Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΟΙ ''ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ'' ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ...

Η Πηνελόπη, γνωστή ηρωίδα από την Οδύσσεια του Ομήρου, ήταν κόρη του βασιλιά των Αμυκλών Ικάριου και της Περίβοιας. Το όνομά της είναι ακόμη και σήμερα σύμβολο της πιστής και αφοσιωμένης συζύγου.


Γνωστοί μνηστήρες

Κάποιοι από τους πιο γνωστούς μνηστήρες της Πηνελόπης ήταν οι:
Οι μνηστήρες στην Οδύσσεια είναι 108 (βλ. ραψ. π 247-53) 52 από το Δουλίχιο και 6 συνοδοί τους, 24 από τη Σάμη, 20 από τη Ζάκυνθο, 12 από την Ιθάκη και ο κήρυκας Μέδοντας, ο αοιδός Φήμιος και 2 θεράποντες = 108 μνηστήρες και 10 συνοδοί τους. Οταν ο Οδυσσέας επέστρεψε δεν σκότωσε το Φήμιο γιατί τραγουδούσε στους μνηστήρες απο ανάγκη....
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ...! !  !

ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ basketplus.gr

Οι (νέοι) «μνηστήρες» για ΚΑΟΔ και η χορηγία της American Genetics


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ μετά το τέλος του πρώτου γύρου των πλέι οφ ήταν σαφής, αναφορικά με τη στήριξη που πρέπει να έχει η ομάδα. Έμοιαζε με τελεσίγραφο προς όλους και πιο ξεκάθαρα η διοίκηση δεν μπορούσε να το πει: «Η δυσάρεστη αυτή κατάσταση, είναι δεδομένο ότι πρόκειται να επηρεάσει το  μελλοντικό σχεδιασμό και τις αποφάσεις που αφορούν στην ομάδα».

Το παραπάνω παράπονο δεν αφορούσε μόνο τους φιλάθλους, αλλά και τους τοπικούς φορείς, οι οποίοι φέτος δε στήριξαν τον ΚΑΟΔ. Έτσι, είναι λογικό να γίνονται συζητήσεις για «μετακόμιση» σε άλλη πόλη. Ως τώρα ήταν γνωστή η επιθυμία των Ιωαννίνων και της Ξάνθης για να φιλοξενήσουν την ομάδα. Στο παιχνίδι μπήκαν η Χαλκίδα και το Ηράκλειο!

Το πείραμα του Ικάρου απέτυχε στη Χαλκίδα, η οποία όμως θέλει να συνεχίσει στην Α1 και επιθυμεί να το κάνει μέσω του ΚΑΟΔ. Την ίδια ώρα, το μεγάλο αβαντάζ των Κρητικών είναι το γήπεδο - στολίδι που διαθέτουν πλέον.

Ό,τι κι αν γίνει, το βέβαιο είναι ένα. Ότι η American Genetics του Παύλου Ζουλιάμη θα είναι ο χορηγός ονόματος της ομάδας. Είτε αυτή μείνει στη Δράμα, είτε «μετακομίσει» σε άλλη πόλη. Η εταιρία συνεργάστηκε με τον Άρη τη σεζόν 2012-13 και φέτος με τον Ερμή Λαγκαδά (στη φωτό ο Ζουλιάμης αριστερά, στην παρουσίαση του Αλέξανδρου Σιγκούνα). Από τα μέσα της σεζόν υπήρξε σημείο επαφής με τον ΚΑΟΔ και η συνεργασία θα «μεγαλώσει» με τη χορηγία στο όνομα της ομάδας.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΡΗ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ 6η ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ....

Αλλωστε με την συγκεκριμενη εταιρια εχει γινει ηδη συζητηση για το που θα μπουν οι πινακιδες τους στο νεο πρωταθλημα στο Κραχτιδη.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ....ΤΕΛΟΣ!  ! !


Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΚΑΟΔ...

Η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 με την ολοκλήρωση της, μας γέμισε ικανοποίηση και υπερηφάνεια. Ο ΚΑΟ Δράμας κατάφερε, παρόλα τα προβλήματα (τραυματισμός Λίνου Χρυσικόπουλου), να τερματίσει δίκαια και άξια 6ος, να παίξει στα play offs για πρώτη φορά στην ιστορία του και να πραγματοποιήσει πολύ μεγάλες εμφανίσεις. 
Η ομάδα διαχειρίστηκε με σύνεση και ηρεμία τα προβλήματα και τις δύσκολες καταστάσεις και με αποφασιστικότητα προχώρησε στις απαιτούμενες κινήσεις όποτε και αν χρειάστηκε. Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας, στελέχη, προπονητές, παίκτες, ο καθένας από την πλευρά του, συνέβαλαν τα μέγιστα για να γίνει αυτή η εκπληκτική πορεία. Ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά. 
Καθοριστικής σημασίας ήταν η παρουσία του προπονητή και φίλου Νέναντ Μάρκοβιτς. Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε για τη μεγάλη και μοναδική προσφορά του στην ομάδα.
Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον Κώστα Μέξα που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τη θέση του πρώτου βοηθού, συνέβαλε και αυτός στη μεγάλη αυτή πορεία.

