Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ! !

Μπορει να μην ημασταν παρον στο τουρνουα λογω σημαντικων υποχρεωσεων εκτος Δραμας αλλα ειχαμε πληροφορηση για τα τεκταινομενα στο παρκε του ''Δ. Κραχτιδης''Σιγουρα οταν χανει η ομαδα σου στεναχωριεσαι παρολο που γνωριζουμε οτι αυτα τα παιχνιδια ειναι φιλικα.Ολοι μας θελουμε παντα νικες και προσωπικα μπορω να πω οτι ονειρευομαι τον ΚΑΟΔ πρωταθλητη!!!Περσι τετοια εποχη η ομαδα προερχοταν απο καλες εμφανισεις στο κυπελλο που την επετρεψαν να φτασει στην τετραδα της διοργανωσης.Θυμαμαι οτι ειχε επικρατησει ενα κλιμα ''ευφοριας'' οτι θα ημασταν πολυ δυνατοι και οτι θα παμε πολυ ψηλα.Μαλιστα παρασυρομενος, ειχα ανεβασει και σχετικη ψηφοφορια στο μπλοκ που ολοι μας βλεπαμε την ομαδα απο την εξαδα και πανω λες και ξαφνικα ειχαμε γινει υπερομαδα!!!Βεβαια δεν πρεπει να ξεχναμε οτι τελικα η αλλαγη πρπονητη και η μεγαλη νικη μεσα στην Καβαλα αλλα και αυτες που ακολουθησαν στην Δραμα εσωσαν την ομαδα απο τον υποβιβασμο τερματιζοντας τελικα στην ενατη θεση χανοντας τα play-off στην ισοβαθμια απο την Πατρα.

ΦΕΤΟΣ....

Ο χρονος που περναει απο πανω μας μας κανει πιο εμπειρους και μετρημενους στις αντιδρασεις μας.Φετος ξεκιναμε με αισιοδοξια και πιστη οτι για τριτη συνεχη χρονια θα τα καταφερουμε.Τα φιλικα ειναι φιλικα και οι νικες 'η οι ηττες σε αυτα μεσα στο προγραμμα.Κανενας μας δεν πρεπει να πεσει στην παγιδα εξαγωγης γρηγορων συμπερασματων μιας πορειας που δεν ξεκινησε ακομα...Η σκληρη δουλεια βαζει τις βασεις για το μελλον της φετινης προσπαθειας.Θα το πω ακομα μια φορα αλλα και οσες φορες ακομα χρειαστει...Σε αυτην την πορεια οφειλουμε να ειμαστε διπλα στην ομαδα που αγαπαμε και να την στηριξουμε με ολες μας τις δυναμεις.Η ομαδα θελει δουλεια και αυτο το γνωριζει καλυτερα πανω απο ολους ο προπονητης και οι παικτες.Εμεις απο την πλευρα μας γνωριζουμε επισης τι ακριβως πρεπει να κανουμε το ιδιο σιγουρα και η διοικηση.Ο καθενας εχει λοιπον διακριτους ρολους αλλα οταν γινομαστε ολοι μαζι μια γροθια μπορουμε να τα καταφερουμε καλυτερα οπως τοτε στις Σερρες στο κλειστο του αυτοκινητοδρομιου στην Β' εθνικη 'η μεσα στον Λαγκαδα λιγο αργοτερα στην Α2.Ποιος θα ξεχασει την περσινη νικη μεσα στην Καβαλα που ολοι γιναμε ενα κουβαρι,αλλα και την συγκλονιστικη παρουσια του κοσμου της Δραμας στα παιχνιδια π.χ με τον ΠΑΟΚ 'η τον ΑΡΗ  που συνοδευτηκαν με μεγαλες νικες....




ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! ! !







Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ...ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ...



