Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ! ! !


Πολυ μεγαλο παιχνιδι στην Ροδο την Κυριακη στις 16.00 με την ομαδα μας να αντιμετωπιζει τον Κολοσσο.Μπορουμε να πουμε πλεον οτι οι ομαδες κυνηγανε τον ιδιο στοχο των play-off με τον Κολοσσο ομως να κοιταει πρωτιστως και προς τα κατω  μια και δεν απεχει πολυ απο τις ομαδες που κινδυνευουν.Βεβαια ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα με την ηττα του ΑΡΗ απο τον Απολλωνα το ζητουμενο για τον ΚΑΟΔ ειναι πλεον και η διεκδικηση της 6ης θεσης μια και σε αυτην βρισκετε απο το βραδυ της Κυριακης χωρις συγκατοικο με 28 βαθμους.Διατηρηση των κεκτημενων λοιπον με την ομαδα μας να πηγαινει στο ομορφο νησι της Ροδου χωρις αγχος αναζητωντας μια παρα πολυ σημαντικη νικη για την συνεχεια...

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ ...ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ...

Δύο φορές έχουν συναντηθεί Κολοσσός και ΚΑΟΔ στη Ρόδο με τους γηπεδούχους να έχουν ισάριθμες νίκες. Στον πρώτο γύρο ο Κολοσσός έκανε «διπλό» στην Δράμα.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- Ο ΝΕΣΤΡΩΡ ΚΟΜΜΑΤΟΣ με ακόμα 5 πόντους θα φτάσει τους 3.300 πόντους και θα γίνει ο 16ος παίκτης στην ιστορία της Basket League ΟΠΑΠ που το καταφέρνει.

- Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΛΗΣ χρειάζεται 1 εύστοχη ελεύθερη βολή για να φτάσει τις 300 στην Basket League ΟΠΑΠ.
Επίσης με 2 κλεψίματα θα συμπληρώσει τα 200.

- Ο ΤΖΕΪ ΚΟΒΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ με 2 πόντους θα φτάσει τους 300 στην Basket League ΟΠΑΠ.

- Οι ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ θα συμπληρώσει 50 συμμετοχές στην Basket League ΟΠΑΠ.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
2011/12
Καν. Περίοδος
Κολοσσός ΒΑΠ - ΚΑΟΔ
77-73
2011/12
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Κολοσσός ΒΑΠ
82-83
2012/13
Καν. Περίοδος
Κολοσσός ΒΑΠ - ΚΑΟΔ
82-76
2012/13
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Κολοσσός ΒΑΠ
74-66
2013/14
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Κολοσσός ΒΑΠ

76-79

ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/03
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΑΕΝΚ 16.00
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 16.00
  • ΠΑΟΚ-ΤΡΙΚΑΛΑ 16.00 NOVASPORTS 3
  • ΑΓΟΡ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 16.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 02/03
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΚΑΟΔ 16.00 LIVE SCORE ΣΤΟ http://www.esake.gr/
  • ΠΑΟ-ΑΡΗΣ 16.00 ΔΤ
ΔΕΥΤΕΡΑ 03/03
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΣΦΠ 17.00 NOVASPORTS 1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (19 αγωνες)



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ! !


Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ..ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ 96-79!!!


Τεραστιας σημασιας νικη για την ομαδα μας που ουσιαστικα τελειωνει την υποθεση παραμονη απο σημερα και βαζει πλωρη για τον μεγαλο στοχο της συμμετοχης στα play-off της A1 για πρωτη φορα στην ιστορια της! ! !

