Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΕ ΚΑΟΔ:''ΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!''ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 80-76.ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ.

ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Α.Ε American Genetics Κ.Α.Ο.Δ 1989 της μετά και τον σημερινό αγώνα της ομάδας στα Τρίκαλα έχει να κάνει μόνο ένα σχόλιο: “Ρίξτε μας να τελειώνουμε!”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ sport24.gr

Aπό ανατροπή σε ανατροπή πήγαινε το παιχνίδι των Τρικάλων με τον ΚΑΟΔ. Την ύστατη ώρα όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη δική τους. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη επικράτησε με 80-76 των Δραμινών, με τον Ίνγκραμ να "γράφει τον επίλογο" της αναμέτρησης, με τις δύο βολές που πέτυχε 10'' πριν το τέλος. Ο ίδιος παίκτης πάντως λίγο έλειψε να "πληγώσει" την ομάδα του, αφού στην προηγούμενη φάση έκανε το λάθος που έφερε τον ΚΑΟΔ σε απόσταση βολής.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Κάντζι (με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ), ενώ τον ακολούθησαν οι Χάρις (19 πόντοι), Τσούπκοβιτς (14 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Ίνγκραμ (15 πόντοι). Από τον ΚΑΟΔ, ο Τρότερ σταμάτησε στους 20 πόντους, ενώ ο Ζάρας πρόσθεσε άλλους 15 -με τους έξι στο τελευταίο ενάμιση λεπτό.

Ο πρωταγωνιστής

Το δίδυμο των Κάντζι (20 πόντοι - 8 ριμπάουντ) και Άλεξ Χάρις (19 πόντοι - 6 ριμπάουντ) έκανε τη διαφορά για τους γηπεδούχους.

Ο αριθμός του αγώνα

Έχοντας 68% (21/31) στα σουτ δύο πόντων, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ, την ώρα που είχαν επίσης εννιά ριμπάουντ περισσότερα (40 έναντι 31).

Που κρίθηκε

Όταν ο ΚΑΟΔ πήρε κεφάλι στο σκορ, τα Τρίκαλα "απάντησαν" με σερί 13-0. Έτσι, επέστρεψαν από το -6 (48-52) του 28ου λεπτού, για να προηγηθούν με +7 (59-52) στο 32ο λεπτό. Έκτοτε δεν κοίταξαν πίσω...