   Από 26/09/2013 ξεκινά η διάθεση των εισητηρίων για το διεθνές τουρνουά που διοργανώνουμε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου.
   Τα εισητήρια θα διατίθενται από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Λαμπριανίδη 12 (έναντι ΟΤΕ).
   Η τιμή του εισητηρίου είναι 10€ γενική είσοδος για κάθε μέρα (δύο αγώνες).
   Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδος μας να έρθουν να περάσουμε ένα όμορφο μπασκετικό Σαββατοκύριακο και να γνωρίσουν από κοντά την καινούργια ομάδα που έχουμε φτιάξει.


Το μπλοκ των φιλων του ΚΑΟΔ ομως πιθανοτατα να λειπει απο το τουρνουα λογω ανειλημμενων υποχρεωσεων στην Θεσσαλονικη το Σαββατοκυριακο...Ελπιζουμε στην δημοσιευση αρκετου υλικου που θα μας βαλει στο κλιμα εμας που θα ειμαστε μακρια.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ....



 Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Δράμας , θα διοργανώσει τουρνουά μπάσκετ στο γήπεδο Κραχτίδη το ΣαββατοΚύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013.
   Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι οι : ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ - LUKOIL ACADEMIC - ΚΑΟΔ.
   Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:  
Σάββατο 28/09/2013 : 18:00 ΚΑΟΔ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  ,  20:00 ΠΑΟΚ-LUKOIL
Κυριακή 29/09/2013  : 16:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ  ,  18:00 ΤΕΛΙΚΟΣ
   Ευχαριστούμε τις ομάδες που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας και θα συμμετέχουν στο τουρνουά.
   Καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού να έρθουν στο γήπεδο για να περάσουμε μαζί ένα όμορφο μπασκετικό ΣαββατοΚύριακο


Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΑΒΤΣΙΤΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ! ! !





   Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βόσνιο διεθνή φόργουορντ ΕΝΤΙΝ ΜΠΑΒΤΣΙΤΣ.Ο Έντιν υπόγραψε συμβόλαιο για ένα ακόμη έτος και θα είναι για τρίτη συνεχή χρονιά κοντά μας.

http://www.kaodramas.gr/

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΟΥΣ...




Ο ΚΑΟΔ πήρε για δεύτερη φορά το βραβείο ήθους και ο Αριστείδης Ιωαννίδης είχε να πει πως η ομάδα της Δράμας εκπέμπει υγεία και οι ιδιοκτήτες της κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.
«Καλησπέρα σας! Είναι η δεύτερη φορά που η Δράμα παίρνει το βραβείο ήθους. Εκπέμπουμε υγεία. Οι ιδιοκτήτες καταβάλλουν τα πάνδεινα. Ευχαριστούμε, εύχομαι υγεία σε όλους», εξήγησε ο πρόεδρος των Δραμινών.
http://www.superbasket.gr/

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ....http://wave.sports-comm.gr/esake/




Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ....


   Μετά το άδοξο τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής μας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας θα θέλαμε να απευθύνουμε δύο ΜΕΓΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Το πρώτο στους παίκτες και όλο το υπόλοιπο σταφ της συγκεκριμένης ομάδος για την προσπάθεια που καταβάλανε όλο αυτό το διάστημα και το δεύτερο στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ για τις επιτυχίες που θα έρθουν στο μέλλον. Γιατί είναι σίγουρο ότι η Εθνική μας θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους με τις επιτυχίες της και στο μέλλον. Την στηρίζουμε και την αγαπάμε όχι μόνο όταν γυρνάει από μία μεγάλη διοργανώση με ένα μετάλιο αλλά και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμέναμε.
   Ραντεβού λοιπόν μαζί της και δίπλα της στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

 Δ/Σ ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ
http://www.kaodramas.gr/

Στα αγωνιστικα ολα δειχνουν οτι ο Μπαβτσιτς θα βρισκεται ακομα μια χρονια κοντα μας και σιγουρα αποτελει μια πολυ σημαντικη προσθηκη μια και θα βοηθησει ουσιαστικα την ομαδα με την εμπειρια του.


