Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ! ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΟΔ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ (28/08)


ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ(28/08) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ...








Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...ΜΕΞΑΣ:''ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ''

ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ  ΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ (ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΜΕΞΑ...ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 8/10 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΣΤΟ..www.kaodramas.gr

Ο ΚΑΟΔ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 σήμερα (25/8) το πρωί. Ο Κώστας Μέξας είχε στην διάθεσή του τους Θόδωρο Ζάρα, Λίνο Χρυσικόπουλο, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, Γιάννη Κολοβό, Στράτο Βουλγαρόπουλο και τον Μανώλη Κουκουλά, ο οποίος θα συμμετέχει στις προπονήσεις και θα αξιολογηθεί μέσα από την παρουσία του στην προετοιμασία.
Ο Κώστας Μέξας δήλωσε για την έναρξη της προετοιμασίας: “Είναι το ξεκίνημα μιας δύσκολης χρονιάς, που ευελπιστούμε να αποτελέσει την καθιέρωση της ομάδας μας σαν μια υπολογίσιμη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος απαιτείται δουλειά από όλους μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και να αντεπεξέλθουμε των προσδοκιών”.

Ρωτήθηκε αν υπάρχει πίεση στον ίδιο ή την ομάδα λόγω της εξαιρετικής περσινής πορείας και απάντησε: “Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Φέτος υπάρχει νέος προπονητής, νέοι ξένοι, είναι μια άλλη ομάδα ουσιαστικά. Πρώτα θέλουμε να γίνουμε ομάδα, γι’ αυτό θα δουλέψουμε το πρώτο διάστημα και μετά θα δούμε πώς θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο”.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ σχολίασε και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που φέρνει την ομάδα αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη στις 8 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης: “Είναι δύσκολη κλήρωση. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες και έμπειρο τεχνικό τιμ. Τρεις ημέρες μετά ξεκινάει το πρωτάθλημα που για μας είναι πιο μεγάλος στόχος. Θέλουμε σε αυτό το παιχνίδι να παρουσιάσουμε στο γήπεδο τα πράγματα που θα έχουμε δουλέψει μέχρι τότε. Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο θα παλέψουμε χωρίς κανένα άγχος ή πίεση”.

ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ...

Από την Τετάρτη (27/8) ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του και τους ξένους παίκτες που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Βασόγεβιτς αναμένεται στην Δράμα το απόγευμα της Δευτέρας (25/8) από το Βελιγράδι μέσω Θεσσαλονίκης.

Οι τρεις Αμερικανοί που έχουν ήδη υπογράψει με την ομάδα, Έρικ Άτκινς, Τερόν Τζόνσον και Ροντ Όντομ, αναμένονται στην Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Τρίτης (26/8

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ! ! !


Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

EΜΕΙΝΕ Ο ΖΑΡΑΣ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Για ακομα ενα χρονο ο Θοδωρος Ζαρας (4ο συνολικα) θα ειναι παικτης στην ομαδα μας οπως ανακοινωθηκε απο το επισημο site  της ομαδας.

Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Θόδωρου Ζάρα για άλλη μια αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας. 
Ο αρχηγός του Κ.Α.Ο.Δ. υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο, με το οποίο παραμείνει στην ομάδα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Ο Ζάρας στην περσινή αγωνιστική περίοδο, την πιο πετυχημένη στην ιστορία του Κ.Α.Ο.Δ., αγωνίστηκε σε 28 αγώνες, σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ, και είχε 7 πόντους μέσο όρο σε κάτι περισσότερο από 19 λεπτά συμμετοχής.

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΖΑΡΑΣ



Η ειδηση της ημερας ομως ερχεται απο το Σιδηροκαστρο Σερρων και αφορα τον νεαρο αθλητη με υψος 2,08 παρακαλω γεννημενο το 2000 μολις 14 ετων που πλεον αφηνει την τοπικη ομαδα του Ρουπελ και ανηκει στην ομαδα μας.



ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟ! ! !

Ο ΚΑΟΔ απέκτησε τον 14χρονο ύψους 2,08μ., Στράτο Βουλγαρόπουλο!

Ο Κ.Α.Ο.Δ. κινείται και αυτό το καλοκαίρι με γνώμονα την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στα παρκέ της Α1, ωστόσο πάντοτε στο πλάνο της Διοίκησης και των Μετόχων, υπάρχει και η αξιοποίηση ταλέντων του ελληνικού μπάσκετ, ειδικά παιδιών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μακεδονίας.
Προς αυτή την κατεύθυνση η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένειά της τον Στράτο Βουλγαρόπουλο. Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι είναι 14 ετών (γεννημένος το 2000) και έχει ύψος 2,08μ.! 
Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το νεαρό αθλητή μέσα από την διαδικασία συμμετοχής του στις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας και επιθυμεί να ευχαριστήσει τον σύλλογο Ρούπελ Σιδηροκάστρου, στον οποίο ανήκε ο παίκτης, για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής.


ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ..ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!  ! !

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α1 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! ! !(ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ)


Βρισκόμαστε στο... βάθος του καλοκαιριού και οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη αρχίσει την υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ. Οι σύλλογοι εξετάζουν πολλές περιπτώσεις και προχωρούν στα κομμάτια του παζλ που θα τους επιτρέψουν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο τη νέα σεζόν.
Το Sport24.gr σας παρουσιάζει το φετινό μεταγραφικό παζάρι των ομάδων της Α1. Διαβάστε με ποιους ενισχύθηκαν οι σύλλογοι και ποιοι αποχώρησαν (στο ήρθαν δεν συμπεριλαμβάνονται οι ανανεώσεις συμβολαίων, ενώ στα ενεργά λινκ μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες για την κάθε μεταγραφή):

Παναθηναϊκός

Έφυγαν: Μάικ Μπατίστ, Στεφάν Λασμέ, Ραμέλ Κάρι, Ζακ Ράιτ, Ρόκο Λένι Ούκιτς, Μάικ Μπράμος, Γιόνας Ματσιούλις, Σανγκ Πινγκ, Γιώργος Αποστολίδης.

Ολυμπιακός

Έφυγαν: Στράτος Περπέρογλου, Μίρζα Μπέγκιτς, Έισι Λο, Μάρντι Κόλινς, Γκιόργκι Σερμαντίνι.

ΠΑΟΚ

Έφυγαν: Γιώργος Μπόγρης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Αντώνης Κόνιαρης, Μαρκ Πέιν, Ντι Τζέι Κούπερ.

Ν. Κηφισιά

Έφυγαν: Τόνι Κρόκερ, Θοδωρής Σιούτης, Χρήστος Πετροδημόπουλος, Ντάριους Γκάρετ, Ρις Ρέι, Σπύρος Διαμαντόπουλος. Όγκο Αντεγκμπόγιε, Τόνι Γουντς.

ΚΑΟΔ

Έφυγαν: Τζούλιαν Βον, Λάζεριτς Τζόουνς, Μπραουν, Ντάντε Στίγκερς, Έντιν Μπάβτσιτς, Σταμάτης Μπένας.

Άρης

Ήρθαν: -
Έφυγαν: Κώστας Μήτογλου, Γιάννης Αθηναίου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Πελεκάνος, Ευθύμης Τσακαλέρης, Τζέρεμι Χαντ, Κώστας Χαρίσης.

Απόλλων Πατρών

Έφυγαν: Άλεν Τρεπάλοβατς, Βλάντο Πέτροβιτς, Άντριγια Μιλουτίνοβιτς, Τζέρεμι Γουίλσον, ΝτεΜάριους Μπολντς, Λένι Γουίλσον, Ρόναλντ Ρος.