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει η δημιουργία Ακαδημίας ΚΑΟΔ, που ήδη λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει ακόμη πιο μαζικά και ουσιαστικά την παρουσία της.

Επίσης, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και τη βοήθεια  τον κ. Μιχάλη Μπουδούρογλου και την εταιρεία ALLSEAS MARINE S.A., τον κ. Παύλο Ζουλιάμη και την εταιρεία American Genetics, την οικογένεια Γουντσίδη και τα Σούπερ Μάρκετ Γουντσίδη, τον κ. Χριστόφορο Σεβαστίδη και την εταιρεία ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε., τη CYTA HELLAS και όλους τους χορηγούς της ομάδας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα της ευφορίας, δεν μπορούμε να κρύψουμε πλέον, την ισχνή παρουσία των φιλάθλων στους αγώνες της ομάδας. Η κατάσταση αυτή, είναι πραγματικά δυσεξήγητη, αν αναλογιστεί κανείς τι κατάφερε αυτή ομάδα φέτος. Εάν εξαιρέσουμε τους εμπορικούς αντιπάλους, δυστυχώς, οι φίλαθλοι δεν ανταποκρίθηκαν, τουλάχιστον όσο περιμέναμε, ακόμη και σε παιχνίδια με συμβολικό εισιτήριο (ο αγώνας με το Ρέθυμνο είχε γενική είσοδο 5 ευρώ). Η δυσάρεστη αυτή κατάσταση, είναι δεδομένο ότι πρόκειται να επηρεάσει το  μελλοντικό σχεδιασμό και τις αποφάσεις που αφορούν στην ομάδα. 

Τέλος, ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που με την παρουσία τους, όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν, στα εύκολα και στα δύσκολα, τον ΚΑΟΔ.


Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ! ! !




ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΦΕΤΟΣ..


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 6ης ΘΕΣΗΣ.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ! ! 


Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ''ΧΘΕΣ'' ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ!  ! ! !



Ο ΚΑΟΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ! ! !



Για την ιστορια να αναφερουμε οτι η ομαδα μας ηττηθηκε σημερα απο τον Πανιωνιο στο Κραχτιδη με 71-81 και η μεγαλη φετινη πορεια σταματησε εδω...

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....





Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ! ! ! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 16:00 ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ! ! !

"Ό,τι μπορείς να ονειρευτείς, μπορείς και να το ζήσεις"!

Ο ΚΑΟΔ γράφει αύριο (8/5, 16:00) μια ξεχωριστή σελίδα της ιστορίας του, καθώς υποδέχεται στο “Δ. Κραχτίδης” τον Πανιώνιο στον δεύτερο αγώνα της σειράς στην α’ φάση των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος.
Είναι ξεχωριστή η σελίδα γιατί πρώτη φορά θα φιλοξενήσει το γήπεδό μας έναν αγώνα play offs και αυτό οφείλεται και στην στήριξη του κόσμου, που βοήθησε φέτος την ομάδα να καταλάβει την 6η θέση στην κανονική διάρκεια.


“Ό,τι μπορείς να ονειρευτείς, μπορείς και να το ζήσεις”, λέει ένα ρητό και αυτό θέλουμε να συμβεί αύριο στο “Δ. Κραχτίδης”. Ονειρευόμαστε όλοι οι άνθρωποι του ΚΑΟΔ ένα γήπεδο κατάμεστο από φιλάθλους μας, που θα στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη και να οδηγήσουν την σειρά σε τρίτο αγώνα! Αφού μπορούμε να το ονειρευτούμε, μπορούμε και να το ζήσουμε και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!
Για τον πρώτο αγώνα play off στην ιστορία του ΚΑΟΔ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας των κατόχων στο κάτω διάζωμα.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
Κάτω διάζωμα: 15€ 
Πάνω διάζωμα: 10€
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει σήμερα (7/5) στις 13.00 από τα καταστήματα:

 Κάβα ποτών Αμβροσιάδη Γιάννη , οδός  28ης Οκτωβρίου 7, τηλ. 2521030042-

 Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Κεραμιτσόπουλου Ευστάθιου, οδός Ιουστινιανού 64  τηλ.2521045725

- Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Ελευθεριάδη Νικόλαου, οδός Σκρα 95  τηλ. 2521025277

* Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα ανοίξουν στις 14:00 έως την ώρα του αγώνα.

kaodramas.gr

EΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ 

ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΤΗΣ ΚΑΕ...ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!  ! ! 



Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ! ! ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ 83-73


ΣΤΟ 1-0 Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 16.00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ.

Ο ΚΑΟΔ ηταν παρα πολυ καλος για τρια δεκαλεπτα.Χαρακτηριστικα αναφερουμε οτι η τριτη περιοδος τελειωσε 60-57 και τιποτα δεν προδικαζε την σχετικα ανετη τελικη επικρατηση του Πανιωνιου με 83-73.Δεν τελειωσε τιποτα.Ακολουθει το μεγαλο παιχνιδι της Πεμπτης με την ομαδα μας να ψαχνει την πρωτη νικη της ιστοριας της στα playoffs που θα φερει την σειρα σε τριτο παιχνιδι στην Ν.Σμυρνη το Σαββατο οπου και θα κριθει η προκριση στα ημιτελικα.Καταλαβαινουμε λοιπον οτι ηττα την Πεμπτη σημαινει αποκλεισμος αλλα σιγουρα η ομαδα μας μπορει να παει την σειρα ξανα στην Αθηνα ωστε να κριθουν ολα εκει.Την Πεμπτη ακομα μια φορα θα ειμαστε παρων στο γηπεδο ωστε μαζι ολοι μια γροθια να διεκδικησουμε αυτο που μας αναλογει απο τα φετινα playoffs...MIA NIKH ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΕΤΡΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ Η 6η ΘΕΣΗ.ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!  ! !

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 45-39, 60-57, 83-73.
Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 25(1), Ντούβνιακ 10(2), Κάρτερ 7(2), Μίλμπουρν 11(2), Αθανασούλας, Μπατής 11(2), Σκορδίλης 4, Λάνγκφορντ 9(1), Μισέλ, Σίμτσακ, Σαλούστρος 6(6).
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης, Τζόουνς 12(1), Στίγκερς, Μπράουν 15, Βον 4, Μάρκοβιτς 10, Σπυριδωνίδης, Μπάβτσιτς 29(3), Ζάρας 3.


Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ PLAYOFFS THN ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18:00


ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΟΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ...

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ..


Βεβαια την τριτη δεν παιζει μονο η ομαδα μας αλλα ολα τα ζευγαρια της πρωτης φασης των playoffs με πολυ ενδιαφεροντα παιχνιδια.Καλο θα ηταν να ριξουμε μια ματια για να εχουμε μια γενικοτερη εικονα.Καταρχην πρεπει να πουμε οτι ολα τα παιχνιδια θα εχουν τηλεοπτικη καλυψη.

Συγκεκριμενα το προγραμμα ειναι το εξης...( απο esake.gr)

Οι μάχες των Playoffs ξεκινούν την Τρίτη (6/5) και οι φίλαθλοι της Basket League ΟΠΑΠ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις αναμετρήσεις μέσα από τα κανάλια της Novasports και τη ΝΕΡΙΤ.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις των καναλιών έχουν ως εξής:

Τρίτη 6 Μαΐου
16:05            Ολυμπιακός – Άρης  ΝΕΡΙΤ
18:00            Πανιώνιος-ΚΑΟ Δράμας Novasports 3 
19:15            Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας  ΝΕΡΙΤ
20:00            ΠΑΟΚ-ΑΕΝΚ Δημουλάς Novasports 2 & Novasports 2 HD & audio streaming (WEB TV)

Πέμπτη 8 Μαΐου
16:00   ΚΑΟ Δράμας-Πανιώνιος Novasports 3 
17:30   Άρης-Ολυμπιακός Νovasports 1 & Novasports 1 HD & audio streaming (WEB TV) 
20:00   Απόλλων Πάτρας-Παναθηναϊκός Novasports 2 & Novasports 2 HD & audio streaming (WEB TV)
20:00   ΑΕΝΚ Δημουλάς-ΠΑΟΚ Novasports 3 

Σάββατο 10 Μαΐου (αν χρειαστεί)
16:05            Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας ΝΕΡΙΤ
18:00            Πανιώνιος-ΚΑΟ Δράμας Novasports 3
19:15            Ολυμπιακός – Άρης ΝΕΡΙΤ
20:00            ΠΑΟΚ-ΑΕΝΚ Δημουλάς Novasports 1 & Novasports 1 HD & audio streaming (WEB TV) 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ PRE GAME...


