Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣ....ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ! ! !


Οι στοχοι σε μια ομαδα οριοθετουνται στην αρχη του πρωταθληματος.Η ομαδα μας την Κυριακη πραγματικα εκανε υπερβαση κατακτωντας μια νικη που σιγουρα καμια αλλη ομαδα δεν εχει στο προγραμμα.Μεσα στους πανηγυρισμους και στην εκσταση της μεγαλης νικης, που δικαιολογημενα προκληθηκε μια και ο θορυβος που εκανε ακουστηκε ως την αλλη ακρη του Ατλαντικου (βλεπε αναφορα Τελετοβιτς στο twitter), υπηρξε μια φωνη που οφειλουμε να θυμησουμε τα λεγομενα της σε ολους τους φιλους της ομαδας.Αυτη η φωνη δεν ηταν αλλη απ'αυτην του προπονητη του ΚΑΟΔ  Νεναντ Μαρκοβιτς που στην συνεντευξη τυπου ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ:

Δεν αλλάζουμε τους στόχους μας μετά από αυτή τη νίκη, στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα είμαστε πιο αισιόδοξοι.  Δεν φτάνει να κερδίζουμε ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός, αλλά και ομάδες που είναι στο δικό μας επίπεδο για να πετύχουμε γρήγορα τον στόχο μας", ήταν λόγια του Μάρκοβιτς μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.....
Θεωρουμε οτι αυτο που ζησαμε δεν ειναι ανεπαναληπτο και οτι καποια στιγμη θα το ξαναζησουμε γιατι η ομαδα τα τελευταια χρονια ξερει που παταει και που βρισκετε και θα ερθουν και αλλες μεγαλες νικες.Ο φιλαθλος κοσμος της Δραμας ειδε....πλεον γνωριζει...η ομαδα τον χρειαζεται ακομα πιο πολυ για τα επομενα 15 παιχνιδια ενος πρωταθληματος που δεν εφτασε ως την μεση ακομα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΚΑΟΔ...

Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της Δράμας που βρέθηκε στο “Δ. Κραχτίδης” και στήριξε την ομάδα να φτάσει σε μια μεγαλειώδη νίκη.
Η αθρόα προσέλευση στο γήπεδο, η εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι και ο αθλητικός πολιτισμός που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν στοιχεία που βοήθησαν την ομάδα μας να επιτύχει το χθεσινό αποτέλεσμα.
Παράλληλα, η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 θα ήθελε να απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Δραμινούς να στηρίξουν αυτήν την ομάδα και στην συνέχεια του Πρωταθλήματος Basket League OPAP, με παρόμοια προσέλευση και ατμόσφαιρα.
Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι η παρουσία σας έχει καθοριστική σημασία στην απόδοση της ομάδας, όπως φάνηκε και στον χθεσινό θρίαμβο!

Σιγουρα ειναι η μεγαλυτερη νικη της ιστοριας μας οπως ειπε και ο προεδρος Αρης Ιωαννιδης,μιας ιστοριας που πρεπει να γραψουμε ολοι μαζι τετοιες χρυσες σελιδες με μεγαλες νικες..Τα κεφαλια μεσα λοιπον γιατι η συνεχεια ειναι δυσκολη και ο δρομος μακρυς.Ειναι κατι που οσοι με ξερουν και παρακολουθουν το μπλογκ το εγραφα παντα και στις νικες και στις ηττες.Το ιδιο πιστευω και τωρα και ξερω οτι το ιδιο πιστευουν και αυτοι οι ανθρωποι που απο τοτε,σχεδον απο το μηδεν,ηρθαν και ανελαβαν και με παρακαταθηκη την ηδη πλουσια ιστορια του ΚΑΟΔ απο τις δεκαετιες '90 και 2000 γραφουν την συνεχεια.