Bεβαια στην ομαδα κρατουν χαμηλους τονους (και καλα κανουν) γιατι το πρωταθλημα εχει ακομα πολυ δρομο...


sport.24.gr...
 Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι μέχρι το 22΄ ο ΚΑΟΔ επικράτησε άνετα με 96-79 του Ικάρου Χαλκίδας πανηγυρίζοντας την ένατή του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Μία νίκη που ουσιαστικά σιγουρεύει για την ομάδα της Δράμας τον στόχο της παραμονής σε αντίθεση με αυτή της Χαλκίδα που παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας και στον ΚΑΟΔ μπορούνε να κάνουνε όνειρα για πλέι οφ.
Ο Νέναντ Μάρκοβιτς εξάλλου στο ξεκίνημα της κούρσας του πρωταθλήματος δεν είχε κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του κάνοντας λόγο για πλέι οφ ενώ ο Θανάσης Γιαπλές γνωρίζει πολύ καλά πως έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο μπροστά του.
Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι ως το 20΄ όπου ο Ίκαρος Χαλκίδας προηγήθηκε με 38-39 γιατί ο Άσκα είχε 14 πόντους και έκτοτε έμεινε άποντος ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ο Μπράουν ήταν άποντος και μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο πέτυχε και τους 17 του πόντους με μεγάλα τρίποντα δείχνοντας στον ΚΑΟΔ τον δρόμο για την νίκη.
Ο πρωταγωνιστής
Ο Τζέι Γκόβαν Μπράουν ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΚΑΟΔ με τον Αμερικανό γκαρντ να τέλειωσε το παιχνίδι με 17 πόντους – όλους στο τρίτο δεκάλεπτο από τους 33 της ομάδας του - έχοντας 2/3 βολές, 3/5 δίποντα και 3/6 τρίποντα ενώ έδωσε και 7 ασίστ κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας όταν αποσύρθηκε από τον Μάρκοβιτς στο 32΄.
Ο αριθμός του αγώνα
Οι 18 ασίστ του ΚΑΟΔ δείγμα ότι η ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς είχε ομαδικό πνεύμα στο παιχνίδι της σε αντίθεση με αυτή του Θανάση Γιαπλέ που είχε μόλις 8.
Που κρίθηκε το παιχνίδι
Ο ΚΑΟΔ τελείωσε την υπόθεση νίκη πατώντας γκάζι όταν ο Ίκαρος προηγήθηκε για τελευταία φορά με 43-44 στο 22΄ και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με 71-57 έχοντας σκοράρει από το ξεκίνημά του 33 πόντους ενώ στα δύο πρώτα είχε συνολικά 38.
Ο αγώνας:
Ο ΚΑΟΔ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και με εκφραστή στις επιθέσεις του τον Μπάβτσιτς προηγήθηκε με 9-6 στο 3΄ και 13-6 με το λέι απ του Τζόουνς παρά το τάιμ άουτ του Γιαπλέ. Σε ένα χρονικό σημείο όπου ο τεχνικός του Ικάρου είχε αποσύρει τους Σάτον και Ρίτσαρντς εμφανώς προβληματισμένος από την εικόνα τους. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι τους είπε: «Όταν θα είστε έτοιμοι πείτε μου να επιστρέψετε στο παιχνίδι», όπως και έγινε στην πορεία.
Ο Ίκαρος βελτιώνοντας τα κακώς κείμενα στην άμυνα και στην επίθεσή του επέστρεψε στο παιχνίδι και αφού ισοφάρισε σε 15-15 με το τρίποντο του Στρναντ στο 7΄ και με λέι απ του Σλοβένου έτρεξε ένα συνολικό σερί 0-12 κάνοντας το 15-20. Ο ΚΑΟΔ μετά από σχεδόν έξι λεπτά χωρίς πόντο πήρε το τρίποντο του Σλαφτσάκη που μείωσε σε 18-20 για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ του Ικάροου 18-22 με το καλάθι του Ρίτσαρντς μετά από επιθετικό του ριμπάουντ.
