Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΚΑΟΔ 'Η ΑΟΞ;;;; ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ! ! !


Οργιαζουν οι φημες τις τελευταιες ωρες οτι η ομαδα μας ζητησε ως εδρα για τα παιχνιδια με ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΑΟ το κλειστο ''Φιλιππος Αμοιριδης'' που βρισκετε στην πολη της Ξανθης.Πολλα αθλητικα sites ασχοληθηκαν με το θεμα σημειωνοντας οτι γινεται λογω της μεγαλης χωρητικοτητας του συγκεκριμενου γηπεδου.Ειναι ενα θεμα που απασχολει τους φιλους της ομαδας ολο το καλοκαιρι.Γιατι ναι ο ΚΑΟΔ εχει φιλους φανατικους που ασχολουνται και θελουν να μαθαινουν νεα της ομαδας ολο τον χρονο και οχι μονο οταν εχει αγωνες.Απο το τελος του πρωταθληματος λοιπον εχουμε μετακομισει σε Ιωαννινα,Σερρες,Αρτα,Σιγκαπουρη,Νεα Υορκη,και τωρα τελευταια στην Ξανθη (τουλαχιστον ειναι κοντα).Διαβαζοντας ολα αυτα τα σεναρια η ομαδα επισημα δεν πηρε θεση και μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε για αυτην την συμπεριφορα της.Η πρωτη εικασια ειναι οτι ισως τα θεωρει ολα αυτα γελειοτητες και αναξια σχολιασμου και η δευτερη εικασια ειναι οτι υπαρχει και μια πιθανοτητα να υπαχουν δοσεις αληθειας σε ολα αυτα και να εχουν συζητηθει χωρις να υπαρχει ακομα οριστικη αποφαση για το τι θα γινει.Και στις δυο περιπτωσεις ο πυρηνας των φιλων του ΚΑΟΔ που ειμαστε ολοι εμεις που τα παραταμε ολα για να τρεχουμε το Σαββατοκυριακο να δουμε την αγαπημενη μας ομαδα ζητα ενημερωση.Μπορει να ειμαστε λιγοι και οι δυνατοτητες μας περιορισμενες αλλα αγαπαμε την ομαδα και δικαιουμαστε μια εξηγηση τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.Αυτη η ομαδα ανθρωπων που τα τελευταια 8 χρονια ειναι στα διοικητικα της ομαδας πετυχαν παρα πολλα και σημαντικα πραγματα..Εαν δεν ηταν αυτοι σιγουρα δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε σε υψηλο επιπεδο.Θεωρω οτι οχι απλα αγαπαν την ομαδα αλλα και οτι την πονουν κιολας.Σιγουρα ο κοσμος της Δραμας δεν ηρθε κοντα στην ομαδα.Περα απο καποια στοχευμενα παιχνιδια με τις πιο εμπορικες ομαδες, το γηπεδο ειχε λιγο κοσμο.Αλλα υπαρχει κοσμος που ασχολειτε και ποναει και αυτος την ομαδα και η αγωνια του μεγαλωνει.Προσωπικα θεωρω οτι δεν υπαρχει θεμα...αλλα το ζητημα συντηρητε στην επικαιροτητα 3 μηνες και πρεπει να κλεισει.ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...

ΕΔΩ....

ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ..



Οι αποψεις που διατυπωθηκαν στην συγκεκριμενη αναρτηση ειναι προσωπικες...
Τσολακιδης Αγγελος διαχειριστης του http://kaodfans.blogspot.gr/


Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ! ! !


Ο Νίκολα Βασόγεβιτς στον ΚΑΟΔ!

Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σέρβο γκαρντ, Nikola Vasojevic για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και τον καλωσορίζει στην ομάδα μας.
Ο Nikola Vasojevic είναι γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1986, έχει ύψος 1,95μ. και αγωνίζεται με ευχέρεια και στις δύο θέσεις της περιφέρειας.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε καταρχήν στην Κάπλινα της Βοσνίας έχοντας 11,1 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 8 αγώνες. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Ρουμανίας με την φανέλα της Τιμισοάρα, όπου και είχε 7,5 πόντους και 2,6 ασίστ σε 18 λεπτά συμμετοχής σε 10 αγώνες.
Ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικό μπάσκετ στην Ραντνίσκι (2003-04) και έχει αγωνιστεί επίσης στις παρακάτω ομάδες: Νις (2004-07), Ζντράβλιε Άκταβις (2007-08), Τιμισοάρα (2008-09), KG 06 Κραγκούγεβατς (2009-10), Μπόρατς Τσάτσακ (2010-11), Πανονπάουερ Πεκς (2011-12), Ρόσα Ράντομ (2012-13) και Άνβιλ Βλότσλαβεκ (2013).


ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ...ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ...

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΚΑΟΔ..


Ο Δημήτρης Μισιακός στον ΚΑΟΔ ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Μέξα!

Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Δημήτρη Μισιακό και τον καλωσορίζει στην ομάδα. Ο 32χρονος προπονητής θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Μέξα στην τεχνική ηγεσία του Κ.Α.Ο.Δ. για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.
Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1982 και ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτη στην ΑΕΚ με την οποία κέρδισε το κύπελλο Σαπόρτα (2000) και δύο φορές το κύπελλο Ελλάδας (2000, 2001) και αγωνίστηκε επίσης στον Άλιμο (2001-02), τον Απόλλωνα Πατρών (2002-03), τον Ολυμπιακό (2004-05) και την MAFC Ujbuda στην Ουγγαρία (2005-06). 
Ως μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Λιθουανία το 2002, ενώ έχει ένα αργυρό μετάλλιο σε Μεσογειακούς Αγώνες (2001) και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό Εφήβων (2000). 
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2007, όταν ανέλαβε την οργάνωση των τμημάτων υποδομής του Άρη Πετρούπολης. Από το 2008 έως και το 2013 ήταν στον Ιωνικό Νικαίας, περνώντας από όλα τα πόστα: Προπονητής στα παιδιοεφηβικά τμήματα, βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα και πρώτος προπονητής του Ιωνικού την περίοδο 2012-13, στην Γ’ Εθνική. 
Την περσινή χρονιά ήταν τεχνικός της Ένωσης Ιλίου, που αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική.
Επίσης, είναι μέλος του τεχνικού τιμ στην Εθνική Εφήβων.


ΣΧΟΛΙΟ KAODFANS..
ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.Ο ΚΑΟΔ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΞΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΣΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

TO ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΡΑΜΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΙΝΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΠΑΞΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ Α1 ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ''ΔΡΑΜΑ '86'' ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

O KΩΣΤΑΣ ΜΕΞΑΣ


ΚΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΣΙΑΚΟΣ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΑΚΕ...


ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ..

Για το Σάββατο 11 Οκτωβρίου ορίστηκε η έναρξη της ΟΠΑΠ Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2014-15 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση της.

Η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, επίσης, ενέκρινε ομόφωνα τον Κανονισμό Πρωταθλήματος και Πειθαρχικού Δικαίου της νέας σεζόν, οι οποίοι θα κατατεθούν στην ΕΟΚ.

http://www.esake.gr/


Δειλα δειλα καποιες ομαδες ξεκινησαν καποιες κινησεις για την νεα χρονια που οπως μαθαμε ξεκινα στις 11 Οκτωβριου απο το δελτιο τυπου που εδωσε στην δημοσιοτητα σημερα η διοργανωτρια αρχη του πρωταθληματος.Στην ομαδα μας περα απο την αναληψη της τεχνικης ηγεσιας απο τον Κωστα Μεξα που αποτελει ουσιαστικα συνεχεια της πετυχημενης συνταγης των τελευταιων τριων ετων της παρουσιας του ΚΑΟΔ στην Α1,δεν εχουμε αλλη εξελιξη προς το παρον περιμενοντας με αγωνια να ξεκινησει η ομαδα μας το σχεδιασμο της.Η συγκυρια δυσκολη με την διοικηση να βγαζει μια πικρια σε με μεγαλο βαθμο δικαιολογημενα για την στηριξη συνολικα απο την πολη θα ελεγα, και οχι μονο απο τον φιλαθλο κοσμο της ομαδας.Βεβαια οταν ξεκιναει μια καινουργια προσπαθεια ελπιζουμε παντα για το καλυτερο και ειμαστε σιγουροι πως η μικρη ΔΡΑΜΑ θα μεγαλουργησει και φετος στα παρκε της Α1 με τα λιγοστα πολεμοφοδια που διαθετει θα κανει και παλι την μπασκετικη Ελλαδα να παραμιλαει γιατι το μερακι των ανθρωπων και η παθολογικη αγαπη οσων...εστω αυτων των λιγων,που ασχολουνται με τον ΚΑΟΔ ειναι μεγαλο και θα παει την ομαδα ψηλα.Οφειλουμε να προστατευσουμε και να στηριξουμε με ολες μας τις δυναμεις και οπως μπορει ο καθενας την ομαδα που θα αποτελεσει για 4η συνεχομενη χρονια το μοναδικο ''προ'ι'ον αυτου του τοπου (δυστυχως! ! ! ) που θα εκπροσωπησει τον Νομο Δραμας στην μεγαλυτερη κατηγορια σε εθνικο πρωταθλημα...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...