                                                                                                    


Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ''ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ'' ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΟΔ....


Aνανεωθηκε η χορηγια με την αλυσιδα supermarket της οικογενειας Γουντσιδη συνεχιζοντας με επιτυχημενο τροπο μια συνεργασια που ξεκινησε απο την περσινη χρονια αλλα επεκτεινετε φετος εκτος απο την διαφημιση στο γηπεδο και στην φανελα  αυξανοντας παραλληλα και το ποσο που μπαινει στα ταμεια της ομαδας.Η συμφωνια επικυρωθηκε χθες και σιγουρα αποτελει μια πολυ σημαντικη ενισχυση ενοψει της νεας αγωνιστικης περιοδου.Τα supermarket ''Γουντσιδη'' αποδεικνυουν εμπρακτα το ενδιαφερον τους για την αθλητικη δραστηριοτητα στην πολη μας τα τελευταια χρονια και αποδειξη εκτος απο την αυξημενη χορηγια στον ΚΑΟΔ φετος, η αγορα εισιτηριων διαρκειας και οι χορηγιες στην ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ....




Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΤΖΟΟΥΝΣ! ! !

  
Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή LAZERIC JONES. Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής (23χρ. , 1,86m) αποφοίτησε το 2012 από το φημισμένο πανεπιστήμιο UCLA  και πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στο Ισραήλ με την ομάδα της Μακάμπι Ρισόν.

http://www.kaodramas.gr






Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ! ! !


Ο Νικολα Μαρκοβιτς ειναι ο ενας απο τους τρεις παικτες που περιμενει ο κοουτς Νεναντ Μαρκοβιτς απ'οτι δειχνουν τα πραγματα μια και εχει επελθει συμφωνια μεταξυ του ΚΑΟΔ και του Ερυθρου Αστερα για τον δανεισμο του 24 χρονου παουερ φοργοουρντ...Συγκεκριμενα το εγκυρο .....http://www.sport24.gr αναφερει...

Τελικά ο Νίκολα Μάρκοβιτς έπεισε τον Νέναντ Μάρκοβιτς και αποτελεί το νέο πρόσωπο στο ρόστερ του ΚΑΟΔ με την μορφή δανεισμού από τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο Μάρκοβιτς πρόκειται για 24χρονο διεθνή Σέρβο φόργουορντ με ύψος 2.08μ. που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού στις Βοϊβοντίνα και Ραντνίτσκι.
Ο Μάρκοβιτς έπεισε τον Μάρκοβιτς από την διήμερη παρουσία του στις προπονήσεις του ΚΑΟΔ και στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ, πρώτο της προετοιμασίας στο «Δημήτριος Κραχτίδης» όπου ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους.
Ακόμη το φετινό καλοκαίρι είχε αγωνιστεί στην Μεσογειακή και Πανεπιστημιακή ομάδα της Σερβίας ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί ακόμη στην FMP Βελιγραδίου.
Κατά τα άλλα όσον αφορά το θέμα της απόκτησης Αμερικανού πλέι μέικερ δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωση της απόκτησης του Λάζεριτς Τζόουνς.

Η μεταγραφη του Μαρκοβιτς ανακοινωθηκε και επισημα απο το site της ομαδας πριν απο λιγο....http://www.kaodramas.gr/news/view/187_





Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΚ! ! !


Νεες αφιξεις σημερα για την ομαδα μας με τους Αμερικανους παικτες να δινουν το παρον στην απογευματινη προπονηση.Ο Τζουλιαν Βον και ο Κριστιαν Πολκ βρισκονται ηδη στην Δραμα ενσωματωθηκαν στην ομαδα ανεβαζοντας ετσι και το επιπεδο στις προπονησεις, που πλεον σιγα σιγα γινονται με πιο γεματο ροστερ.Εμεις απλα τους καλοσοριζουμε και τους ευχομαστε υγεια και πολλες επιτυχιες με την ομαδα μας..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...