Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ολοκληρωθηκε πριν λιγο η 7η αγωνιστικη του πρωταθληματος με την νικη του Ολυμπιακου επι του Απολλωνα.

Συνοπτικα τα αποτελεσματα...

ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 76-79
ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΟΚ 85-76
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 69-64
ΑΕΝΚ-ΙΚΑΡΟΣ 75-66
ΑΡΗΣ-ΠΑΟ 59-75
ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ 72-87
ΟΣΦΠ-ΑΠΟΛΛΩΝ 93-71

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΑΖΙ...ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 76-79


Δεν τα καταφερε σημερα η ομαδα μας απεναντι στον Κολοσσο Ροδου μια και ηττηθηκε με 76-79.Το παιχνιδι στο πρωτο δεκαλεπτο ηταν ισσοροπημενο με τις δυο ομαδες να μπαινουν δυνατα και να ειναι κοντα στο σκορ (21-19).Στο δευτερο δεκαλεπτο Ο ΚΑΟΔ  ελεγχοντας τον ρυθμο του αγωνα προηγηθηκε με 7 ποντους (30-23). Με δυνατη αμυνα και τον Μπραουν σε καλη μερα εφτασε την διαφορα ακομα και στους 10 (37-27),καπου εκει ηρθε και η πρωτη αντιδραση του Κολοσσου που μειωσε για το ημιχρονο σε 39-34.
Στο τριτο δεκαλεπτο παρολο την πιεση της ομαδας της Ροδου που εφτασε στην ισοπαλια (43-43) ο ΚΑΟΔ  εκλεισε την περιοδο με 55-50.Φαινοταν το παιχνιδι πως θα γινει ντερμπι στο 4ο δεκαλεπτο μια και ο Κολοσσος γινοταν ολοενα πιο απειλητικος και παρολο που η ομαδα μας προηγηθηκε με 59-52 τα μεγαλα σουτ του Κολοσσου και η καλη αμυνα γυρισαν το ματς και εφεραν το ''διπλο'' για την ομαδα της Ροδου.Πολυ καλος ο Μπραουν απο τον ΚΑΟΔ, κορυφαιος ο Στεφανιδης για τον Κολοσσο που φαινεται να βρισκει τον δρομο του.Συμπερασματικα θα λεγαμε οτι  δεν καταφεραμε να κρατησουμε το παιχνιδι στον ελεγχο μας και ο Κολοσσος εκμεταλευτηκε τα πολλα λαθη μας (20) και γυρισε το παιχνιδι. Ειχαμε βεβαια το πλεονεκτημα σε ριμπαουντ και σουταραμε με καλα ποσοστα αλλα καταστρεφαμε οι ιδιοι το παιχνιδι μας. Με τοσα λαθη το τελικο αποτελεσμα κρινεται δικαιο.

Το βιντεο ξεκιναει με το τριποντο του Στεφανιδη που κανει το σκορ 70-74 ειναι το τελευταιο αγωνιστικο λεπτο του αγωνα...





Τα δεκάλεπτα: 21-19, 39-34, 55-50, 76-79
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 3, Τσόβιτς 10, Τζόουνς 2, Μπράουν 20(4), Βον 6, Μάρκοβιτς 13(1), Μπάβτσιτς 5, Ζάρας 15(2), Μπένας 2.
Κολοσσός (Κουταλιανός): Παπαντωνίου 12(1), Γεωργαλής, Κόμματος 4(1), Σμιθ 10, Στεφανίδης 19(3), Σίμπσον 8(2), Κουκουλάς 4, Τσάμης 10(2), Προύιτ, Όσμπι 12.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ....


Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, ο Νέναντ Μάρκοβιτς ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του. 

"Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έγινε αυτό που περίμενα. Έχουν καλούς παίκτες, ορισμένους πολύ έμπειρους παίκτες και ήρθαν όλοι μαζί συγκεντρωμένοι και πάλεψαν για 40 λεπτά. Ποτέ κατά τη γνώμη μου δεν ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, ακόμα και όταν ήμασταν μπροστά", τόνισε ο προπονητής του ΚΑΟΔ και συμπλήρωσε:
"Ποτέ δεν παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε. Σε ορισμένες λίγες στιγμές ήμασταν επιθετικοί, όμως στα τελευταία 15 λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, επιτρέποντας στον Κολοσσό να σκοράρει συνεχόμενα καλάθια χωρίς καν να κάνουμε φάουλ για να κόψουμε ρυθμό. Μέσα από αυτή την εξέλιξη του αγώνα βρήκαν την αυτοπεποίθηση και πέτυχαν κρίσιμα καλάθια τα οποία μας κόστισαν τη νίκη".
Παράλληλα, ο Μάρκοβιτς σχολίασε: "Ίσως μετά την τρίτη νίκη που κάναμε να θεωρήσαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς επιπλέον προσπάθεια, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Δεν έχουμε συγκεντρωθεί καθόλου στα τελευταία τρία παιχνίδια και σαν προπονητής αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη γιατί δεν παίξαμε το μπάσκετ που θέλουμε. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο ακόμη.
Δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώρια και να βάλουμε τα κλάματα. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε άμεσα και να δουλέψουμε ώστε να επιστρέψουμε γρήγορα στον τρόπο που παίζαμε στο ξεκίνημα της σεζόν".
Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Μπένας ανέφερε: "Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Για μας είναι μια οδυνηρή ήττα και θα πρέπει να την αναπληρώσουμε με εκτός έδρας νίκη όπως κάναμε και με τον Άρη. Για το παιχνίδι πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα, εκτελέσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς, κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο μέρος και προφανώς από αυτό ήρθε η ήττα".
Κουταλιανός: "Δώσαμε το 150% των δυνατοτήτων μας"
Ο προπονητής του Κολοσσού, Μιχάλης Κουταλιανός είπε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη που πέτυχαν, όπως και για την απαραίτηση συγκέντρωση που έδειξαν όλη τη βδομάδα. Ήταν δύσκολη και περίεργη βδομάδα μετά τη φυγή του κόουτς Φραγκιά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα και το καταφέραμε και θα το έλεγα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Συγχαρητήρι σε όλους τους συνεργάτες, που στάθηκαν πολύ κοντά στα παιδιά. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στη Ρόδο που περνάει δύσκολες μέρες λόγω των καταστροφών, αν μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο μέσα από αυτή τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες έδωσαν το 150% των δυνατοτήτων τους και αυτοί που έπαιξαν και αυτοί που δεν έπαιξαν.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν όλα τα μεγάλα σουτ, λόγω της αυτοπεποοίθησης. Στο ξεκίνημα ήμασταν "μαγκωμένοι", είχαμε πολύ άγχος, θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να κερδιζουμε με 20 πόντους, αυτά δεν γίνονται στο μπάσκετ… Στο πρώτο μέρος ο ΚΑΟΔ έβαλε εύκολα καλάθια, αλλά δεν έχω παράπονο γιατί τα σταματήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και αφού μπήκαν μεγάλα σουτ από μας, γύρισε η πλάστιγγα ψυχολογικά σε μας".
Από την πλευρά του, ο Νώντας Παπαντωνίου ανέφερε: "Μετά τη νίκη επί των Τρικάλων περάσαμε δύσκολη και περίεργη βδομάδα. Η ομάδα δεν ήξερε ποιος θα έρθει προπονητής. Ο προπονητής μας έφυγε μετά από νίκη. Καταφέραμε με τον κόουτς Κουταλιανό και όλο το σταφ που δούλεψε όλη τη βδομάδα, να μείνει η ομάδα ενωμένη και να πάρει αυτό το αποτελέσμα. Για μας κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός.
Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μας έφυγε το άγχος και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κόουτς. Όλα τα παιδιά, όλοι οι παράγοντες δώσαμε το 150% των δυνατοτήτων μας και καταφέραμε να φτάσουμε αυτό το αποτέλεσμα που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια".(ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ http://www.sport24.gr)






Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!