Και για να μην ξεχνιομαστε οτι ειναι και αλλες ομαδες στο πρωταθλημα...
11η Αγωνιστική (28/12/13) - 24η Αγωνιστική (5/4/14)
75-69ΚΑΟ Δράμας - Ολυμπιακός
70-59Τρίκαλα BC - Πανελευσινιακός
84-67Άρης - Ίκαρος
72-54ΑΕ Νέας Κηφισιάς - Απόλλων Πάτρας
74-66Πανιώνιος - Ρέθυμνο AEGEAN
81-61Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
74-62Ηλυσιακός - Κολοσσός ΒΑΠ

A1 Ελλάς
ΟΜΑΔΕΣΑΓΩΝΕΣΝ-ΗΠΟΝΤΟΙΒΑΘΜΟΙ
1. Παναθηναϊκός1110-1871-65921
2. Πανιώνιος ΓΣ119-2796-76220
3. Ολυμπιακός1110-1947-68819
4. ΠΑΟΚ116-5873-87217
5. Κ.Α.Ο Δράμας116-5813-84217
6. Α.Γ.Ο.Ρεθύμνου115-6826-84716
7. Αρης AΣ115-6765-79816
8. Νέα Κηφισιά115-6743-77116
9. Τρίκαλα114-7772-79915
10. Απόλλων Πατρών114-7774-79815
11. Πανελευσινιακός114-7768-81815
12. Ικαρος Χαλκίδας113-8777-88914
13. Ηλυσιακός113-8726-79614
14. Κολοσσός113-8746-85814


Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΟΔ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....NEΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ...


ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ!!!

Οι Πειραιώτες γνώρισαν ήττα σοκ στο «Δημήτρης Κραχτίδης» από τον ΚΑΟΔ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με το Γιώργο Μπαρτζώκα να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου πως οι παίκτες του εμφανίστηκαν αδικαιολόγητα νευρικοί, ενώ είχαν κι έντονο ψυχολογικό πρόβλημα. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για την εκτός έδρας ήττα από τον ΚΑΟΔ: «Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και τον κόουτς, έκαναν καλή εμφάνιση, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και πήραν δίκαιη νίκη. Εμείς ήμασταν αδικαιολόγητα νευρικοί, είχαμε εμφανώς ψυχολογικό πρόβλημα, χάσαμε τα ριμπάουντ ξανά, δεν πηγαίναμε στις διεκδικήσεις, δεν είχαμε τρεξίματα και όσο περνούσε η ώρα τόσο ο ΚΑΟΔ έπαιρνε αυτοπεποίθηση και έφθασε σε δίκαιη νίκη».
Για το εάν τους επηρέασε η ήττα τους από τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ: «Δεν είχαμε κάνει ήττα μέχρι πριν από μία εβδομάδα και τώρα κάναμε δύο σερί. Σίγουρα, η πρώτη ήττα επηρέασε τη δεύτερη. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε, να δούμε τι δεν κάνουμε καλά αυτό το διάστημα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στις νίκες. Με εμφανίσεις σαν αυτή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, με εμφανίσεις που είχαμε κάνει στο παρελθόν μπορούμε να φθάσουμε ψηλά».
Για το γεγονός πως δεν είχε στη διάθεσή του βασικούς παίκτες: «Οι απουσίες, οι ασθένειες και οι τραυματισμοί δεν είναι δικαιολογίες, ειδικά για ομάδες αυτού του βεληνεκούς. Ο Λο παραπονέθηκε για πόνους στο γόνατο πριν από το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είπε ότι δεν μπορεί να παίξει άλλο».
ΜΠΑΒΤΣΙΤΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...
Στην πίστη που έδειξε από την αρχή του αγώνα για νίκη επί του Ολυμπιακού οφείλεται η επικράτηση του ΚΑΟΔ σύμφωνα με τον Έντιν Μπάβτσιτς.
«Πιστέψαμε από την αρχή πως μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, παλέψαμε και καταφέραμε να κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του σέντερ της ομάδας της Δράμας, μετά το 75-69 επί του Ολυμπιακού στο «Δημήτρης Κραχτίδης».
ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ...
Ο άσος του ΚΑΟΔ μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού υπογραμμίζοντας πως κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα της Δράμας θα υποτάξει τους «ερυθρόλευκους».
«Φανταστικό. Κανείς δεν περίμενε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είδαμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα!», ήταν τα λόγια του Νικόλα Μάρκοβιτς μετά το 75-69 στο «Δημήτρης Κραχτίδης» επί της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΕΝΑΝΤ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ


Ο Νέναντ Μάρκοβιτς τόνισε πως οι παίκτες του πίστεψαν πολύ στη νίκη και γι΄αυτό και τα κατάφεραν.
"Το παιχνίδι πήγε όπως ακριβώς θέλαμε. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός ερχόταν από την ήττα στο Κύπελλο και ξέραμε ότι θα εμφανιζόταν είτε πεινασμένος για μια καλή εμφάνιση και νίκη ή θα ερχόταν με κακή ψυχολογία μετά από αυτή την ήττα και τον αποκλεισμό. Τελικά έγινε το δεύτερο και εμείς πετύχαμε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης. Πιστεύω πως τα παιδιά, ειδικά μετά το πρώτο ημίχρονο, το πίστεψαν πάρα πολύ. Έπαιξαν πάρα πολύ σκληρά από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και πήραμε μια σπουδαία και δίκαιη νίκη. Είχαμε τύχη γιατί ο Ολυμπιακός έχασε πολλές βολές, εμείς ελέγξαμε τα ριμπάουντ και φτάσαμε στο σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος, αλλά όταν κερδίζεις τον Πρωταθλητή Ευρώπης δεν μπορείς να μιλάς για τα λάθη και να τα αναλύεις, αλλά να χαίρεσαι γι’ αυτή την τεράστια νίκη. Εύχομαι στον κόουτς και τον Ολυμπιακό καλή συνέχεια και καλή τύχη στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα. Δεν αλλάζουμε τους στόχους μας μετά από αυτή τη νίκη, στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα είμαστε πιο αισιόδοξοι.  Δεν φτάνει να κερδίζουμε ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός, αλλά και ομάδες που είναι στο δικό μας επίπεδο για να πετύχουμε γρήγορα τον στόχο μας", ήταν λόγια του Μάρκοβιτς μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του.
Από την πλευρά των παικτών ο Μπάβτσιτς είπε: "Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, νομίζω παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και τα καταφέραμε. Αρχίσαμε κατά τη διάρκεια του ματς να πιστεύουμε στη νίκη, παλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Πετύχαμε μια φανταστική νίκη".
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ onsports.gr





ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ..
Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Επισης θελω να ευχαριστησω θερμα και τον πολυ καλο μου φιλο 

Γιωργος Βογιατζακης 
για την παραχωρηση φωτογραφιων μια και τα δικα μας τεχνικα μεσα σημερα δεν λειτουργησαν...


OΝΕΙΡΙΚΟΣ ΚΑΟΔ 75-69 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ! !


Τα συναισθηματα ειναι πολυ δυνατα για να τα περιγραψουμε ακριβως οπως ειναι.Πραγματικα σημερα αυτο που νιωσαμε ολοι μας στο γηπεδο ηταν μοναδικο.Δεν λεω και δεν θα πω ποτε ανεπαναληπτο γιατι νομιζω οτι ολοι μας θελουμε να το ξαναζησουμε....Δεν κρυβω οτι ειχα κακη διαθεση γιατι ημουν πολυ κοντα στα ασχημα γεγονοτα που εγιναν στο γηπεδο και ηθελα να γραψω γι'αυτα αλλα τις απαντησεις τις πηραν ολοι τους μεσα στο παρκε ενος κλειστου που πραγματικα σημερα ηταν καμινι αληθινο και ελιωσε τους πρωταθλητες Ευρωπης.

