Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΑΣ...

   


Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΠΕΝΑ. Ο Σταμάτης είναι μέλος της οικογένειας του ΚΑΟΔ εδώ και τρία χρόνια και θα συνεχίσει για άλλο ένα χρόνο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

http://www.kaodramas.gr


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ο ΠΟΛΚ ΠΡΩΤΟΣ ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ....


Παίκτης του ΚΑΟΔ θα πρέπει να θεωρείται ο Κρίστιαν Πολκ αφού ο 26χρονος Αμερικανός έχει στείλει ήδη υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΚΑΕ.

Ο Πολκ έχει ύψος 1μ.90 και την περασμένη σεζόν έπαιξε στο NBDL με τη φανέλα των Σπρίνγκφιλντ Άρμορ, φορώντας παράλληλα σε ένα παιχνίδι και τη φανέλα της πολωνικής Πολφάρμα.
Αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και θα αποτελέσει τον πρώτο από τους τρεις Αμερικανούς που θα έχει κάτω από τις εντολές του φέτος ο Νέναντ Μάρκοβιτς.
Αρχιζουν σιγα σιγα τα καλα νεα για την ομαδα μας και σιγουρα θα συνεχιστουν το επομενο διαστημα...Ο Πολκ ειναι ο πρωτος ξενος για φετος και περιμενουμε και την συνεχεια...Ολοι μαζι θα κανουμε και φετος τον ΚΑΟΔ δυνατο! ! !


Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΔΟΥΒΑΛΙΔΗΣ....


Νεα μεγαλη διακριση για τον Δραμινο αθλητη μια και στο πανελληνιο πρωταθλημα βελτιωσε την επιδοση του πετυχαινοντας νεο πανελληνιο ρεκορ στον τελικο με 13.34 στα 110 μετρα με εμποδια...


«Δεν ήταν επίδοση που θα με έκανε να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Ήθελα να πάω με καλύτερο χρόνο στη Μόσχα. Στα τελευταία εμπόδια ήμουν καλός, τα πρώτα μέτρα μου όμως θέλουν ακόμη δουλειά. Μπορούσα να κάνω 13.30. Με τη βοήθεια του ανταγωνισμού στη Μόσχα, μπορώ να φτάσω στα 13.30 και να μπω τελικό. Πέρυσι με 13.31 μπήκαν στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων. Με αυτό το στόχο θα πάω εκεί», δήλωσε ο Δουβαλίδης.

Ο προπονητής του, Μπάμπης Σδρόλας, μίλησε για την κούρσα ενόψει και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Μόσχα: «Ήταν μια καλή κούρσα και μια καλή επίδοση, όμως, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».


Συγχαρητηρια στον Κωστα αλλα και στον προπονητη του για την τεραστια προσπαθεια που καταβαλουν...Αντε και στην Μοσχα στον τελικο! ! !


Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ NICKAN...


  Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την εταιρεία αθλητικού υλικού NICKAN για τις αγωνιστικές περιόδους 2013-14 και 2014-15.
   Η NICKAN είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται στο χώρο τα τελευταία χρόνια , ενώ χαρακτηρίζεται για την άριστη ποιότητα του αθλητικού της υλικού.


Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ....

Με τα φανέλα του ΚΑΟΔ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα (!) χρόνια ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο της Δράμας. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις τις προηγούμενες μέρες και ήρθαν σε συμφωνία, με αποτέλεσμα ο νεαρός άσος να πάρει την απόφαση να αφήσει τον Ηλυσιακό για τον ΚΑΟΔ.
Μάλιστα ο νεαρός πλέι μέικερ (19χρ., 1,85μ.) αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια, κάτι που σημαίνει πως ο Νέναντ Μάρκοβιτς, αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας τον υπολογίζει για το μέλλον, θεωρώντας τον ένα εξαιρετικό ταλέντο. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι η επίσημη ανακοίνωση, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σπυριδωνίδης είναι μέλος της Εθνικής ομάδας των Εφήβων, η αποστολή της οποίας ανακοινώθηκε πριν από λίγο. 

http://basketblog.gr

ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΑΛΜΕΡ...

Ο Κεβιν Παλμερ συνεχιζει στο πρωταθλημα του Ισραηλ και στην Χαποελ Ε'ι'λατ
Του ευχομαστε καλη επιτυχια...Θα θυμομαστε παντα την πολυτιμη προσφορα του...



Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΣΤΗ NOVA H A1 ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....

Σε συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 12 εκ των 14 ομάδων της Α1, πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ήρθαν NOVA και ΕΣΑΚΕ. To... deal επισημοποιήθηκε την Παρασκευή (12/7) με τις υπογραφές συμβολαίων και τη σημερινή ανακοίνωση της NOVA. Aναλυτικά:
«Στο... παρκέ των καναλιών Novasports θα παίζεται για τα επόμενα 2+1 χρόνια η Basket League ΟΠΑΠ, με την προϋπάρχουσα συμφωνία να υπογράφεται και να επισημοποιείται την Παρασκευή (12/7).

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τα επόμενα 2+1 χρόνια η Basket League ΟΠΑΠ, πλην των εντός έδρας αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, θα είναι για το διάστημα ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports.