Ο αγώνας

Ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι αρκούσε για να τους βάλει από νωρίς σε θέση οδηγού. Με τον Χάρις να σκοράρει κατά ριπάς (είχε οκτώ πόντους από το πρώτο τρίλεπτο), τα Τρίκαλα προηγήθηκαν με +9 (11-2) από το 3ο λεπτό. Κι έκτοτε δεν κοίταξαν πίσω, στο πρώτο ημίχρονο.
Ο ΚΑΟΔ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά όσο δεν έμπαιναν τα περιφερειακά σουτ (4/12 μέχρι την ανάπαυλα), δεν ήταν εύκολο. Τι κι αν οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη δεν έβρισκαν τον στόχο από τα 6μ75 (0/8), όσο οι ξένοι έκαναν τη διαφορά, το προβάδισμα δεν άλλαζε χέρια. Εξ ου και το +7 (36-29) της ανάπαυλας, που έδινε στα Τρίκαλα ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Κώστα Μέξα κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση. Με τον Τρότερ να αναλαμβάνει δράση επιθετικά και τα ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα να βελτιώνονται, ο ΚΑΟΔ προηγήθηκε με έξι πόντους (46-52) στο 28ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα όμως, δεν επέδειξε τη δέουσα ψυχραιμία. Γι αυτό οι γηπεδούχοι "έτρεξαν" σερί 13-0 μέχρι το 32ο λεπτό, μετατρέποντας το -6 (46-52) σε +7 (59-52).
Ακόμα κι όταν όλα έδειχναν πως το ροζ φύλλο αγώνα θα καταλήξει στην πλευρά των γηπεδούχων, τα συνεχόμενα καλάθια του Ζάρα αρκούσαν για να ξαναγίνει ντέρμπι το παιχνίδι. Ο αρχηγός των Δραμινών πέτυχε έξι σερί πόντους στο τελευταίο λεπτό, με αποτέλεσμα η διαφορά να πέσει στους τρεις πόντους (76-73), με 53'' για το τέλος.
Κι αν ο Ίνγκραμ δεν ήταν... απρόσεκτος, τότε η νίκη θα κατέληγε πιο εύκολα στην πλευρά των Τρικάλων. Ο πόιντ γκαρντ των γηπεδούχων έκανε το λάθος που έφερε τον ΚΑΟΔ (μετά από καλάθι του Τρότερ) στο -2 (78-76), με 14'' να μένουν για το τέλος. Στην επόμενη φάση όμως, κέρδισε το φάουλ, έβαλε τις  βολές και "έγραψε" το τελικό 80-76, για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη.
Τα δεκάλεπτα: 24-17, 36-29, 55-52, 80-76.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...
Κώστας Φλεβαράκης"Σίγουρα ήταν  ένα παιχνίδι με πολύ άγχος και για τις δύο ομάδες, αλλά σίγουρα περισσότερο για τον γηπεδούχο και γι αυτόν που έχει χάσει το πρώτο ματς. Ο ΚΑΟΔ σε σχέση με τον πρώτο γύρο είναι σαφώς πιο ενισχυμένος με κάποια παιδιά πολύ έμπειρα ειδικά στην περιφέρεια, είναι μια ομάδα που και στην άμυνα είναι πολύ καλή και ομαδική καθώς μιλάμε για ένα  πρωτάθλημα που  είναι σαφώς πολύ ανταγωνιστικό με πολύ καλές ομάδες και κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο με όποιον και να παίζεις σε όποιο γήπεδο και να παίζεις. Και αν η βαθμολογική θέση είναι χαμηλή για κάποιους, αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Και νομίζω το δείξαμε και εμείς στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο παιχνίδι νομίζω ότι αν εξαιρέσεις το άγχος και ότι ο ΚΑΟΔ έχει πιο ποιοτικά γκάρντ και περισσότερα παιδιά ήταν απαραίτητο για μας να παίξουμε με τέταρτο χειριστή χρησιμοποιώντας αρκετά τον Χουχούμη δίπλα στους δύο Αμερικάνους. Και με πολλές αλλαγές προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε τον ΚΑΟΔ απ’  αυτό που ήθελε να κάνει, σε κάποιο βαθμό αυτό έπιασε, θεωρώ ότι αν δεν είχαμε τόσα πολλά λάθη, γιατί υπήρχε ένα πολύ υψηλό ποσοστό στο δίποντο, η ομάδα λειτούργησε καλά στο να πάει εκεί που πρέπει, αλλά υπήρχαν πολλά λάθη και κάποια ήταν αυτό που λέμε «φτηνά» καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα χωρίς αυτά τα λάθη. Σίγουρα και το άγχος και η φρεσκάδα που δεν είχανε κάποιοι παίχτες μας ήταν μεγάλο μείον, αυτά πρέπει να δούμε για την επόμενη μέρα. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν καθώς ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο με πολύ επαφή και δυναμισμό, νομίζω ότι και για τον κόσμο από αυτή την άποψη έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο και στα πολλά παιδιά που ήρθαν στο γήπεδο καθώς έχω πει πως σε αυτά τα ματς όποιος αγαπάει την ομάδα έρχεται και δείχνει έμπρακτα την στήριξη του και είναι καλό που βλέπουμε νέα παιδιά στο γήπεδο. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στον ΚΑΟΔ".
