Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00..

Συνεχεια του πρωταθληματος το Σαββατοκυριακο με την ομαδα μας να δοκιμαζεται στην σκληρη εδρα του Πανιωνιου.Μετα την δυσκολη εβδομαδα που περασαμε με οτι εγινε με την Κηφισια ο ΚΑΟΔ θα προσπαθησει να σταθει στα ποδια του αγωνιστικα παρα τα προβληματα τραυματισμων(βλεπε Μπραουν και Χρυσικοπουλο) και να χτυπησει το παιχνιδι μεσα στην Νεα Σμυρνη.Αποστολη εξ'ορισμου δυσκολη αλλα οχι ακατορθωτη.Οσον αφορα την ενσταση εκδικαστηκε με το δικιο της ομαδας μας να αποδεικνυεται στον αθλητικο δικαστη και περιμενουμε τωρα την αποφαση που θα εκδοθει συντομα.

Στα υπολοιπα παιχνιδια της 16ης αγωνιστικης...

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/02

  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ  16.00
  • ΑΕΝΚ-ΑΡΗΣ  17.00
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ  17.00 novasports3
  • ΠΑΟΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ  18.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 02/02

  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ 16.00 LIVESCORE στο www.esake.gr
  • ΠΑΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ 19.15 ΔΤ
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΟΣΦΠ  19.30 novasports2
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ...
Τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει φιλοξενήσει τον ΚΑΟΔ μετρά ο Πανιώνιος. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Δράμα τη νίκη πήρε ο ΚΑΟΔ.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΜΤΣΑΚ με δύο κλεψίματα θα συμπληρώσει τα 50 στην Basket League ΟΠΑΠ.

- Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ χρειάζεται ακόμα 11 πόντους για να φτάσει τους 2.700 στην Basket League ΟΠΑΠ. Θα γίνει ο 33ος που το καταφέρνει.

- Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΡΑΣ με 5 αμυντικά ριμπάουντ θα συμπληρώσει 100 στην Basket League ΟΠΑΠ.


ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
2001/02
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Πανιώνιος
87-84
2001/02
Καν. Περίοδος
Πανιώνιος - ΚΑΟΔ
111-68
2011/12
Καν. Περίοδος
Πανιώνιος - ΚΑΟΔ
92-63
2011/12
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Πανιώνιος
71-62
2012/13
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Πανιώνιος
62-64
2012/13
Καν. Περίοδος
Πανιώνιος - ΚΑΟΔ
75-73
2013/14
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Πανιώνιος
76-73






Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!ΤΟ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟ TOP-10...



ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ;


Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!



Μετα απο ολα αυτα που συνεβησαν το Σαββατοκυριακο δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειχαμε και τους υπολοιπους αγωνες αν και δικαιωματικα την μπασκετικη μας επικαιροτητα μονοπωλησε το θεμα με την Κηφισια.

Ειχαμε λοιπον την 15η αγωνιστικη που ολοκληρωθηκε με την νικη του Ολυμπιακου επι του Ηλυσιακου δυσκολα, με 83-73.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

  • ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 56-49
  • ΚΑΟΔ-ΑΕΝΚ 76-77
  • ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 83-84
  • ΑΓΟΡ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 86-67
  • ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ 56-74
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΙΚΑΡΟΣ 71-65
  • ΟΣΦΠ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 83-73
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...


1ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ29
2ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ27
3ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ26
4ΠΑΟΚ24
5ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ23
6ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ22
7ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN21
8ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ21
9ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ21
10ΑΡΗΣ21
11ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES20
12ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ20
13ΙΚΑΡΟΣ LUCY HTL19
14ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ19


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2

Η υποθεση με την ΑΕΝΚ εχει παρει το δρομο της με την ομαδα μας να εχει δικαιωθει σιγουρα ηθικα μια και ειναι κοινη η παραδοχη του δικαιου του ΚΑΟΔ και σιγουρα η προθεση της ομαδας μας ειναι στον αθλητικο δικαστη παρουσιαζοντας ολα τα απαραιτητα στοιχεια να δικαιωθει και νομικα με την επιβολη αντιστοιχων ποινων στους διαιτητες αλλα και στην κατοχυρωση του αγωνα υπερ του αδικημενου.
Σιγουρα τετοιου ειδους ανακοινωσεις απο την πλευρα της Κηφισιας πανε το μπασκετ πολυ πισω και αναδεικνυουν την ελλειψη επιχειρηματων για να στηριξουν τους ισχυρισμους τους που πραγματικα ειχα να γελασω τοσο, πολλα χρονια με αυτα που διαβασα...
Η προθεση της ομαδας μας παντως ειναι να εξαντλησει και την τελευταια πιθανοτητα που υπαρχει για να πετυχει την απολυτη δικαιωση σε ολα τα επιπεδα ακομα και την κατοχυρωση του αγωνα υπερ μας.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΣΥΝΤΟΜΑ.

Εμεις απο την πλευρα μας ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα που θα προκυψει, οφειλουμε να σταθουμε ακομα περισσοτερο διπλα στην ομαδα και να ειμαστε παρων στο γηπεδο μαζικα και να υποστηριξουμε τον ΚΑΟΔ γιατι υπαρχει πολυς δρομος ακομα να διανυσουμε μεχρι το τελος....Παντως οτι και να γινει στη συνειδηση ολης της μπασκετικης κοινοτητας η ομαδα μας εχει δικαιωθει γιατι οι αποδειξεις δεν αφηνουν πολλα περιθωρια αλλης ερμηνειας για το τι πραγματικα συνεβη το Σαββατο το απογευμα στο''Κραχτιδη''. 





ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΛΑΘΙ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!




Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΝΚ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...http://aenkbc.gr/
Παρακολουθούμε τελευταία μία αγωνιώδη προσπάθεια του ΚΑΟΔ να δημιουργήσει εντυπώσεις μετά τον αγώνα του Σαββάτου με την ομάδα μας για την τελευταία φάση που έδωσε τη νίκη στην Κηφισιά 
Όλος ο κόσμος που ήταν μέσα στο γήπεδο κατάλαβε ότι το καλάθι ήταν εμπρόθεσμο, επειδή η κόρνα της γραμματείας άρχισε να ακούγεται αφού η μπάλα είχε φύγει από τα χέρια του Δημήτρη Τσαλδάρη. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι φίλαθλοι της Δράμας ρωτούσαν εναγωνίως αν το καλάθι ήταν δίποντο ή τρίποντο και όχι αν ήταν εμπρόθεσμο. Την ίδια ακριβώς αντίληψη είχαν βέβαια και οι τρεις διαιτητές του αγώνα που κατακύρωσαν το καλάθι.
Ο ΚΑΟΔ προσπαθεί να μπερδέψει τον κόσμο μιλώντας για το κόκκινο φωτάκι του ταμπλό (!!!!). Όλος ο κόσμος είδε και μπορεί να το δει και στο βίντεο του αγώνα ότι το κόκκινο που φαίνεται στο ταμπλό είναι η αντανάκλαση των καθισμάτων (!), όπως διαπιστώνεται και από το γεγονός ότι αυτό το φως φαίνεται μόνιμα αναμμένο, όπως και από το γεγονός ότι ανάβει ΜΟΝΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ του ταμπλό. Εκτός και αν οι άνθρωποι της Δράμας το έχουν μαγειρέψει έτσι ώστε να ανάβει μόνο η αριστερή πλευρά του ταμπλό για δικούς τους λόγους.
Είναι κρίμα για το Ελληνικό μπάσκετ νίκες που κατακτούνται μέσα στο γήπεδο να γίνεται προσπάθεια να ακυρωθούν στα χαρτιά με δικολαβίστικα τερτίπια. Αν αρχίσει μια τέτοια διαδικασία θα πρέπει οποιοσδήποτε διαφωνεί με μια απόφαση των διαιτητών να κάνει ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος και να ελπίζει ότι με τις συνεχείς φωνές και απειλές θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα.
Μια μεγάλη και υγιής ομάδα πρέπει να ξέρει και να χάνει και ο ΚΑΟΔ εδώ δεν φάνηκε αντάξιος τω περιστάσεων. Η Νέα Κηφισιά έπαιξε σε μια δύσκολη έδρα και αντιμετώπισε ένα εχθρικό περιβάλλον, παρόλα αυτά κατάφερε να φύγει νικήτρια. Αφήστε λοιπόν για μια φορά την υγεία του μπάσκετ να επικρατήσει και μην κυνηγάτε μια ομάδα που προσπαθεί να είναι συνεπής σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας της.

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ! ! ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ....




Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΟΔ-ΑΕΝΚ Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ...ΒΙΝΤΕΟ...Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!


ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ....

ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ 1:12 THN ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΚΑΚΙΟΥΖΗ...

ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΛΟΠΗ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ...

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ...
ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ;

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ...


Ο ΚΑΟΔ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..76-77

Τωρα βεβαια μετα απο ενα τετοιο παιχνιδι τι να πεις...Παλι ομως οι διαιτητες ηταν αυτοι που καθορισαν το αποτελεσμα με την αποφαση τους για το τελευταιο σουτ που απ'οτι φαινεται ειναι εκπροθεσμο.Υπαρχει βιντεο και θα το ανεβασουμε αυριο στον ''αερα'' του μπλογκ και τα συμπερασματα δικα σας...

  Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στη Δράμα, η Νέα Κηφισιά κατάφερε να φύγει νικήτρια, επικρατώντας με σκορ 77-76 για την 15η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.
Η τρίτη φετινή εκτός έδρας της Κηφισιάς ανήκει σε μεγάλο βαθμό στον Δημήτρη Τσαλδάρη ο οποίος στο τελευταίο δευτερόλεπτο έγραψε το τελικό σκορ με εύστοχο τρίποντο. Νωρίτερα, ο Ζάρας είχε ευστοχήσει σε λέι απ για τον ΚΑΟΔ και ο Κακιούζης είχε αστοχήσει σουτ τριών πόντων.
Ωστόσο, η Κηφισιά βρήκε τον τρόπο να φύγει νικήτρια από την Δράμα, υποχρεώνοντας τους Δραμινούς στην 3η τους εντός έδρας ήττα.
Ο πρωταγωνιστής
Ο Δημήτρης Τσαλδάρης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Κηφισιάς επί του ΚΑΟΔ όχι μόνο γιατί πέτυχε 20 πόντους και συγκέντρωσε ισάριθμους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, αλλά και γιατί πέτυχε το νικητήριο σουτ για την ομάδα του.
Που κρίθηκε το παιχνίδι
Ο ΚΑΟΔ είχε δύο φορές την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, αλλά και τις δύο τις πέταξε στα σκουπίδια. Προηγήθηκε στην κανονική διάρκεια του αγώνα με 71-68, αλλά ισοφαρίστηκε σε 71-71 από τον Λιακόπουλο. Στην παράταση και πάλι είχε κακή αμυντική αντίδραση και ο Τσαλδάρης με τρίποντο έγραψε το τελικό 76-77.
Ο αριθμός του αγώνα
Οι 5/6 αιφνιδιασμούς της Κηφισιάς αποδεικνύουν ότι όταν τους το επέτρεψε ο ΚΑΟΔ, έφυγαν στο ανοικτό γήπεδο. Επίσης, το 42% στα τρίποντα με 10/24 σουτ έδωσαν σημαντικές λύσεις στους νεοφώτιστους.
Ο αγώνας
Από νωρίς πήρε το προβάδισμα η Νέα Κηφισιά και με τον Τσαλδάρη να αναλαμβάνει ρόλο στην επίθεση κατάφερε να προηγηθεί με 11-6 στο 7ο λεπτό του αγώνα. Το τέλος του α' δεκαλέπτου, βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 16-10.
Τα καλά ποσοστά της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου συνεχίστηκαν και στο β' δεκάλεπτο, με τον Αντεγκμπόγιε να γράφει το 10-19 και να εκτοξεύει τη διαφορά στους 9. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Τσαλδάρης ο οποίος έγραψε στο 14' το 17-25, αλλά οι Δραμινοί αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 28-28 στο δίλεπτο για το τέλος του ημιχρόνου.
Το 32-33 έδειχνε ένα τελείως ισορροπημένο παιχνίδι... Στην επανάληψη, τρία διαδοχικά τρίποντα από τον ΚΑΟΔ με τους Τζόουνς (2) και Στίγκερς, ολοκλήρωσε ένα επιμέρους 14-7 με το οποίο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν για πρώτη φορά με 6 πόντους διαφορά (46-40). Ωστόσο, η Κηφισιά ροκάνισε τη διαφορά και μέσα σε ένα δίλεπτο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων, μειώνοντας σε 48-45 στο 30'.
Οι πέντε σερί πόντοι από τον Σλαφτσάκη έδωσαν ψυχολογία απέναντι στον ΚΑΟΔ, ο οποίος ξέφυγε με 8 πόντους διαφορά, γράφοντας το 58-50. Ωστόσο με τους Γκάρετ και Κακιούζη, η Κηφισιά μείωσε σε 59-56 στο 35'. Ο ΚΑΟΔ και πάλι κατάφερε να προηγηθεί με 64-57, ωστόσο η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αντέδρασε και πάλι. Σε ρόλο ήρωα ο Νίκος Λιακόπουλος πέτυχε 5 πόντους και ισοφάρισε σε 71-71, με τρίποντη βόμβα στο μηδέν. Αστόχησε στο τέλος ο Στίγκερς και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.
Στο έξτρα πεντάλεπτο, για αρκετή ώρα οι δύο ομάδες ήταν νευρικές και πλην του Λιακόπουλου που έγραψε το 71-73 δεν βρήκε στόχο κανείς άλλος παίκτης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 76-74 χάρη στα λέι απ των Στίγκερς και Ζάρα, ωστόσο ο Δημήτρης Τσαλδάρης είχε διαφορετική άποψη για τον τελικό νικητή κι έγραψε το 76-77 στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
Τα δεκάλεπτα: 10-16, 32-33, 48-45, 76-77
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 13(1), Τζόουνς 19(2), Στίγκερς 8(2), Μπράουν 9, Βον 7, Μάρκοβιτς 2, Σπυριδωνίδης 2, Μπάβτσιτς 5, Ζάρας 11(2).
Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Βασίλιεβιτς 2, Λιακόπουλος 11(1), Κρόκερ 16(2), Κομποδιέτας 3(1), Σιούτης, Γκάρετ 8, Γουντς 7, Τσαλδάρης 20(5), Αντεγκμπόγιε 3(1), Κακιούζης 2, Μπάρλος 5.
sport24.gr




ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠ'ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ ΟΠΟΥ Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΕ 3,5'' ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ(;) ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΣΟΥΤ ΤΡΙΩΝ ΠΟΝΤΩΝ...ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ...


Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

KAΟΔ-ΑΕΝΚ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ...


Την μοναξια της 5ης θεσης θελει ο ΚΑΟΔ στο παιχνιδι του Σαββατου κοντρα στην ΑΕΝΚ στο Κραχτιδη.Η αποστολη μας ειναι δυσκολη μια και μιλαμε για μια ιδιαιτερα φορμαρισμενη ομαδα που μονο τυχαια δεν βρισκεται σε αυτην την θεση μια και εχει κανει,οπως και η ομαδα μας αλλωστε,εξαιρετικη πορεια ως τωρα.Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι σε περιπτωση νικης ζευγαρωνουμε τις επιτυχιες μας απεναντι στην ομαδα της Κηφισιας μια και ειχαμε επικρατησει και στον πρωτο γυρο μεσα στην εδρα τους.Καλη ομαδα η ΑΕΝΚ με γεματο ροστερ (βλεπε Λιακοπουλο,Τσαλδαρη,Μπαρλο απο Ελληνες) με καλους ξενους(βλεπε Τονι Κροκερ) αλλα ιδιαιτερη μνεια πρεπει να κανουμε σε εναν παικτη που πραγματικα θα ηταν τιμη για καθε ομαδα να τον εχει στο ροστερ της και αυτος δεν ειναι αλλος απο τον Μιχαλη Κακιουζη που στα 38 του κοσμει με την παρουσια του το ελληνικο πρωταθλημα.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΙΟΥΖΗ...

Επαγγελματικοί σύλλογοι
1992-1995Flag of Greece.svgΑ.Σ. Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

Δεν πρεπει να ξεχναμε φυσικα και την μεγιστη προσφορα του στις μεγαλες επιτυχιες της εθνικης ομαδας με αποκορυφωμα να σηκωσει το τροπαιο του ευρωμπασκετ ως αρχηγος το 2005.Θεωρω βεβαια οτι λογω κυριως του ηθους του αξιζει το χειροκροτημα μας...

ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ...

ΚΑΟΔ και ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ ισοβαθμούν στην 5η θέση μέχρι το Σάββατο (25/01, 16:00), όταν και η ομάδα της Δράμας θα φιλοξενήσει τους νεοφώτιστους για τη 15η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Νέναντ  Μάρκοβιτς δήλωσε για την αναμέτρηση πως "έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που το τελευταίο 2μηνο παίζει πολύ καλά και είναι ξεκάθαρο φαβορί για τα play off. Κοιτάζοντας το ρόστερ βλέπεις παίκτες που έχουν παίξει Ευρωλίγκα, έχουν κερδίσει τίτλους και έχουν όλοι Έλληνες τεράστια εμπειρία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40' και να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει για την ομάδα μας η παρουσία του στο γήπεδο".