Όλες οι εκτός έδρας αναμετρήσεις, όμως, των Πρωταθλητών Ευρώπης και Νταμπλούχων Ελλάδας, θα προβάλλονται από τα κανάλια Novasports όπως και κάθε αγωνιστική της Α1 ανδρών. Η Forthnet/Nova μαζί με τον ΕΣΑΚΕ θα συμβάλουν με τον τρόπο αυτό στην προβολή του πρωταθλήματος και στην περαιτέρω εξάπλωση του σπορ, με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του τηλεοπτικού προϊόντος από τα κανάλια Novasports.

Με την Basket League τα δημοφιλέστερα σπορ της χώρας βρίσκονται πλέον ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, μετά την ανανέωση της συμφωνίας της Σούπερ Λίγκας με τη Forthnet/Nova ως το 2017 και την παρουσία της ελληνικής Volleyleague στο περιεχόμενό τους».

basketnet.gr

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...


Στην τελική ευθεία για την επόμενη χρονιά είναι ο ΚΑΟΔ. Ο Νέναντ Μάρκοβιτς περιμένει να τελειώσει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα της Βοσνίας στους νέους και θέλει να προγραμματίσει τις πρώτες μεταγραφές.


Ο Βόσνιος βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με τον Κώστα Μέξα και θέλει να είναι έτοιμος για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο ΚΑΟΔ θα ετοιμάσει ένα πολύ δυνατό τουρνουά το Σεπτέμβριο για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Δράμας. «Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις» είπε στο basketplus.gr ο Άρης Ιωαννίδης, που αφού αποφορτιστεί από το γάμο του, θα ασχοληθεί περισσότερο με τα θέματα του συλλόγου.



http://basketplus.gr/

''ΕΚΛΕΙΣΕ'' ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Ο ΚΑΚΑΡΟΥΔΗΣ...


Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Κώστας Κακαρούδης. Ο αρχηγός του ΚΑΟΔ συμφώνησε με την Ρουμανική Ενέργια Ραβινάρι και έτσι από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο εξωτερικό για πρώτη φορά στην καριέρα του. Με αυτή την εξέλιξη, ο 31χρονος φόργουορντ εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική σεζόν που έκανε, καθώς την σεζόν που πέρασε είχε σε 25 αγώνες 11,8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά αγώνα.
Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, το dramatown επικοινώνησε με τον Έλληνα φόργουορντ .Μας ειπε οτι μεσω του dramatown θα ηθελε να ευχαριστησει τους Δραμινους φιλους του ΚΑΟΔ για την αγαπη τους. Πιο αναλυτικά δήλωσε:Τους ευχαριστώ όλους για την αγάπη που εισέπραξα.Ηταν τιμή μου που για μια χρονιά διετέλεσα αρχηγός της ομάδας και νιώθω περήφανος γι αυτό . Επίσης θέλω να τους πω οτι η στηριξη τους στην ομάδα είναι υπερπολύτιμη και με οδηγό το εκτός εδρας παιχνίδι στην Καβάλα ( οπου η παρουσία τους ηταν καθοριστική ) , να είναι κοντά στην ομάδα , δίνοντας της ενθουσιασμό και πάθος . Εις το επανιδείν !
σχολιο dramatown ..ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΡΧΗΓΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ


ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛ....

Η προ διετίας απόφαση του Γιώργου Καλαφατάκη να φέρει στον ΚΑΟΔ τον Γκάι Μισέλ, αποδείχθηκε... λίρα εκατό για τους Δραμινούς, καθώς ο θηριώδης σέντερ ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έχοντας μάλιστα "βατό" κασέ. Όπως είναι λογικό, ο Γάλλος "γίγαντας" έχει τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα και σύμφωνα με δημοσίευμα των "αθλητικών νέων των συντακτών", ο Άρης κάνει σκέψεις για την απόκτησή του. Δύσκολη περίπτωση...Τελευταια πληροφορηση λεει οτι υπαρχει σεναριο ανταλλαγης με τον Σαρικοπουλο...




Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΑΠΟ...ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΑΡΟΥΔΗ! !

Η ρουμάνικη Ενέργκια Ροβινάρι με έδρα την Ταργκού έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Κώστα Κακαρούδη που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ.


Στο στόχαστρό της ρουμάνικης Ενέργκια Ροβινάρι με έδρα την Ταργκού βρίσκεται ο Κώστας Κακαρούδης που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της ομάδας της Δράμας την τελευταία αγωνιστική περίοδο έχει ήδη στα χέρια του συγκεκριμένη οικονομική πρόταση για συμβόλαιο ενός έτους.
Ο Κακαρούδης δεν δείχνει αρνητικός, δεδομένου ότι η πρόταση της Ενέργκια Ροβινάρι είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του, και αναμένεται να πάρει μέσα στις επόμενες ημέρες την απόφασή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Δράμα επιθυμούνε την παραμονή όπως όμως και στον ΠΑΟΚ την απόκτησή του κάτι που έχει ήδη εκφραστεί προ ημερών.
sport24.gr

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ! ! !

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ! !

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΙΟΥΜΠΟ....





Eνας απο τους αθλητες που βοηθησαν τα μεγιστα στην ανοδο του ΚΑΟΔ στην Α1 και εφυγε τοσο αδικα ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2011...

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ....

 το μπλογκ των φιλων του ΚΑΟΔ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...