Το παιχνιδι ηταν συγκλονιστικο απο την αρχη μεχρι το τελος και ο ΚΑΟΔ κερδισε δικαια μια και σημερα ηταν ασταματητος επιθετικα και απιστευτος αμυντικα.


Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον εξαιρετικό ΚΑΟΔ στη Δράμα με 75-69 και γνώρισε την δεύτερη διαδοχική του ήττα. Ο Μπράουν είχε 25 πόντους, με τον Μπάβτσιτς να προσθέτει 19.
Ο ΚΑΟΔ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν κατάφερε να επιβάλει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης τον ρυθμό του και πήρε μία σπουδαία νίκη με 75-69.

Ο πρωταγωνιστής
Ο Μπράουν τελείωσε την αναμέτρηση με 25 πόντους, έχοντας 7/7 βολές, 6/11 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.
Ο αριθμός
Ο Μάρκοβιτς, όπως και ο Λοτζέσκι είχαν μαζί 20 ριμπάουντ στον αγώνα (μάζεψαν από δέκα).
Που κρίθηκε το ματς
Ο Στράτος Περπέρογλου αστόχησε σε σουτ τριών πόντων στο 75-69, 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, με τον ΚΑΟΔ να "κλειδώνει" τη σπουδαία νίκη.
Ο αγώνας
Ο ΚΑΟΔ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Μπράουν στο δεύτερο λεπτό του αγώνα με καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή έκανε το 9-3 για τους Δραμινούς, προτού ο Μάντζαρης μειώσει σε 9-6 και ο Βον με 1/2 βολές κάνει το 10-6. Ο Μπάβτσιτς σημείωσε το 12-6 για να "απαντήσει" ο Μάντζαρης και να ρίξει την διαφορά στους τρεις πόντους (12-9). Ο Μπράουν έκανε το 14-9 και ο Λοτζέσκι μείωσε σε 14-11.
Ο Αμερικανός των Πειραιωτών έκανε το 14-13. Ο Ντάνστον έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και ο Σίμονς έκανε το 14-18. Ο Στράτος Περπέρογλου με δύο εύστοχες βολές σημείωσε το 14-20 για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με 16-20, ύστερα από καλάθι του Μάρκοβιτς.
Στην δεύτερη περίοδο, Ο Τζόουνς μείωσε σε 23-24 για να πετύχει με κάρφωμα ο Σέντρικ Σίμονς το 23-26. Ο Βον μείωσε σε 25-26 για να αυξήσει την διαφορά ο Σίμονς στους τρεις πόντους (25-28). Ο Βον με κάρφωμα έκανε το 27-28 και ο Περπέρογλου πέτυχε το 27-30. Ο Σλαφτσάκης έκανε το 29-30 και ο Ματ Λοτζέσκι με δύο εύστοχες βολές πέτυχε το 29-32. Ο ΚΑΟΔ παρολα αυτά, αντέδρασε και κατάφερε έπειτα από καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή του Μπάβτσιτς να προηγηθεί με 34-32. Ο Μάντζαρης ισοφάρισε σε 34-34 και ο Σλούκας έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Το ημίχρονο τελικά βρήκε τους Δραμινούς μπροστά στο σκορ με 37-36, καθώς ο Μπράουν ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων στην εκπνοή.
Με την έναρξη της τρίτης περίοδο, ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει το προβάδισμα στο σκορ, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να αποσπαστεί από τον ΚΑΟΔ, ο οποίος ήταν... κολλημένος πίσω του. Ο Μπάβτσιτς στο 27ο λεπτό με πέντε διαδοχικούς πόντους μείωσε σε 48-49 για τους Δραμινούς, οι οποίοι πάλευαν τον αγώνα. Ο Περπέρογλου μείωσε σε 53-58 για τους Πειραιώτες, όμως ο Μάρκοβιτς έφερε στο -3 τον ΚΑΟΔ (55-58). Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το 55-58 σε 63-58 στο 32', έχοντας μπροστάρη τον Μπράουν.
Ο Ολυμπιακός από εκείνο το σημείο κι έπειτα δεν κατάφερε να περάσει ξανά μπροστά, με τον ΚΑΟΔ να παίρνει τη νίκη με 75-69...
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 37-36, 55-58, 75-69.
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 4, Τζόουνς 4, Στίγκερς 6, Μπράουν 25(2), Βον 9, Μάρκοβιτς 9(1), Σπυριδωνίδης 1, Μπάβτσιτς 19(2), Ζάρας.
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Λο, Ντάνστον 6, Περπέρογλου 12, Παπαπέτρου 3(1), Σλούκας 10, Σίμονς 6, Λοτζέσκι 17, Μπέγκιτς, Πρίντεζης 3(1), Μάντζαρης 10(2), Κατσίβελης 2.
Το ρεπορταζ ειναι απο το sport24.gr