Επιστροφη στη Δραμα για την ομαδα μας μετα την εξοδο στην Χαλκιδα την προηγουμενη αγωνιστικη.Εχουμε φτασει αισιως στην 7η αγωνιστικη και ο ΚΑΟΔ υποδεχεται τον Κολοσσο που προερχεται απο την πρωτη του νικη.Η ομαδα μας με τρεις νικες στο πρωταθλημα ειναι σε καλο επιπεδο βαθμολογικα αλλα καλειτε να διαχειριστει ενα ''ειδικο'' παιχνιδι.Ο αγωνας με την ομαδα της Ροδου ειναι απο αυτους που τους θελεις πολυ ετσι ωστε να συνεχισεις να εχεις μια σχετικη ανεση στην καταταξη βαζοντας παραλληλα σοβαρα θεματα στον αντιπαλο. Παλαιοτερες εμπειριες ομως διδασκουν πληρη συγκεντρωση στο παιχνιδι και μεγαλη προσπαθεια μεχρι το τελος για το επιθυμητο αποτελεσμα.Τις παραστασεις αυτες ο ΚΑΟΔ πλεον τις εχει και καλειτε να διαχειριστει αυτο το ''ειδικο'' παιχνιδι σωστα για να μπορεσει απο πιο νωρις φετος να εχει την ανεση να μην κοιταει προς τα κατω στην βαθμολογια νιωθοντας πολυ κοντα τις αλλες ομαδες.Ο αγωνας ειναι δυσκολος αν και οι  Ροδιτες ερχονται χωρις να εχουν βρει ακρη στο θεμα προπονητη με τις τελευταιες πληροφοριες να λενε οτι ειναι κοντα στον Δημητρη Πριφτη χωρις να εχει τελειωσει ακομα το θεμα. Η παρουσια του κοσμου ειναι ενα στοιχημα για το Σαββατο.Μπορουμε να βρεθουμε κοντα στην ομαδα πιο μαζικα μια και η βοηθεια μας ειναι πολυ πιο σημαντικη σε ενα τετοιο παιχνιδι παρα να ερχομαστε μονο με τους δυο μεγαλους.Μπορουμε αυτην την φορα να ειμαστε περισσοτεροι και με μια φωνη να σπρωξουμε την ομαδα προς την νικη που χρειαζεται τοσο πολυ την δεδομενη στιγμη μια και πρερχεται απο μια κακια ηττα στην Χαλκιδα. Το παιχνιδι ειναι κομβικο γιατι ενα κακο αποτελεσμα σε βαζει στο γκρουπ με τις ομαδες που παλευουν ενω ενα θετικο σε διατηρει ψηλα και ισως ακομα ψηλοτερα.Το στοιχημα ειναι συγκεκριμενο...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ!!!

Εισιτηρια 10,15 ευρω...

Το προγραμμα της 7ης αγωνιστικης
  • ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΟΚ 23/11 18.00 NOVASPORTS
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 23/11 18.00
  • ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 23/11 16.00
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΓΟΡ 24/11 16.00
  • ΑΕΝΚ-ΙΚΑΡΟΣ 24/11 16.00
  • ΑΡΗΣ-ΠΑΟ 24/11 16.00 NOVASPORTS
  • ΟΣΦΠ-ΑΠΟΛΛΩΝ 25/11 19.15 ΔΤ
Τι λενε οι αριθμοι...(απο:http://www.esake.gr/)

Από μία νίκη έχουν ο ΚΑΟΔ και ο Κολοσσός ΒΑΠ στις αναμετρήσεις τους στη Δράμα, με τους Ροδίτες να υπερέχουν συνολικά στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε επίπεδο Basket League OΠΑΠ.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- Ο ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ με 1 μπλοκ θα φτάσει τα 20 στην Basket League OΠΑΠ.

- Ο ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ με 1 εύστοχο δίποντο θα συμπληρώσει 700 στη λίγκα.

- Ακόμα 6 ασιστ για τις 200 χρειάζεται ο ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.

- Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΜΗΣ με 7 ασιστ θα συμπληρώσει 300 στην Basket League OΠΑΠ.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
2011/12
Καν. Περίοδος
Κολοσσός ΒΑΠ - ΚΑΟΔ
77-73
2011/12
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Κολοσσός ΒΑΠ
82-83
2012/13
Καν. Περίοδος
Κολοσσός ΒΑΠ - ΚΑΟΔ
82-76
2012/13
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Κολοσσός ΒΑΠ
74-66
Πολυ πιθανον να ειναι απων ο Χρυσικοπουλος λογω του προβληματος στην μεση...



Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...



Για να ριξουμε μια ματια στα αποτελεσματα της 6ης αγωνιστικης που ολοκληρωθηκε χθες...
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ  76-72
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΕΝΚ  71-65
  • ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  90-65
  • ΠΑΟΚ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ  81-72
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΚΑΟΔ  89-73
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΡΗΣ  76-78
  • ΑΓΟΡ-ΟΣΦΠ  79-103
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6 ΑΓΩΝΕΣ...


1ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ11
2ΠΑΟΚ11
3ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ10
4ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ10
5ΑΡΗΣ9
6ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ9
7ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN9
8ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ9
9ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ9
10ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ8
11ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ8
12ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ7
13ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ7
14ΤΡΙΚΑΛΑ B.C. ARIES7

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2


Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ 89-73...



Δεν τα καταφερε σημερα η ομαδα μας στην Χαλκιδα μια και ηττηθηκε απο τον τοπικο Ικαρο με 89-73.

Οι δυο ομαδες μπηκαν δυνατα στο παιχνιδι και το πρωτο δεκαλεπτο ηταν ισσοροπημενο με το επιμερους σκορ να ειναι 20-18.Στο δευτερο δεκαλεπτο η ομαδα της Χαλκιδας με καλη αμυνα καταφερε να κλεισει το ημιχρονο με 39-33 με τον ΚΑΟΔ ομως να ειναι κοντα ακομα στην διεκδικηση της νικης.Συνηθως η ομαδα μας κανει καλυτερο δευτερο ημιχρονο αλλα αυτην την φορα ο Ικαρος δεν αφησε περιθωρια στον ΚΑΟΔ για κατι καλυτερο στο τριτο δεκαλεπτο μια και καταφερε να διατηρησει το προβαδισμα αυξανοντας το μαλιστα στο τελος του δεκαλεπτου στο 62-53 παρολο που ο ΚΑΟΔ εφτασε στο καλαθι(50-48).Το 4ο δεκαλεπτο ηταν το καλυτερο επιθετικα για τον Ικαρο μια και συνεχομενα σουτ τριων ποντων(συνολικα 10 σε ολο το παιχνιδι) αλλα και η προσοχη στην αμυνα εφεραν στους παικτες του Γιωργου Καλαφατακη την νικη ξορκιζοντας την βαρια ηττα στα Τρικαλα την προηγουμενη εβδομαδα.Πρεπει να σημειωσουμε οτι ο ΚΑΟΔ ηταν καλυτερος στα ριμπαουντ 28-35 αλλα με 47% στις βολες (8/17) και 17 λαθη ηταν επομενο να χασει την αυτοσυγκεντρωση του.Η ομαδα της Χαλκιδας ειχε 22!! ασσιστ εναντι 8 αλλα και 5 μπλοκ στοιχεια που εφεραν και το τελικο 89-73..

Απο τον ΚΑΟΔ ελλειψε ο Χρυσικοπουλος για δευτερο παιχνιδι λογω ενοχλησεων στην μεση..


Τα δεκάλεπτα: 20-18, 39-33, 62-53, 89-73.
Ίκαρος Χαλκίδας (Καλαφατάκης): Στραντ 14(4), Γκόβενς 12(2), Παπανικολόπουλος 3(1), Άσκα 27, Μανωλόπουλος, Σάτον 3, Γκαγκαλούδης 16(2), Τολιόπουλος 1, Μπεκ 13(1), Περσίδης.
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 2, Τσόβιτς 2, Τζόουνς 19(2), Μπράουν 9(1), Βον 16, Μάρκοβιτς 16(2), Σπυριδωνίδης 1, Μπάβτσιτς 2, Ζάρας 4, Μπένας 2.


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ...απο..http://www.superbasket.gr




ΝΕΝΑΝΤ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ..
"Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Ίκαρο και στον κόουτς Καλαφατάκη. Συνολικά θα έλεγα ότι παίξαμε μόνο 8 λεπτά καλού μπάσκετ, δηλαδή δύο σε κάθε περίοδο. Σίγουρα η διαφορά στις ασίστ και στα ποσοστά δείχνει ότι ο Ίκαρος ήταν καλύτερος. Έστω  κι αν ελέγξαμε τα ριμπάουντ δεν είχαμε ποτέ τον έλεγχο του ρυθμού. Κάναμε πολλά λάθη, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ για να σταματήσουμε τους αιφνδιασμούς των αντιπάλων. Ήταν ένα κακό ματς για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε καλύτεροι απέναντι στον Κολοσσό", ήτα τα λόγια του προπονητή του ΚΑΟΔ.

Από την πλευρά των παικτών ο Νίκολα Μάρκοβιτς είπε: "Συγχαρητήρια στον Ίκαρο έπαιξαν πολύ καλά και άξιζαν τη νίκη. Εμείς στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να παίξουμε καλη άμυνα κι έτσι δεν μπορέσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Τώρα πρέπει άμεσα να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να προετοιμαστούμε για το επόμενο με τον Κολοσσό".

ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ...
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μας, ένας «τελικός» για την πορεία μας. Δουλέψαμε πολύ καλά συνειδητοποιήσαμε τα λάθη μας και ήμασταν πολύ καλύτεροι. Η Α1 θέλει πολλή συγκέντρωση και προσπάθεια. Μας πίκρανε ο τρόπος που χάσαμε με τα Τρίκαλα και γι’ αυτό συσπειρωθήκαμε. Το είδατε στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον κόσμο γιατί για μια ακόμη φορά έδωσε το παρών με εντυπωσιακό τρόπο. Η Χαλκίδα αγαπάει το μπάσκετ και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση που δεν μπήκε σε διαδικασία παραφιλολογίας»,είπε αρχικά ο Γιώργος Καλαφατάκηςς, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: 
«Το ράνκινγκ δείχνει την διαφορά που υπήρχε, όπως και τα ποσοστά. Ήταν μια καθαρή νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Η ομάδα έτσι όπως έχει χτισθεί πρέπει να πιέζει και να τρέχει. Αν δεν παίξει με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορούμε να πάμε ψηλά. Αυτό το μπάσκετ μας ταιριάζει. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά».
Επίσης, ο  κόουτς του Ικάρου ρωτήθηκε για  τη μη χρησιμοποίηση του Μπορόβνιακ και του Βουγιούκα : «Επειδή ο ΚΑΟΔ έπαιξε με Μάρκοβιτς και Μπάβτσιτς που σουτάρουν τρίποντα, ο Μανωλόπουλος και ο Άσκα ταίριαζαν καλύτερα. Δεν χρειάστηκε να παίξουν ούτε ο Μπορόβνιακ ούτε ο Βουγιούκας. Με ικανοποιεί το γεγονός ότι δείξαμε χαρακτήρα στην κατάλληλη στιγμή. Μέσα από αυτή τη διαδικασία η ομάδα ζυμώνεται και γίνεται καλύτερη. Βήμα βήμα προς την καταξίωση».
Τέλος, μίλησε και για τον Ρόμελ Μπεκ. «Ο Μπεκ είναι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης και θέλει να βρει ρυθμό. Ήταν θετικός και θα δώσει περισσότερα στη συνέχεια. Ο Άσκα είναι ανεβασμένος γιατί και αυτός μαθαίνει την κατηγορία. Είναι σοβαρός και έχει ποιότητα».
Ο Νίκο Στρναντ ανέφερε από την πλευρά του: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την εκπληκτική τους παρουσία, μας βοήθησαν πολύ, αλλά να ευχαριστήσω και το τεχνικό επιτελείο. Δουλέψαμε πολύ δυνατά, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Πλέον έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Κηφισιά και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».




Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΙΚΑΡΟΣ-ΚΑΟΔ PRE GAME....


Εξοδο στην Χαλκιδα αυτην την εβδομαδα για την ομαδα μας μια και ο Ικαρος μετεφερε την εδρα του εκει απο την Αθηνα δημιουργοντας αλλη μια επαρχιακη ομαδα στο πρωταθλημα.Ο αγωνας θα ειναι σιγουρα δυσκολος αλλα σιγουρα μπορουμε να διεκδικησουμε την νικη απο την ομαδα του ''πρωην'' δικου μας Γιωργου Καλαφατακη...


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ! !

Μοιρασμένα είναι τα αποτελέσματα ανάμεσα στον Ίκαρο και τον ΚΑΟΔ όταν οι δύο ομάδες αναμετρούνται για την Basket League ΟΠΑΠ. Αμφότερες παίρνουν τη νίκη στο γήπεδό τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ....
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ 16/11 16.00
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΕΝΚ 16/11 18.00
  • ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17/11 19.15 ΔΤ
  • ΠΑΟΚ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 17/11 16.00
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΚΑΟΔ 17/11 16.00
  • ΑΠΟΛΛΩΝ Π-ΑΡΗΣ 18/11 19.00 NOVASPORTS1
  • AΓΟΡ-ΟΣΦΠ 18/11 16.00 NOVASPORTS3




ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ με 7 αμυντικά ριμπάουντ θα φτάσει τα 350 στην Basket League ΟΠΑΠ.