Από μία νίκη είχαν Πανιώνιος και ΚΑΟ Δράμας στην κανονική περίοδο που συνθέτουν το ζευγάρι «3-6» των πλέι οφ. Το πρώτο τους παιχνίδι είναι την Τρίτη 5/5 στις 18:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 3.

Το δεύτερο παιχνίδι γίνεται στη Δράμα την Πέμπτη 8/5 στις 16:00 ενώ αν χρειαστεί και τρίτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο 10/5 στις 18:00.

Ιδιαίτερη προσοχή στο πρώτο παιχνίδι ζητά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που αναφέρει.: «Το πρώτο ματς των πλέι οφ είναι πάντα πολύ σημαντικό. Θέλουμε να εμφανιστούμε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα και να φτάσουμε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, που μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και προσήλωση στο πλάνο μας».

Ενώ ο Έρικ ΜακΚόλουμ συμπληρώνει: «Έχουμε καταλάβει ότι η Δράμα είναι πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε μαζί τους δύο δυνατά ματς στην κανονική περίοδο, στην οποία συνολικά έκαναν ένα πολύ καλό ρεκόρ. Εμείς πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και να παίξουμε με υψηλή ενέργεια, όπως επιβάλλεται στις αναμετρήσεις πλέι οφ. Πρέπει, επίσης, να είμαστε ομαδικοί στην επίθεση και να παίξουμε πολύ καλή και πιεστική άμυνα. Εάν λειτουργήσουμε έτσι θα κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη.
Περιμένουμε από τον κόσμο μας που μας υποστήριξε σε όλη την διάρκεια της σεζόν μέχρι τώρα, να κάνει το ίδιο και στα πλέι οφ, στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους».

Ο Νέναντ  Μάρκοβιτς, τεχνικός του ΚΑΟΔ αναφέρει: «Το ξεκίνημα των play off μας φέρνει μπροστά σε μια πρόκληση όπως είναι η ομάδα του Πανιωνίου. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πλήρη ομάδα, με σαφείς προσανατολισμούς σε άμυνα και επίθεση. Επιβάλλεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πνευματικά δυνατοί για να ανταπεξέλθουμε στην δεδομένη πίεση του Πανιωνίου, ώστε να μπορέσουμε να του βάλουμε προβληματισμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας στα play off παίζοντας στα όρια μας».

Και Τζουλιαν Βον σημειώνει : «Μετά από την επιτυχία της έκτης θέσης στην κανονική περίοδο, θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και στην πρώτη φάση των play off με τον Πανιώνιο. Οι αντίπαλοι μας είναι μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα-αγωνιστικά και πνευματικά- και θα πρέπει η προσπάθεια, η ενέργεια και η συγκέντρωση μας να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

KAI ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

1ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ51
2ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ48
3ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ44
4ΠΑΟΚ41
5ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ40
6ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ39
7ΑΡΗΣ38
8ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ37
9ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN36
10ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ36
11ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES35
12ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ33
13ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ33
14ΙΚΑΡΟΣ LUCY HTL33
Ολυμπιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2


 ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ PLAYOFFS...NA ZHΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΤΙΜΕΣ...


Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η ΠΟΛΗ ΞΥΠΝΑΕΙ! ! ! ΝΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 103-108 !