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!!!





Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΠΗΡΕ ΣΤΙΓΚΕΡΣ...ΚΑΟΔ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16.00


Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή DANTE STIGGERS (31 ετών, 1,88μ.) για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας, κάτοχος και διαβατηρίου Λευκορωσίας, αναμένεται στην Ελλάδα την Τετάρτη, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες και οι εργαζόμενοι της Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 εύχονται ολόψυχα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και σε όλον τον κόσμο ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεία, ευτυχία και δύναμη!

http://www.kaodramas.gr

Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι πλησιαζει ο αγωνας με τον Ολυμπιακο που ειναι την Κυριακη 29/12 στις 16.00 στο κλειστο Δ.Κραχτιδης...Τα εισιτηρια του αγωνα διατιθενται με τιμες 10 ευρω στα πανω διαζωματα και 15 ευρω στα κατω διαζωματα του γηπεδου.Ενα γεματο ''κλειστο'' θα ειναι οτι καλυτερο στο τελος της χρονιας  μια και η ομαδα μας τα καταφερνει παρα πολυ καλα μεχρι τωρα και φιγουραρει στην 5η θεση του πρωταθληματος.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ...

ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ! ! !



Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...(ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)


Ολοκληρωθηκε πριν λιγο με την νικη του ΠΑΟ στην Ροδο η 10η αγωνιστικη του πρωταθληματος .Ας δουμε τι εγινε συνοπτικα σε ολα τα παιχνιδια.Σιγουρα ξεχωριζουν  τα διπλα της Ελευσινας στο Ρεθυμνο,η μεγαλη νικη του ΚΑΟΔ στην Πατρα αλλα και του Πανιωνιου στην Πυλαια...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  91-100
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΚΑΟΔ  62-64
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  72-71
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ  84-45
  • ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΕΝΚ  54-55
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΡΗΣ  72-60
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΟ  58-73



Basket League ΟΠΑΠ 2013-14
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ! ! 62-64....



ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
62-64! ! !

Πολυ μεγαλη νικη σημερα για την ομαδα μας μεσα στην Πατρα επι του Απολλωνα με 62-64.Σιγουρα η νικη αυτη ειναι πολυ σπουδαια απο βαθμολογικης πλευρας μια και διατηρει την ομαδα μας μακρια απο περιπετειες.