- Ο ΕΝΤΙΝ ΜΠΑΒΤΣΙΤΣ με 1 εύστοχο δίποντα θα συμπληρώσει 150 και με 3 αμυντικά ριμπάουντ, τα 200 στην καριέρα του στην Basket League ΟΠΑΠ.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
2011-12
Καν. Περίοδος
Ίκαρος - ΚΑΟΔ
79-68
2011-12
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Ίκαρος
84-80
2012-13
Καν. Περίοδος
Ίκαρος - ΚΑΟΔ
80-74
2012-13
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Ίκαρος
76-69
 απο esake.gr

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...

Basket League ΟΠΑΠ 2013-14
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΑΓΩΝΕΣΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΟΔ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!


Το τελευταιο κρισιμο λεπτο του αγωνα οπως το ζησαμε απο την κερκιδα...




Ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη επί του Ηλυσιακού, έμεινε ο Νέναντ Μάρκοβιτς που ωστόσο αναφορικά με την εμφάνιση της ομάδας περιμένει, όπως είπε, να δει περισσότερα πράγματα στη συνέχεια.
Ο τεχνικός των Δραμινών ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, γιατί έπαιξε καλά και δυνατά, ιδιαίτερα στην άμυνα και δεν παράτησε το παιχνίδι. Όλα κρίθηκαν στο τέλος του αγώνα. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας.
Με ικανοποίησε βεβαίως ο τρόπος με τον οποίο επιτεθήκαμε και τους φορτώσαμε με φάουλ. Η ομάδα βελτιώνεται, αλλά ο τρόπος που παίξαμε σήμερα δεν μας αφήνει να σκεφτόμαστε και πολύ θετικά για το μέλλον, εάν δεν διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να επανέλθουμε στα καλά παιχνίδια που κάναμε ως τώρα και να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο».
Από την πλευρά του ο Έντβιν Μπάβτσιτς που έκρινε το ματς σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό γιατί έπαιξε πολύ σκληρά και διεκδίκησε ως το τέλος το παιχνίδι. Εμείς δεν παίξαμε όσο καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά κερδίσαμε κι αυτό είναι το σημαντικό, ότι πήραμε τους βαθμούς. Το παιχνίδι το κερδίσαμε στις λεπτομέρειες.

sentragoal.gr



ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ 76-73! ! !


Μεγαλης σημασια νικη πετυχε σημερα η ομαδα μας απεναντι σε εναν αξιομαχο Ηλυσιακο με 76-73.Νικη ουσιας που σιγουρα θα φανει χρησιμη στην συνεχεια μια και ο ΚΑΟΔ ηδη εχει πετυχει 3 νικες στο πρωταθλημα κανοντας μια πολυ καλη αρχη.Το μπλογκ των φιλων του ΚΑΟΔ ηταν παρον και εχει υλικο να ''ανεβασει'' για να σας μεταφερει πληρως το κλιμα της αναμετρησης...ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!

(το κειμενο απο basketnet.gr)
Ο ΚΑΟΔ πήρε το ντέρμπι με τον Ηλυσιακό, με 76-73, χάρη σε καλάθι του Μπάβσιτς, δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς! 

Ο Ηλυσιακός θα μπορούσε να είχε πάρει για δεύτερη σερί χρονιά το διπλό στη Δράμα, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε στο 38’ (69-71) και οι Δραμινοί πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους.

Η ομάδα του Μάρκοβιτς ξεκίνησε καλύτερα και πέρασε 19-12 στο 9’ και 22-16 στο 10’. Οι Ιλισιώτες αντέδρασαν και παρά την… ευαισθησία των διαιτητών στους ψηλούς της Δράμας (Δορκοφίκης και Μποντζ χρεώθηκαν με φάουλ πολύ νωρίς και είχαν από 4 έκαστος στο δεύτερο δεκάλεπτο !!!) οι παίκτες του Λιόγα ισοφάρισαν 27-27 στο 14’, με το ημίχρονο να κλείνει τελικά με τη Δράμα στο +8 (42-34) χάρη στον Τζόουνς. Στην επανάληψη ο Ηλυσιακός επέβαλλε χάρη κυρίως στον Καυκή τον ρυθμό του και στο 26’ ξανάφερε το ματς στα ίσια (52-52) όμως στο 30’ οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι μπροστά (60-55). Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν τα παρατούσαν. Με απίστευτο πείσμα οι Ιλισιώτες έφαραν το ματς τούμπα, πέρασαν 69-71 στο 38’ όμως με σερί 5-0 οι Δραμινοί έγραψαν το 74-71. Με καλάθι του Ιωάννου έγινε το 74-73, ο Μπράουν αστόχησε σε λέι απ και με επιθετικό ριμπάουντ του  Μπάβσιτς και καλάθι, ο ΚΑΟΔ πήρε το ματς, αφού Καυκής (σε δίποντο) και Στέφενς (σε τρίποντο) δεν βρήκαν στόχο…

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 42-34, 60-55, 76-73.