Ρέθυμνο

Έφυγαν: Άκης Καλλινικίδης, Νταμίρ Λάτοβιτς, Κένι Γκάμπριελ, Γκρεγκόρ Άρμπετ, Λάμπρος Αντωνόπουλος, Ντέρκ Ράιτ, Νίκος Αγγελόπουλος.

Κολοσσός Ρόδου

Ήρθαν: -
Έφυγαν: Κώστας Κακαρούδης, Μλάντεν Πάντιτς, Τσαντ Προύιτ, Μάρκο Τσαρ, Χόπκινς, Τέιλορ Σμιθ, Τρέβις Σίμπσον

Τρίκαλα

Ήρθαν: -
Έφυγαν: Γιώργος Φούντας, Χαλίντ Μουτακαμπίρ, Μάικλ Πορίνι, Πάτρικ Γιούιν jr, Κρις Έβανς, Στιβ Πάνος, Τζέσι Σαπ, Στεφάν Περούνισιτς.

Πανελευσινιακός

Έφυγαν: Πέτρος Μελισσαράτος, Μανώλης Παπαμακάριος, Σπύρος Μαγκουνής, Θωμάς Νίκου, Μουχάμεντ Φαγιέ, Ντέιβιντ Κάιλς, Ρομπ Τζόουνς, Τζος Φίσερ, Λάρι Τέρνερ, Ρόκας Ούζας.

Κόροιβος Αμαλιάδας

Έφυγαν: Σάκης Καρύδας, Πέτρος Νοέας, Σωτήρης Γκιουλέκας, Γιάννης Θανόπουλος, Νίκος Κακλαμάνος, Νίκος Δημάκος, Νίκος Στυλιανού, Τάσος Χαρισμίδης, Νίκος Λυμπάρης, Πέταρ Τσόσιτς, Γιώργος Γαλιώτος.
* Ο Άρης παραμένει σε διαδικασία διευθέτησης της άρσης απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA (σ.σ. μετά τη συμφωνία με τον Αντρέα Ματσόν απομένει μόνο η επικύρωση και στην υπόθεση Μάιλς) για να μπορέσει να αποκτήσει και πάλι παίκτες εκτός Ελλάδας.
** Ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζουν διοικητικά και οικονομικά προβλήματα. Αφού βρεθεί λύση θα αρχίσει η υλοποίηση του σχεδιασμού των δύο ομάδων ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.


Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ! ! ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΖΟΝΣΟΝ..(ΒΙΝΤΕΟ)



Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Terone Johnson για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ΚΑΟΔ.

Το who is who του Τζόνσον

Ο Τερόν Τζόνσον γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1991 στην Ιντιανάπολις. Έχει ύψος 1,95μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Αποφοίτησε φέτος από το κολέγιο του Περντιού. Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 είχε σε 32 παιχνίδια, 12 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ κατά μέσο όρο, παίζοντας 30 λεπτά ανά αγώνα. 

Συνολικά στην καριέρα του στο πολύ καλό πρόγραμμα του Περντιού είχε: 134 αγώνες, 1.318 πόντους, 474 ριμπάουντ και 299 ασίστ.

Ο Τζόνσον αποφοίτησε από το Περντιού με μεταπτυχιακό στην Οργανωτική Ηγεσία και Επίβλεψη, ειδικότητα που αφορά το μάνατζμεντ επιχειρήσεων.


Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΝΤΟΜ ! ! !(ΒΙΝΤΕΟ)



«Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Rod Odom για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ΚΑΟΔ.

Το who is who του Όντομ

Ο Ροντ Όντομ γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1991 στο Σέντραλ Ίσλιπ της Νέας Υόρκης, έχει ύψος 2,03μ. και αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ.


Αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στο πανεπιστήμιο του Βάντερμπιλτ και αποφοίτησε πριν από λίγους μήνες, έχοντας αγωνιστεί και στα 134 παιχνίδια του πανεπιστημίου την τετραετία 2010-14.