Στο 1ο δεκαλεπτο ειχαμε ισσοροπημενο παιχνιδι και επιμερους σκορ 12-11.
Στο 2ο δεκαλεπτο η ομαδα της Πατρας ηταν καλυτερη και με τον ΚΑΟΔ κακο επιθετικα εφτασε την διαφορα εως τους 10 ποντους (29-19  στο 18') με το ημιχρονο να κλεινει στο 31-23.
Στο τριτο δεκαλεπτο η ομαδα μας αντεδρασε και μειωσε 38-35 στο 24' αλλα απο κει και μετα καποιες κακες επιλογες και μια τεχνικη ποινη στον Μαρκοβιτς (4 βολες μεσα για τον Απολλωνα) εφερε την διαφορα στους 10 στο 27' (46-36) και στην μεγιστη τιμη της στο 29' (52-39), με τον Μπαβτσιτς να μειωνει με μια ευστοχη βολη σε 52-40 στο τελος του δεκαλεπτου.
Η αποσταση της ομαδας απο μια ενδεχομενη νικη φαινοταν μεγαλη στο 4ο δεκαλεπτο αλλα ο ΚΑΟΔ με φοβερη αμυνα και σερι 2-15 στο πρωτο μισο της περιοδου περασε μπροστα για πρωτη φορα στο σκορ με 54-55 στο 35'.Το παιχνιδι εγινε θριλερ και ο Απολλων καταφερε ξανα να προσπερασει με 60-59 στο 38'Σε εκεινο το σημειο ενα πολυ μεγαλο σουτ του Μαρκοβιτς εφερε τον ΚΑΟΔ ξανα μπροστα στο σκορ με 60-62.Ο Μπραουν εκανε το 60-64 με βολες στο 39' και στις επιθεσεις που ακολουθησαν το μονο που καταφερε η ομαδα της Πατρας ειναι να μειωσει σε 62-64 που ηταν και το τελικο σκορ του αγωνα! ! !

Δεκάλεπτα: 12-11, 31-23, 52-40, 62-64.

Απόλλωνας Πατρών (Βετούλας): Χιλ 6, Αργυρόπουλος 8, Τέιλορ 11 (1), Ντάνιελ 17, Λιανός, Οικονομόπουλος, Πελεκούδας, Νιφόρας 2, Ζαφείρης, Τρεπάλοβατς 1, Χοτ, Μπολντς 17.


ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 9, Κόβιτς 3, Τζόουνς 15, Μπράουν 9 (1), Βον 4, Μάρκοβιτς 10 (1), Σπυριδωνίδης, Μπάβτσιτς 14, Ζάρας, Μπένας.






ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!!


Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΚΑΟΔ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 PRE GAME...

Ισόβαθμες με ρεκόρ 4-5 είναι ο Απόλλων και ο ΚΑΟΔ που αναμετρόνται το Σάββατο 14/12 στην Πάτρα για την 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. 

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Βετούλας σημειώνει για το παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας και γνωρίζουμε όλοι τη σημασία που έχει απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ιδιαίτερα στο φετινό Πρωτάθλημα. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο και βασίζεται πολύ στους Αμερικάνους γκαρντ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε άλλον ένα βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία».

Ενώ ο Γιάννης Λιανός συμπληρώνει: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας στην έδρα μας. Πρέπει να τον κερδίσουμε με πάση θυσία. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι πρέπει να παίξουμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά και πολύ συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο ΚΑΟΔ. Γνωρίζουμε ότι στηρίζεται κυρίως στο ταλέντο των Αμερικάνων του κι εμείς θα πρέπει να τους σταματήσουμε».

Από την πλευρά του ο προπονητής των Δραμινών,  Νέναντ  Μάρκοβιτς αναφέρει: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Θα προσπαθήσουμε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μέσα στην εβδομάδα, να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι-επιδιώκοντας να περιορίσουμε τα δυνατά στοιχεία του Απόλλωνα, και να  διεκδικήσουμε την νίκη μέχρι τέλους».

Τέλος, ο Τζέι Κόβαν Μπράουν τονίζει: «Μετά την σημαντική νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο, θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και διάθεση την προσπάθεια μας απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα. Είναι δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  14/12 16.00
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΚΑΟΔ  14/12  17.00
  • ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  14/12  18.00 NOVASPORTS 3
  • ΟΣΦΠ-ΤΡΙΚΑΛΑ 14/12  19.00 ΔΤ
  • ΑΓΟΡ-ΑΕΝΚ 15/12 16.00
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΡΗΣ 15/12 16.00
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΟ 16/12 16.00 ΝOVASPORTS 3

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!




Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.ΚΑΟΔ-ΑΓΟΡ 83-82!!!

Μετα από ένα παιχνίδι θρίλερ, ακατάλληλο για καρδιακούς ο ΚΑΟΔ με πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μάρκοβιτς πήρε μεγάλη νίκη στην Δράμα επί του Ρεθύμνου με 83-82. Με το σκορ 82-79 υπέρ των γηπεδούχων οι Χαρτ και Καλαμπόκης έχασαν διαδοχικά τρίποντα και την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Στον χρόνο που έμεινε ο Ζάρας κέρδισε δύο βολές, αστόχησε στην πρώτη, έβαλε τη δεύτερη, αλλά το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί. Ο Ράιτ βρήκε στόχο στην εκπνοή σε τρίποντο, αλλά δεν ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους (83-82). Η ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς ανέβηκε στο 4-5, ενώ οι Κρητικοί έπεσαν στο 5-4. 

Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε ότι το ματς θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, αλλά το Ρέθυμο με τον Γκάμπριελ βρήκε λύσεις και η πρώτη περίοδος έληξε με τον ΚΑΟΔ να προηγείται με βραχεία κεφαλή (18-17). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ξέφυγαν με 22-28 στο 14. Ο Μάρκοβιτς, όμως, ήταν σε μεγάλα κέφια και με αυτόν εκτελεστή οι Δραμινοί πέρασαν μπροστά με 42-41, αλλά και πάλι ο Γκάμπριελ σε νεκρό χρόνο έγραψε το 42-43 με την λήξη του ημιχρόνου. 

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν με σερί 0-7 στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια ηταν οι σειρά των γηπεδούχων να κάνουν ένα δικό τους 7-0 καιμνα ισοφαρίσουν σε 5656! Από αυτό το σημείο και μετά οι δύο ομάδες συμβάδιζαν ως το 34 οταν οι γηπεδούχοι χάρις στον Μάρκοβιτς και τον Μπάβτσιτς πήγαν τη διαφορά στους 6 πόντους (69-63). Οι παίκτες του Γιαπλέ όμως αντέδρασαν και ισοφάρισαν με καλάθι του Γκάμπριελ στο 35’ σε 71-71, για να ακολουθήσει το θρίλερ των τελευταίων δευτερολέπτων με τον Ζάρα να ειναι καθοριστικά ψύχραιμος από την γραμμή του φάουλ! 

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 42-43, 61-60, 83-82

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς):  Σλαφτσάκης, Τσόβιτς, Τζόουνς 19(2), Μπράουν 17, Βον 4, Μάρκοβιτς 18(4(), Σπυριδωνίδης 5(1), Μπάβτσιτς 15, Ζάρας 5, Μπένας 2.
ΑΓΟΡ (Γιαπλές): Χαρτ 9(1), Καλλινικίδης, Κουμπούρας 4, Αγγελόπουλος 6, Ράιτ 19(4), Καλαμπόκης 6(2), Λάτοβιτς 10(1 τρ., 10 ριμπ.), Αλεξάντερ 4(1), Άρμπετ 10(2), Γκάμπριελ 14. 
 esake.gr

Το μπλογκ των φιλων του ΚΑΟΔ πηρε απουσια απο τον συγκεκριμενο αγωνα λογω ανειλημμενων υποχρεωσεων εκτος Δραμας και δεν εχει περισσοτερο υλικο  προς δημοσιευση...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ....

  • ΑΡΗΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  75-64
  • ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ  68-65
  • ΚΑΟΔ-ΑΓΟΡ  83-82
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΟΣΦΠ  63-101
  • ΑΕΝΚ-ΠΑΟΚ  95-86
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 73-66
  • ΠΑΟ-ΙΚΑΡΟΣ  77-61

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Basket League ΟΠΑΠ 2013-14
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΑΓΩΝΕΣΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...