Με το κάρφωμα του Άσκα ο Ίκαρος μπήκε με το δεξί στο δεύτερο δεκάλεπτο κάνοντας το 18-24 στο 11΄ αλλά ο Ζάρας με 2/2 τρίποντα έκανε το 26-24 στο 13΄ με τον ΚΑΟΔ να τρέχει ένα σερί 8-0, και έφθασε στο 11-2 με νέο τρίποντο τη φορά αυτή από τον Τζόουνς που έκανε το 29-26. Τα λάθη της ομάδας της Χαλκίδας ανάγκασαν τον Γιαπλέ να πάρει τάιμ άουτ έφερε αποτελέσματα αφού ο Άσκα ισοφάρισε σε 29-30, και παρά το ότι η ομάδα της Δράμας με ένα σερί 5-0 από τον Τζόουνς προηγήθηκε με 34-30 οι φιλοξενούμενοι πήγανε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 38-39 μετά το τρίποντο του Γούντολ.
Ο ΚΑΟΔ επέστρεψε από τα αποδυτήρια αποφασισμένος να τελειώσει το παιχνίδι και το έδειξε με το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου με το κάρφωμα του Βον και το τρίποντο του Μπάβτσιτς που διαμόρφωσαν το 43-39 στο 21΄. Το τρίποντο του Γκαγκαλούδη στο 22΄ έδωσε το προβάδισμα και πάλι στον Ίκαρο με 43-44 αλλά όχι για πολύ. Το καλάθι και φάουλ του Τζόουνς στην επίθεση που ακολούθησε για την ομάδα της Δράμας έδωσε το σύνθημα ώστε να πάρει μπρος και ο Μπράουν και να γίνει το 69-56 στο 29΄ με το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο και φάουλ του Αμερικανού γκαρντ. Σε ένα τρίτο δεκάλεπτο που έκλεισε με το 71-57 για τους γηπεδούχους μετά το κάρφωμα του Μάρκοβιτς.
Κι όσο για το τέταρτο δεκάλεπτο; Αποδείχθηκε διαδικαστικού χαρακτήρα με τους παίκτες του ΚΑΟΔ να μην κατεβάζουνε ταχύτητα και να ανεβάζουνε την διαφορά ακόμη και στους 20 πόντους με το τρίποντο του Τζόουνς να κάνει το 88-68 4΄:30΄΄ πριν το τέλος. Οι του Ικάρου Χαλκίδας έδειξαν να έχουνε αποδεχθεί την ήττα τους και το τελικό 96-79 ήρθε φυσιολογικά.
Τα δεκάλεπτα: 18-22, 38-39, 71-57, 96-79.
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 5, Τζόουνς 20(2/3β., 3/6διπ., 4/4τρ.), Στίγκερς 7(1), Μπράουν 17(2/3β., 3/5διπ., 3/6τρ.), Βον 10, Μάρκοβιτς 7(1), Σπυριδωνίδης 2, Μπάβτσιτς 12(3/4διπ., 2/4τρ.), Ζάρας 14(2/2β., 3/3διπ., 2/4τρ.), Μπένας 2, Κολοβής.
ΙΚΑΡΟΣ (Γιαπλές): Στρναντ 10(2/2διπ., 2/3τρ.), Ρόμπερσον 7(1), Γούντολ 5(1), Άσκα 14(0/3β., 7/11διπ., 9 ριμπ.), Μανωλόπουλος, Σάτον 10, Γκαγκαλούδης 20(5/6β., 3/6διπ., 3/7τρ.), Ρίτσαρντς 13(6/12β., 2/6διπ., 1/5τρ.).
OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ...
Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μαρκοβιτς μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας.
"Το παιχνίδι διαμορφώθηκε σε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ενέργεια και προσπαθήσαμε να σταματήσουμε το τρανσίσιον του αντιπάλου μας", τόνισε ο Μάρκοβιτς και πρόσθεσε:
"Επίσης πετύχαμε κάποια εύκολα καλάθια και ξεφύγαμε στο σκορ όπου πιστέψαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν εύκολο για μας. Στη συνέχεια χάσαμε κάποια σουτ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από τον Ίκαρο.
Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν. Μπήκαμε δυναμικά και μεγάλα σουτ, άλλαξε η εικόνα της ομάδας μας και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τον αντίπαλό μας. Είμαστε συνηθισμένοι όμως να δουλεύουμε σκληρά στην άμυνα και όταν μπαίνουνε και τα σουτ αυτό μας βοηθάει ακόμη περισσότερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν αυτοί που έπρεπε και άκουσαν τις επισημάνσεις μου".
Σε ερώτηση για το αν η φυσιολογική κατάληξη του ΚΑΟΔ είναι τα πλέι οφ στο φετινό πρωτάθλημα απάντησε: "Το λογικό για μία ομάδα με τον δικό μας προϋπολογισμό είναι να μείνει στην Α1 έχοντας αυτό το νεανικό σύνολο".
Ο Τζέι Γκόβαν Μπράουν είπε: "Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για μας. Στο δεύτερο 20λεπτο ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Κάποιες φορές κερδίζουμε δύο παιχνίδια συνεχόμενα και κάποιες τα χάνουμε. Είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Στο ημίχρονο ο προπονητής μου μου είπε ότι όταν βάλω το πρώτο καλάθι θα ακολουθήσουνε και τα επόμενα για αυτό και έβαλα τόσους πολλούς πόντους στην τρίτη περίοδο".
Γιαπλές: "Δεν έχω παράπονο"
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας, Θανάσης Γιαπλές τόνισε: "Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από την μαχητικότητα των παιδιών ή τον τρόπο που κάνουνε προπόνηση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπράουν έβαλε τρία τρίποντα και φάουλ ενώ και ο Τζόουνς ήταν πολύ καλός και ο κόσμος ήταν πολύ καλός.
Χάσαμε την επαφή με το σκορ και μετά ήταν δύσκολο η ομάδα να αντιδράσει. Δικαιολογίες δεν έχουμε να πούμε. Έχουνε λεχθεί. Τις βρήκα και εγώ.
Πλέον το παιχνίδι με την Κηφισιά είναι τελικός για μας, θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας και θα ψάξουμε μία εκτός έδρας ενώ περιμένουμε και αποτελέσματα άλλων. Καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ και ευχαριστούμε για την φιλοξενία με την ατμόσφαιρα να ήταν πολύ καλή".
Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ανέφερε: "Τα λόγια είναι περιττά. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Δεν ήρθαμε για να κάνουμε τουρισμό και ούτε να παρουσιάσουμε το θέαμα του δευτέρου ημιχρόνου.
Η ατμόσφαιρα έχει αλλάξει στην ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αν υπήρχε ένα σύνδρομο του δευτέρου ημιχρόνου θα ήμασταν πρωταθλητές σε αυτό. Έχουμε κερδίσει πέντε πρώτα ημίχρονα και στο δεύτερο χάνουμε πανηγυρικά. Η ευθύνη βαραίνει εμάς.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε στα αποδυτήρια όλοι μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Είμαι 18 χρόνια στον χώρο και δεν έχω υποβιβασμό στην καριέρα μου οπότε θα το παλέψω μέχρι εκεί που δεν πάει.
Ο προπονητής μας είναι μαχητής και θα το παλέψουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά στην έδρα μας και είναι αμαρτία μέσα σε έναν χρόνο αυτή η προσπάθεια να καταστραφεί. Εμείς έχουμε βάλει ως στόχο να πάρουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας όπου μας μένει αυτό με τον Ηλυσιακό εκτός και αν κάνουμε μία μεγάλη νίκη εκτός προγράμματος εκτός έδρας. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ που αξίζει να είναι εκεί που είναι και καλή συνέχεια".











Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΟΔ-ΙΚΑΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!


Μετά από την εκτός έδρας νίκη του επί του Ηλυσιακού, ο ΚΑΟΔ επιστρέφει στη Δράμα όπου το Σάββατο (22/2, 16:00) θα υποδεχθεί τον Ίκαρο που επίσης προέρχεται από νίκη.

Στο κίνητρο που έχει ο αντίπαλος στέκεται μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Δραμινών, Νέναντ  Μάρκοβιτς: «Μετά από την πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό, αντιμετωπίζουμε μια ακόμα ομάδα που επιζητά με κάθε τρόπο το θετικό αποτέλεσμα. Το γεγονός αυτό καθιστά την αποστολή μας ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη, γι' αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι ώστε να ελέγξουμε το ρυθμό και τα στοιχεία του παιχνιδιού που θα είναι καθοριστικά ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Ελπίζουμε σε αυτή τη προσπάθεια να έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια».

Ενώ ο Αλέξης Σπυριδωνίδης σημειώνει: «Ο αγώνας με τον Ίκαρο είναι για την ομάδα μας πολύ σημαντικός στην προσπάθεια μας να συνεχίσουμε με νίκες το πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος μας είναι σε δύσκολη θέση και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για 40', δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη. Ευελπιστούμε στην βοήθεια του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη αποστολή που έχουμε».

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ PLAY-OFF.ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ...

Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται στο “Δ. Κραχτίδης” το απόγευμα του Σαββάτου (22/2, 16:00) τον Ίκαρο Χαλκίδας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της ομάδας μας, στην προσπάθεια που κάνει και φέτος για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Αρωγός αυτής της προσπάθειας είναι οι φίλαθλοι της Δράμας που καλούνται να γεμίσουν και αυτή τη φορά το “Δ. Κραχτίδης” και να δημιουργήσουν την ίδια ατμόσφαιρα που είχε το γήπεδο σε προηγούμενα παιχνίδια, ωθώντας την ομάδα στην ένατη νίκη της στο πρωτάθλημα.
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ σας περιμένουν όλους για να γιορτάσουμε μαζί άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο.
Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρχει σε αυτόν τον αγώνα. Όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 14:00, δύο ώρες πριν το τζάμπολ, από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 
Κάτω διάζωμα: 15€ 
Πανω διαζωμα 10 Ε
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!



Επισης καλο ειναι να ενημερωσουμε τους φιλους του ΚΑΟΔ για την συναντηση της Τεταρτης των φιλαθλων με την διοικηση...

19/2/2014 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

1)Ηλεκτρονικο εισιτηριο (e-ticket)
2)Διαφημισεις LED γυρω απο το γηπεδο
3)HAPPENING στο ημιχρονο με διαγωνισμους και πλουσια δωρα για τους νικητες
4)Χορευτικα στα time out και ημιχρονο
5)Νεα ΜΑΣΚΩΤ της οποιας τη μορφη και το ονομα θα αποφασισει ο κοσμος μετα απο διδικτυακο διαγωνισμο
6)Με τη νεα Μασκωτ παλι ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ σε σχολεια και εκδηλωσεις (π.χ.Ονειρουπολη)
7)ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ με τους παικτες στο ΚΑΟΔ OFFICIAL ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
8)ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ SITE www.kaodramas.gr σε λιγες μερες
9)ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ που θα γινουν απο το ΚΑΟΔ OFFICIAL ΑΜΕΣΑ






Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...


ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..

  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΚΑΟΔ  70-74
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ  81-74
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 67-57
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ  63-68
  • ΑΓΟΡ-ΑΠΟΛΛΩΝ  92-72
  • ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ  72-74
  • ΠΑΟ-ΑΕΝΚ  72-59
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...

1ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ35
2ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ32
3ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ31
4ΠΑΟΚ29
5ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ28
6ΑΡΗΣ26
7ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ26
8ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN25
9ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ25
10ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ25
11ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES24
12ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ24
13ΙΚΑΡΟΣ LUCY HTL23
14ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ23

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

Ειναι μια πολυ σημαντικη πρωτοβουλια των φιλων της ομαδας απο το facebook..

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΟΔ OFFICIAL GROUP ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ...

Καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας την ΤΕΤΑΡΤΗ 19/2 ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,για να συζητήσουμε με τη διοίκηση την επικοινωνιακή τακτική της ομάδας μας και να καταθέσουμε τις ιδέες μας για τους τρόπους ενίσχυσης της κερκίδας και το πως θα περνάνε ευχάριστα οι φίλαθλοί μας το δίωρο κάθε εντός έδρας αγώνα του ΚΑΟΔ.
ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ !!!!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...


Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ 70-74.. ΦΟΥΛ ΓΙΑ PLAY-OFF!!!


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ PLAY-OFF...


Οι βολές που έβαλε ο Μπράουν και... αυτές που δεν έβαλε ο Πίγκραμ έκριναν το 70-74 του ΚΑΟΔ στα Ιλίσια, επί του Ηλυσιακού, για την 18η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.
O Tζέι Κόβαν Μπράουν ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ, στην επίσκεψη στα Ιλίσια. Κάτι που μπορεί και να μην έλεγε και τίποτα αν δεν ευστοχούσε στις βολές, στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το έκανε και έδειξε το δρόμο για το 70-74 επί του Ηλυσιακού. Οι Ιλισιώτες μπαίνουν πια σε σοβαρές περιπέτειες. Καθοριστικές για την εξέλιξη της ιστορίας, ήταν οι χαμένες βολές του Κόρτνι Πίγκραμ.
Η πρώτη περίοδος ήταν μοιρασμένη, με τις ομάδες να έχουν περίπου τους ίδιους αριθμούς σε όλους τους τομείς και τον Πίνγκραμ να 'χει φτάσει τους 11 πόντους, έως το 21-19 του 10', ενώ ο Βον είχε δώσει στους Δραμινούς 7.
Ο Μάρκοβιτς έκανε τρεις τις αλλαγές χεριών στο προβάδισμα, με το τρίποντο που σκόραρε στην εκκίνηση της β' περιόδου (21-22), όταν ο ΚΑΟΔ έφτασε στο 25-30 (13.10) και στο 30-35, με τον Βον να κάνει 14 τους πόντους του, στο 17.20''. Τι ακολούθησε; Ένα 8-0 των γηπεδούχων και το 38-35 στο ημίχρονο. Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε τον Πίνγκραμ να φτάνει τους 18π., 10/15 βολές, 2/6 διπ. και 1/3 τριπ. για τον Ηλυσιακό, μαζί και 7 λάθη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν 3/3 βολές, 5/16 διπ. και 1/5 τριπ.
Ο Ηλυσιακός είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του γ' δεκαλέπτου, αλλά δεν ήταν τέτοιο που να του επιτρέψει να ανασάνει ελεύθερα. Όταν προστέθηκε ο Στίγκερς στην εξίσωση του ΚΑΟΔ (την είχαν αναλάβει κυρίως οι Βον και Μπράουν, με τον τελευταίο να φτάνει τους 14π. στο σύνολο και τους 10 στην περίοδο όταν "έφτιαξε" το 47-46), οι παίκτες του Μάρκοβιτς ανέκτησαν το προβάδισμα (52-53) και... κατ' αυτόν τον τρόπο "έκλεισαν" την τρίτη περίοδο (55-57). Αν οι Δραμινοί ήταν λίγο πιο εύστοχοι στις βολές (από το 4/11 στην γ' πράξη), ενδεχομένως να είχαν χτίσει κάτι καλύτερο. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το αν είχαν οι Ιλισιώτες κάτι καλύτερο από τα 3/9 διπ.
Η τελευταία πράξη ήταν λίγο... άδεια, αν σκεφτείτε πως στο 35' το σκορ ήταν 60-63, με τον Αντωνάκη να σκοράρει σε εκείνο το σημείο το πρώτο εντός παιδιάς του Ηλυσιακού, ενώ μεσολάβησαν 4 πόντοι του Τζόουνς και 2 του Μπράουν, για τον ΚΑΟΔ. Με πέντε σερί πόντους του Χατζή, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου (65-63). Σαφέστατα και τίποτα δεν είχε κριθεί. Ο Μπράουν έκανε 8 τις ισοπαλίες στο 68-68 (38'), με τον Στίγκερς να κάνει επτά τις εναλλαγές χεριών στο προβάδισμα (68-71) και τον Μπράουν να ευστοχεί σε κρίσιμες βολές (70-73), κάτι που δεν έκανε ο Πίγκραμ.
Τα δεκάλεπτα: 21-19, 38-35, 55-57, 70-74.
Ηλυσιακός (Λιόγας): Καυκής 2, Φακόπουλος 4, Αντωνάκης 8 (6 ριμπ.), Χατζής 7, Δορκοφίκης 7, Στέφενς 4 (9 ριμπ.), Ιωάννου 3, ΕμΜποντζ 12 (7 ριμπ.), Πίγκραμ 23.