Ο Τζούλιαν Βον με τη σειρά του τόνισε πως "ο αγώνας με την Κηφισιά είναι σημαντικός και πολύ δύσκολος. Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να παλέψουμε 40' πολύ σκληρά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει".

Ο τεχνικός της ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ, Ηλίας Παπαθεοδώρου επισήμανε για την αναμέτρηση: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα την Δράμα της οποία η βαθμολογική της θέση και τα αποτελέσματα της αντικατοπτρίζουν και το μπάσκετ που παίζει. Είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ σωστή κατεύθυνση και ρόλος ξεκάθαρους στο παιχνίδι της και θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς εάν θέλουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και τις καλές μας εμφανίσεις και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που αξίζει να βρίσκεται στην βαθμολογική θέση στην οποία είναι».

Από την πλευρά των παικτών, ο Όγκο Αντεγκμπόγιε τόνισε πως «έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα με την οποία είμαστε ισόβαθμοι, γεγονός το οποίο μαρτυράει πως οι διαφορές των δύο ομάδων είναι μικρές. Η ομάδα μας δείχνει τον τελευταίο καιρό με τις εμφανίσεις της και τις νίκες που έκανε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πάμε στη Δράμα με στόχο μια ακόμα νίκη».

esake.gr

 O ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΝΙ !!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....



Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...


Ολοκληρωθηκε πριν λιγο η 14η αγωνιστικη με το ντερμπι των αιωνιων...Ας δουμε τα αποτελεσματα και την βαθμολογια...

  • ΑΡΗΣ-ΚΑΟΔ 77-59
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 67-76
  • ΑΕΝΚ-ΤΡΙΚΑΛΑ 97-85
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ 92-70
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΟΚ 62-49
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΑΓΟΡ 89-78
  • ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 58-48
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...


1ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ27
2ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ25
3ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ24
4ΠΑΟΚ22
5ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ21
6ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ21
7ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ20
8ΑΡΗΣ20
9ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES19
10ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN19
11ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ19
12ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ19
13ΙΚΑΡΟΣ LUCY HTL18
14ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ18

Ολυμπιακός ξεκινησε το πρωτάθλημα με -2


ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΟ ''ΚΡΑΧΤΙΔΗ''





Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΗΣ-ΚΑΟΔ...ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!