Την τελευταία του χρονιά στο Βάντερμπιλτ είχε 13,6 πόντους, 5,2 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 38,5% από τη γραμμή του τρίποντου. Στην τετραετή καριέρα του στο NCAA έχει 183/492 τρίποντα (37,1%) σαν πάουερ φόργουορντ.
Την περίοδο 2013-14 αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των προπονητών μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στην περιφέρεια SEC.


Το καλοκαίρι ήταν μέλος της ομάδας των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας στο ΝΒΑ και αγωνίστηκε σε έναν αγώνα.


Αποφοίτησε με πτυχίο στις Οικονομικές Επιστήμες».


kaodramas.gr




Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ! ! !


Το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά του Κ.Α.Ο.Δ.

Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Ο Κώστας Μέξας έχει ήδη καταρτίσει το πλάνο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στην Δράμα και το κλειστό “Δ. Κραχτίδης”, ενώ η ομάδα έχει ήδη προγραμματίσει οχτώ φιλικά παιχνίδια, συμμετέχοντας σε δύο τουρνουά.

Τα φιλικά του ΚΑΟΔ στη φετινή περίοδο προετοιμασίας είναι:
9 Σεπτεμβρίου: ΚΑΟΔ - Άρης (Αλεξάνδρειο)

12-13-14 Σεπτεμβρίου: Τουρνουά στη Κύμη με τη συμμετοχή της Κύμης, της Κηφισιάς και του Πανελευσινιακού.

20 Σεπτεμβρίου: ΚΑΟΔ - ΠΑΟΚ (Δ. Κραχτίδης)

24 Σεπτεμβρίου: ΚΑΟΔ - Γκαζιαντέπ (Θεσσαλονίκη)

26-27 Σεπτεμβρίου: Τουρνουά στο Σάμοκοφ Βουλγαρίας με τη συμμετοχή της Ρίλσκι, της Λουκόιλ και της ΜΖΤ Σκοπίων

http://www.kaodramas.gr/

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΟΔ FANS..

Mια καινουργια μπασκετικη χρονια ξεκινα με ονειρα και φιλοδοξιες για την αγαπημενη μας ομαδα και οφειλουμε να σταθουμε διπλα πιο ενεργα απο καθε φορα.Μεσα σε ενα γενικοτερο δυσκολο περιβαλλον ο ΚΑΟΔ για 4η συνεχομενη χρονια ειναι στην Α1 και ολος ο φιλαθλος κοσμος της Δραμας οφειλει να ειναι παρον και στα 13 μεγαλα εντος εδρας παιχνιδια που θα δωσει η ομαδα αλλα και γιατι οχι και εκτος εδρας.Ο ΚΑΟΔ ειναι το καμαρι της πολης και για ακομα μια χρονια θα σταθει δυνατος στο υψος των περιστασεων....
...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!  !  !


Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΤΚΙΝΣ...(ΒΙΝΤΕΟ)



«Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Eric Atkins για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ΚΑΟΔ.
Το “who is who” του Άτκινς
Ο Έρικ Άτκινς είναι γεννημένος στις 14 Δεκεμβρίου 1991, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ.
Από τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα
του Notre Dame ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια με σταθερότητα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.
Φέτος έπαιξε σε 32 αγώνες με μέσο όρο συμμετοχής σχεδόν 38 λεπτά. Είχε 13,9 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 4,9 ασίστ και 1,2 κλεψίματα ανά αγώνα. Σούταρε με 46,7% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 67,7% στις ελεύθερες βολές. Συνολικά στην τετραετή καριέρα του με τους Fighting Irish είχε 1.421 πόντους, 343 ριμπάουντ και 589 ασίστ, παίζοντας 4.628 λεπτά σε 133 αγώνες (στους 105 ως βασικός).
Αποφοίτησε φέτος από το φημισμένο Notre Dame, ολοκληρώνοντας την τετραετή θητεία του με πτυχίο από το τμήμα Τεχνών και Γραμμάτων του πανεπιστημίου ως σκηνοθέτης κινηματογράφου, τηλεόρασης και θεάτρου».



Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ KAΟΔ FANS..


Το μπλογκ των φιλων του ΚΑΟΔ εκφραζει τα θερμα μας συλλυπητηρια στον μετοχο της ομαδα μας Βασιλη Ποζατζιδη για τον χαμο του αγαπημενου του πατερα Παντελη.

Ας ειναι ελαφρυ το χωμα...


Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ Ο ΜΕΞΑΣ...

Μετά από τρία χρόνια στον ΚΑΟΔ, αρχικά ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Καλαφάτακη και έπειτα δίπλα στον Νέναντ Μάρκοβιτς, ο Κώστας Μέξας έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των Δραμινών την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο 38χρονος προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τον νέο του ρόλο, τους στόχους αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας της Δράμας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την αναβάθμιση του σε head coach:
"Σίγουρα αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Έπειτα από τρία χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα ως άμεσος συνεργάτης οι διοικούντες μου έδειξαν εμπιστοσύνη και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Ίσως είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου κι είχαν ωριμάσει αρκετά όλες οι συνθήκες για να γίνει αυτή η μετάβαση. Ελπίζω και θα δουλέψω σκληρά ώστε το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει όλους".
Για τους στόχους που υπάρχουν πλέον μετά την περσινή πολύ καλή πορεία:
"Η περσινή χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή. Είχαμε μία ομάδα που βρήκε πολύ γρήγορα χημεία γιατί αποτελούνταν από καλούς χαρακτήρες κι αυτό έβγαινε μέσα στο γήπεδο. Εκτός αυτού οι σχέσεις μεταξύ του προπονητικού τιμ και των παικτών ήταν άριστες και βοηθήσαν σημαντικά στην πορεία της ομάδας.
Όπως είναι φυσικό αυτή η καλή πορεία ανέβασε πολύ το κασέ των περισσότερων αθλητών καθιστώντας δύσκολο για την ομάδα μας να κρατήσει τον κορμό των ξένων παικτών. Όσον αφορά τους Έλληνες ελπίζω σε μεγάλο βαθμό να μείνει ο ίδιος, όμως στους ξένους είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πρωταρχικός για εμάς στόχος είναι να βρούμε παιδιά που θα ταιριάζουν στο προφίλ και την φιλοσοφία που έχει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα τους να δέσουν γρήγορα. Από εκεί και πέρα είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για συγκεκριμένους στόχους, καθώς τα ρόστερ των ομάδων και το δικό μας δεν έχουν διαμορφωθεί. Ο ουσιαστικός στόχος μας θα είναι κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βοηθιέται η ομάδα αλλά και οι παίκτες ξεχωριστά"
Για το ρόστερ και πως θα στελεχωθεί:
"Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συμβόλαια με τους Σλαφτσάκη, Σπυριδωνίδη, Χρυσικόπουλο και τον μικρό τον Κολοβή που είναι ένας σημαντικός κορμός από τους Έλληνες που είχαμε πέρσι. Επίσης είμαστε σε συζητήσεις με τους Ζάρα και Μπένα για το μέλλον τους. Το σίγουρο είναι ότι θα επιδιώξουμε να φέρουμε ακόμα έναν Έλληνα, ο οποίος αν γίνεται θα θέλαμε να είναι νεαρής ηλικίας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αν βρούμε κάτι άλλο καλό δεν θα κινηθούμε να το αποκτήσουμε. Αναφορικά με τους ξένους έχουμε κλείσει το back up στον άσο που είναι ο κοινοτικός Βασόγιεβιτς, ενώ είμαστε πολύ κοντά στον Αμερικανό που προορίζεται για βασικός. Στις υπόλοιπες θέσεις ο ένας ξένος θα αγωνίζεται στο "δύο" και τρεις στις θέσεις των ψηλών".
Ο Κωστας Μεξας..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...