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 5, Τζόουνς 17, Στίγκερς 4, Μπράουν 21 (4 ασίστ), Βον 15 (9 ριμπ.), Μάρκοβιτς 7 (11 ριμπ.), Σπυρίδωνος, Μπάβτσιτς 2, Ζάρας 3, Μπένας.
sport24.gr
φωτο απο το παιχνιδι...

ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΑ ΤΩΝ PLAY-OFF.H OMAΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ! ! !

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ! ! 



Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ! ! !


ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ..

Διακοπη τελος λοιπον...Ο τελικος του κυπελλου εγινε και επιστροφη στην δραση για την Α1 με πολυ ενδιαφεροντα παιχνιδια...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/02
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ  16.00
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ  16.00
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ  16.00 novasports3
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΚΑΟΔ 16.00

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/02
  • ΑΓΟΡ-ΑΠΟΛΛΩΝ  16.45
  • ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 19.00 novasports3
  • ΠΑΟ-ΑΕΝΚ  19.15  ΔΤ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...
Από μία νίκη έχουν Ηλυσιακός και ΚΑΟ Δράμας στις αναμετρήσεις τους στα Ιλίσια. Στο πρώτο γύρο στο παιχνίδι της Δράμας είχε επικρατήσει δύσκολα ο ΚΑΟΔ.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ χρειάζεται ακόμα 31 πόντους για να ξεπεράσει τον ΑΓΓΕΛΟ ΚΟΡΩΝΙΟ και να γίνει ο αρχισκόρερ στην ιστορία της Basket League ΟΠΑΠ.

- Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ με 2 εύστοχα δίποντα θα φτάσει τα 400 στην Basket League ΟΠΑΠ.

- Οι ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣΝΤΑΝΤΕ ΣΤΟΓΚΕΡΣ και ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΠΕΝΑΣ θα συμπληρώσουν 50 συμμετοχές στην Basket League ΟΠΑΠ.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
2011/12
Καν. Περίοδος
Ηλυσιακός - ΚΑΟΔ
76-73
2011/12
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Ηλυσιακός
94-81
2012/13
Καν. Περίοδος
Ηλυσιακός - ΚΑΟΔ
74-76
2012/13
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Ηλυσιακός
80-83
2013/14
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Ηλυσιακός
76-73

ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ....





Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ..


Καλο ειναι να δουμε τιν εγινε την 17η αγωνιστικη μια και ολοκληρωθηκαν ολα τα παιχνιδια...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..
  • ΟΣΦΠ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ  77-68
  • ΚΑΟΔ-ΠΑΟ  85-87
  • ΑΡΗΣ-ΑΓΟΡ  73-67
  • ΤΡΙΚΑΛΑ BC-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  88-87
  • ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΙΚΑΡΟΣ  71-60
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΟΚ  77-81
  • ΑΕΝΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  64-60
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...

1ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ33
2ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ30
3ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ30
4ΠΑΟΚ28
5ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ27
6ΑΡΗΣ24
7ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ24
8ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ24
9ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN23
10ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ23
11ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES23
12ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ23
13ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ22
14ΙΚΑΡΟΣ LUCY HTL21

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 15/02 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...