Να αφήσει άμεσα πίσω του την ήττα από τον Άρη, στο «Nick Galis Hall», θέλει ο ΚΑΟΔ σύμφωνα με το Νέναντ Μάρκοβιτς.
Οι Δραμινοί υπέστησαν βαριά εκτός έδρας ήττα από τους Θεσσαλονικείς, σε ένα παιχνίδι που τους έλλειψη η συγκέντρωση και η ομαδική προσπάθεια, ενώ υπέπεσαν σε τόσα πολλά λάθη που ούτε εφηβική ομάδα δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν όπως χαρακτηριστικά τόνισε οπροπονητής τους στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη: «Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη και τον φίλο μου, το Μίνιτς. Του εύχομαι καλή συνέχεια στον ίδιο και στην ομάδα του. Πιστεύω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, ακολουθήσαμε το πλάνο μας, παίξαμε σκληρά και πήραμε καλές αποφάσεις, αλλά σταματήσαμε εκεί. Τα επόμενα τρία δεκάλεπτα ήμασταν τελείως εκτός συγκέντρωσης, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε κυρίως ατομικά και όχι σαν ομάδα. Το πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι χάσαμε κάθε προσωπική μάχη στο γήπεδο, κάθε χαμένη μπαλιά για εμάς ήταν κέρδος για τον Άρη, κάθε επιθετικό ριμπάουντ ήταν για τον Άρη. Κάναμε 13 λάθη στο πρώτο ημίχρονο και με τόσα λάθη δεν μπορούμε να νικήσουμε ούτε την εφηβική ομάδα του Άρη».
Για τη συνέχεια στην Basket League ΟΠΑΠ: «Σίγουρα, πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, να δούμε τα λάθη μας, γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κηφισιά».
Για τον Τζόουνς και το ότι μετά την τεχνική ποινή που δέχθηκε τον κράτησε στον πάγκο:«Με το να τον κρατήσω στον πάγκο δεν τον τιμώρησα. Ήμασταν πίσω στο σκορ με είκοσι πόντους. Δε θα άλλαζε κάτι. Είναι πολύ έξυπνο παιδί και θα μάθει από τα λάθη του».
Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Σταμάτης Μπένας: «Συγχαρητήρια στην ομάδα τουΆρη. Δουλέψαμε σκληρά αυτήν την εβδομάδα, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Δεν είχαμε συγκέντρωση, κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ κι αυτό έφερε την ήττα για την ομάδα μας».
Με νίκη, επί του ΚΑΟΔ στο «Nick Galis Hall», συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Μίλαν Μίνιτς στον πάγκο του Άρη.
Οι Θεσσαλονικείς τερμάτισαν αρνητικό σερί δύο διαδοχικών ηττών, με το Σέρβο τεχνικό να προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους στη συνέντευξη Τύπου. «Για εμάς είναι μεγάλη νίκη, αλλά μόνο ένα μικρό βηματάκι, γιατί ακόμα είμαστε σε δύσκολη θέση σχετικά με το στόχο που έχουμε θέσει. Είχαμε πάθος στην άμυνα και πειθαρχία. Οι αντίπαλοι είχαν έξι λάθη, είχαν μόνο τρία επιθετικά ριμπάουντ. Μέχρι τώρα, το 50% των πόντων το βάζουν από ριμπάουντ και από αιφνιδιασμούς. Σήμερα (18/01) είχαμε 17 ασίστ. Για αυτό το λόγο πήγε έτσι το παιχνίδι, εμείς ανά δεκάλεπτο πηγαίναμε όλο και καλύτερα και είχαμε συγκέντρωση. Συγχαρητήρια στο φίλο μου το Νέναντ (Μάρκοβιτς), γιατί έχει κάνει καλή σεζόν μέχρι τώρα και πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά. Είπε ακόμα…
Για την παρουσία του στον Άρη: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για το πρόγραμμα που έφτιαξε ο Βαγγέλης Αγγέλου, μαζί με τον Παρασκευά Μουρατίδη και τη διοίκηση. Έχεις ό,τι θέλεις σε αυτήν την ομάδα, έχεις το γήπεδο, έχεις το γραφείο που δουλεύεις κι έχεις μυαλό και συγκέντρωση μόνο για το μπάσκετ. Επίσης, συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες. Εγώ δεν μπορούσα σε πέντε ημέρες να πάρω ρυθμό σαν προπονητής και να κοουτσάρω ομάδα που δεν ξέρω ούτε και να ξέρω πόσο καλά έπαιζαν οι αντίπαλοι. Εγώ διάβασα λίγο το παιχνίδι κι είχα βοήθεια από το τιμ και από τον προπονητή μέσα στο γήπεδο, το Γιάννη (Αθηναίου), γιατί αυτός ήλεγχε πώς θα πάει το παιχνίδι και τι συστήματα θα παίξουμε».
Για τη σπουδαιότητα της νίκης επί του ΚΑΟΔ: «Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει μόνο αν είμαστε με τα δύο πόδια στη γη και δεν πετάμε, γιατί αλλιώς θα έχουμε δυσκολίες. Ένα απλό μικρό βήμα κάναμε, δεν τελειώνει η σεζόν τώρα για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε με συγκέντρωση».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που ακολουθεί: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Δεν ξέρω πολλά για τον αντίπαλο. Γνωρίζω φυσικά τον φίλο μου το Σούλη και τη φιλοσοφία που έχει. Θα μελετήσω τον ΠΑΟΚ τις επόμενες μέρες. Εμείς δεν κάναμε κάτι σήμερα (18/01). Κάναμε μια νίκη. Πρέπει στο επόμενο παιχνίδι να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε ακόμα δύο βαθμούς».
Ο Ευθύμης Τσακαλέρης, από την πλευρά των παικτών, τόνισε: «Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους προπονητές μου και στους συμπαίκτες μου για αυτή τη νίκη που κάναμε. Προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα και ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι έπρεπε πάση θυσία να το κερδίσουμε. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο και ότι οΚΑΟΔ έχει κάνει πολύ μεγάλες νίκες και ότι θα ερχόταν εδώ για να διεκδικήσει τη νίκη. Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο πιστεύω ότι επιβάλαμε το ρυθμό μας στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα και καταφέραμε και κερδίσαμε».

http://www.onsports.gr/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...