 69-54, 87-75

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 2, Νόουλς 14 (2), Ακεψιμαϊδης 7, Μίσελ 2, Μπαβτσιτς 9, Κακαρούδης 12(1), Ζάρας 8(2), Ιωάννου 1, Πάλμερ 20(1), Ρόου 12(2)

Περιστέρι (Κουστένης): Παπαντωνίου 12(1), Κομποδιέτας 6, Πάρκερ 15(1), Κανονίδης 4, Ψαρόπουλος 2, Μάντζαρης 5, Μίτσελ 20(2), Χάινς 4, Πέτρουλας 3, Μελισσαράτος, Λάκκας 2, Ζούμπος 2 

basketnet.gr

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ...ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΠΕΤΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΥΘΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ,Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ! !

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ...













Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΚΑΟΔ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17.00 ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ! !(ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ)




Από σήμερα Τετάρτη 13-03-2013 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Σάββατο16-03-2013 και ώρα 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Δ.Κραχτίδης μεταξύ των ομάδων ΚΑΟΔ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
   Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10€(γενική είσοδος)  και 5€(παιδικό)
   Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα καταστήματα:
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Κεραμιτσόπουλου Ευστάθιου , οδός Ιουστινιανού 64  τηλ.2521045725
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Ελευθεριάδη Νικόλαου , οδός Σκρα 95  τηλ.2521025277
   -  Κάβα ποτών Αμβροσιάδη Γιάννη , οδός  28ης Οκτωβρίου 7 , τηλ. 2521030042
   -  Ασφαλιστικό Γραφείο Σταύρου Παρασκευά , Βεργίνας 36 , τηλ. 2521032258
   Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα ανοίξουν στις 15:00 έως την ώρα του αγώνα.
Καλούνται οι φίλοι της ομάδος να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα σημεία προπώλησης για να μην ταλαιπωρηθούν την ώρα του αγώνα.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ
ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ

Χθες λογω  ανειλημενων υποχρεωσεων δεν μπορεσα να παραβρεθω στην προπονηση αν και το ηθελα παρα πολυ.Το Σαββατο ομως θα ειμαστε ολοι παρον να στηριξουμε την αγαπημενη μας ομαδα πιο πολυ απο ποτε.Δεν ξερω αν ειμαστε πολλοι 'η λιγοι στο γηπεδο αλλα πλεον ειναι καιρος να γινουμε πραγματικη εδρα.Φτηνο το εισιτηριο και μεις απ'την πλευρα μας απευθηνουμε το ηστατο καλεσμα στον φιλαθλο κοσμο της Δραμας να βρεθει μαζικα στο Κραχτιδη και να βοηθησει την ομαδα...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ! ! ! 


Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΟΚ...75-85


Φιλική ήττα από τον ΚΑΟΔ με 75-85 υπέστη ο ΠΑΟΚ σε φιλικό που έγινε στο «παλατάκι».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δε χρησιμοποίησε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, τον Κώστα Χαραλαμπίδη και τον Ντίνο Νικολοπουλο και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε ακόμη και με διαφορά 10 πόντων (37-27) στο πρώτο μέρος, αλλά έπεσε στο δεύτερο.  Με ελαφρύ διάστρεμμα αποχώρησε από το παιχνίδι ο Γιώργος Θεοδωράκος.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Πουρσανίδης

Δεκάλεπτα: 19-19, 43-40, 60-57, 75-85

ΠΑΟΚ: Χάτσερ 13, Κασελάκης 3, Θεοδωράκος 3 (1), Τσαϊρέλης 14, Δέδας 14 (4), Μαργαρίτης 6, Καλλές 11, Βαρυτιμιάδης 2, Χρυσικόπουλος 8 (2), Αμπαράς 1, Κόνιαρης.

ΚΑΟΔ: Ρόου 8 (2), Κακαρούδης 15 (1), Πάλμερ 6, Μίσελ 5, Knowles 8 (2), Μπάβτσιτς 15 (1), Ιωάννου 13 (1), Ζάρρας 8, Ακεψιμαΐδης 3 (1), Μπένας 4, Σλαφτσάκης. 










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...