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 2, Κόβιτς 3(1), Τζόουνς 10, Μπράουν 19 (3), Βον 11, Μάρκοβιτς, Σπυριδωνίδης, Μπάβσιτς 16(1), Ζάρας 13(2), Μπένας 2.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιόγας): Καυκής 8(1), Αντωνάκης 5(1), Σμιθ 14(3), Χατζής 5(1), Ζούμπος, Δορκοφίκης 3, Στέφενς 16(1), Βαβάτσικος, Ιωάννου 5, Τζουγκαράκης 2, Μποντζ 11, Άντερσον 4.  

κανουμε κλικ πανω στις φωτογραφιες για να μεγαλωσουν...







 

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

KAOΔ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00...


Επιστροφη στο ''Κραχτιδη'' για την ομαδα μας την Κυριακη το απογευμα για ενα παιχνιδι παρα πολυ σημαντικο για την συνεχεια.Η εμφανιση απεναντι στον ΠΑΟ ηταν παρα πολυ θετικη.Η ομαδα εδειξε διαθεση να παιξει το μπασκετ που ξερει και σε μεγαλο βαθμο τα καταφερε και κερδισε σιγουρα τις εντυπωσεις.Παμε στην ουσια τωρα...Το παιχνιδι κοντρα στον Ηλυσιακο ειναι απο αυτα που πραγματικα το χρειαζεσαι παρα πολυ.Ο ΚΑΟΔ δειχνει ετοιμος  να μπει δυνατα και να τα δωσει ολα για να κατακτησει μια απο τις πιο σημαντικες του φετινες νικες.Η ομαδα χρειαζεται την στηριξη του κοσμου και οφειλουμε να ειμαστε κοντα και ιδιαιτερα σε τετοια παιχνιδια που ο αντιπαλος δεν ειναι ''κραχτης''.Αλλωστε πρεπει να θυμηθουμε οτι περσι ο Ηλυσιακος εφυγε νικητης απο την Δραμα.Η ομαδα προσπαθει,ψαχνει να βρει το καλυτερο δυνατο.Η αποκτηση του Μπραουν ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα πως οτι χρειαστει θα γινει.....

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 10,15 ΕΥΡΩ....

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΡΑΜΑ! ! !

5η Αγωνιστική (9/11/13) 
10/11 16.00ΚΑΟ Δράμας - Ηλυσιακός
9/11Τρίκαλα BC - Ίκαρος
10/11Πανελευσινιακός - Κολοσσός ΒΑΠ
11/10 19.15 ΔΤΟλυμπιακός - ΠΑΟΚ
9/11Απόλλων Πάτρας - Ρέθυμνο AEGEAN
10/11 19.30 ΝΟVAΆρης - Πανιώνιος
10/11 21.30 NOVAΑΕ Νέας Κηφισιάς - Παναθηναϊκός
Μοιρασμένες είναι οι νίκες στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων,. Που μάλιστα έχουν κερδίσει από μία φορά στην έδρα τους και από μία στο γήπεδο της άλλης ομάδας!

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- Ο ΕΝΤΙΝ ΜΠΑΒΤΣΙΤΣ θέλει 5 ριμπάουντ για να συμπληρώσει τα 300.

- Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ με 7 εύστοχες βολές θα συμπληρώσει τις 1.300 στη λίγκα. Είναι τρίτος στη σχετική λίστα.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
2011/12
Καν. Περ.
Ηλυσιακός - ΚΑΟΔ
76-73
2011/12
Καν. Περ.
ΚΑΟΔ - Ηλυσιακός
94-81
2012/13
Καν. Περ.
Ηλυσιακός - ΚΑΟΔ
74-76
2012/13
Καν. Περ.
ΚΑΟΔ - Ηλυσιακός
80-83











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...