Πολυ μεγαλη νικη πετυχε χθες η ομαδα μας μεσα στα Τρικαλα με 103-108.Στην 6η θεση της κανονικης διαρκειας του πρωταθληματος ο ΚΑΟΔ με αντιπαλο τον Πανιωνιο στα play-off, για πρωτη φορα στην ιστορια της ομαδας μας η συμμετοχη αυτη πιστευω πως δεν θα ειναι εθιμοτυπικη ουτε γνωριμιας.Ο ΚΑΟΔ εχει πλεον το μομεντουμ στις συνεχομενες καλες εμφανισεις και μπορει να στριμωξει στα καγκελα τον Πανιωνιο και να φτασει στις δυο μεγαλυτερες νικες στην ιστορια του που θα μας φερουν στην τετραδα! ! !Ολοι στις επαλξεις η πολη ξυπναει και ζητα νικη απο την ομαδα μας την Τριτη στην Ν.Σμυρνη ωστε την Πεμπτη να τελειωσει τον Πανιωνιο μεσα στο ''Κραχτιδη''.Βεβαια σε περιπτωση ηττας στο πρωτο παιχνιδι η νικη την Πεμπτη γινεται ακομα πιο επιτακτικη για να οδηγηθει η σειρα σε τριτο παιχνιδι στην εδρα του αντιπαλου οπου θα κριθει η προκριση στα ημιτελικα του πρωταθληματος.Ναι για οσους δεν καταλαβαν μιλαμε για τις πιθανοτητες που εχουμε να φτασουμε στην τετραδα της Α1 κατι που τα προηγουμενα χρονια ηταν περα απο καθε φαντασια.Το μπλογκ των φιλων του ΚΑΟΔ ηταν το πρωτο που εγραψε οτι η ομαδα θα φτασει να παιζει μεχρι τον Ιουνιο φετος.Ο ΚΑΟΔ εγραψε ιστορια και θα συνεχισει να γραφει και να συμπληρωνει τις σελιδες του βιβλιου αυτου που ξεκινησε απο τις δεκαετιες του '60 και του '70 απο το ανοιχτο γηπεδο μπασκετ του εθνικου σταδιου Δραμας με πολυ σημαντικο σταθμο το 1989 που εμφανιστηκε για πρωτη φορα η ομαδα αυτονομα στο μπασκετικο προσκηνιο και φτανουμε στο σημερα που για πρωτη φορα θα παρουμε μερος στα play-off της Α1.Ολα αυτα τα χρονια η ομαδα ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με την Δραμινη κοινωνια και σιγουρα ηρθε η ωρα ο κοσμος της Δραμας να αποδειξει ακομα μια φορα οτι την ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ POST ΣΤΟ ΚΑΟΔ OFFICIAL GROUP....

 Aggelos-panagiota Tsolakidis

Υ.Γ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ...ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α1 ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ`ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΧΓΩΝΕΥΣΕΙΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΨΗΛΑ...ΓΙ`ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΟΔ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΚΟΜΑ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΙΟΥΝΙΟ!!!!


ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΨΕΥΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ..


xilia bravo stous proponhtes kai tous athlhtes tou kaod,gia thn terastia magkia kai palhkaria tous...oson afora thn arta..kai ta giannena...kaloi mou filoi..mhn asxoleiste...o kaod..htan,einai..kai thanai..to kamari ths..dramas..oloi mazi konta sthn omadara mas.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....

Ο ΚΑΟΔ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!!





Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΚΑΟΔ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18.00


Με κινητρο ενα καλυτερο πλασαρισμα στην 8αδα που θα φερει εναν πιο βατο αντιπαλο στα play-off η ομαδα μας ταξιδευει στα Τρικαλα το Σαββατο για να αντιμετωπισει την ομωνυμη ομαδα.Ψαχνοντας την νικη ο ΚΑΟΔ θα εχει και το νου του και στα υπολοιπα παιχνιδια που θα διεξαγονται την ιδια ωρα και θα καθορισουν την τελικη βαθμολογια στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος.

Για να δουμε το προγραμμα της 26ης αγωνιστικης για να καταλαβουμε τι γινεται...

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18.00
  • ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΟΔ
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΟ
  • ΠΑΟΚ-ΙΚΑΡΟΣ
  • ΡΕΘΥΜΝΟ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΡΗΣ
  • ΟΣΦΠ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19.15
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (25 ΑΓΩΝΕΣ)



1ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ49
2ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ46
3ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ43
4ΠΑΟΚ39
5ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ38
6ΑΡΗΣ37
7ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ37
8ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ36
9ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN34
10ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES34
11ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ34
12ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ32
13ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ32
14ΙΚΑΡΟΣ LUCY HTL32

 Ολυμπιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2


Οπως γινεται αντιληπτο παιζεται ακομα και η 5η θεση εφοσον κερδισουμε εμεις και χασουν ο ΑΡΗΣ και η ΚΗΦΙΣΙΑ.Αλλο σεναριο ειναι να χασει η Κηφισια και να κερδισουμε εμεις και ο ΑΡΗΣ,σε αυτην την περιπτωση ειμαστε εκτοι και βεβαια αν ηττηθουμε στα Τρικαλα και γινει η μεγαλη εκπληξη της νικης του Αππολωνα επι του ΠΑΟ τοτε ειμαστε 8η αλλιως εαν ερθει φυσιολογικο αποτελεσμα σε αυτο το παιχνιδι διατηρουμε στην χειροτερη περιπτωση την 7η θεση.Λιγο μπερδεμα αλλα το Σαββατο στις 20.00 που θα τελειωσουν οι αγωνες θα εχουμε την τελικη εικονα...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ PLAY-OFF ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ.Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...