Σλάβεν Τσούπκοβιτς: "Ήταν μια σημαντική νίκη για μας σε έΈνα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Θεωρώ ότι στις τελευταίες εβδομάδες κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις και είχαμε  ένα πολύ καλό παιχνίδι με ΠΑΟΚ όπου χάσαμε για δύο πόντους. Πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις αν και υπάρχει μια διακοπή στην λίγκα. Το επόμενο παιχνίδι στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε για να ανέβουμε βαθμολογικά. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας  και όλον τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για την υποστήριξη του και τους περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι εντός με τον Πανιώνιο".
Κώστας Μέξας"Ήταν και για τις δύο ομάδες ένα σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι, εμείς ξέραμε ότι τα Τρίκαλα μετά τον Άρη έχουν παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο, πιστεύω ότι η προσθήκη του Χάρις τους έδωσε και ποιότητα και αυτοπεποίθηση. Βλέποντας τα στατιστικά πριν το παιχνίδι ξέραμε ότι το τρίποντο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού τους, στα ματς με τον ΠΑΟΚ , με το Ρέθυμνο και με την ΑΕΚ είχανε βάλει 35/80 τρίποντα, ένα νούμερο πάρα πολύ μεγάλο και μαζί με το τρανζίσιον ήταν δύο βασικοί στόχοι στην άμυνα μας. Θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό αυτό το περιορίσαμε παρότι δεχτήκαμε ένα σημαντικό τρίποντο από τον Τσούπκοβιτς γιατί κάναμε λάθος στην άμυνα που ήταν σημαντικό στους τρείς πόντους», είπε και αναφέρθηκε στη διαιτησία: «Αυτό που δεν καταφέραμε ήταν η άμυνα στο λόου πόστ, αυτό όμως δεν έχει να κάνει με μας, έχει να κάνει και με κάποιους  άλλους, χωρίς να μειώνω σε τίποτα και σε καμία περίπτωση την προσπάθεια των Τρικάλων, ούτε του κόουτς ούτε των παιδιών καθώς πάλεψαν πάρα πολύ. Απλά θεωρώ ότι τα σφυρίγματα στο λόου πόστ ήταν σαν να παίζαμε εναντίον άλλης ομάδας, άλλου επιπέδου, και άλλων χρωμάτων. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, το πρωτάθλημα τώρα έχει διακοπή κάτι το οποίο κάνει κακό σε όλους μας, θα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα παιχνίδι με το Ρέθυμνο που ουσιαστικά είναι τελικός. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα".
Διαμαντής Σλαφτσάκης"Πιστεύω ότι το παιχνίδι χάθηκε από την πλευρά μας στην κακή αμυντική αντίδραση που δείξαμε καθώς η ομάδα μας μέσα από την καλή άμυνα παίρνει ενέργεια και γίνεται πιο αποτελεσματική στην επίθεση. Σε ένα κρίσιμο σημείο στο τρίτο δεκάλεπτο που ήμασταν μπροστά χάσαμε κάποια ριμπάουντ όπου εκεί πιστεύω τα Τρίκαλα πήραν την ψυχολογία και μετά στο τέταρτο δεκάλεπτο βάλανε και 2-3 μεγάλα σουτ. Πιστεύω ότι επηρεαστήκαμε από την πολύ κακή αμυντική λειτουργία απ’ την πλευρά μας".

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΤΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!! ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!

Στα Τρικαλα μεταφερεται το ενδιαφερον μας το Σαββατο μια και η ομαδα μας αντιμετωπιζει την τοπικη ομαδα στην πρεμιερα του δευτερου γυρου του πρωταθληματος.Προκειτε για εναν αγωνα μεταξυ δυο ισοβαθμων ομαδων με το ενδιαφερον να βρισκετε στα υψη μια και ο νικητης αποκταει προβαδισμα στην υποθεση της παραμονης.Επειδη βεβαια και οι διαφορες παιζουν ρολο οφειλουμε να θυμισουμε οτι στον πρωτο αγωνα στην Δραμα ο ΚΑΟΔ επικρατησε με 62-57.Φυσικα ομως ο στοχος για την ομαδα μας ειναι η νικη και τιποτα αλλο γιατι μονο ετσι βαζει οριστικα την ομαδα των Τρικαλων απο κατω στην βαθμολογια αφου σε περιπτωση ισοβαθμιας ο ΚΑΟΔ θα εχει δυο νικες στα μεταξυ τους παιχνιδια.Καταλαβαινουμε λοιπον την μεγαλη σημασια του παιχνιδιου που θα διεξαχθει το Σαββατο 24/01 στις 15:00 στο κλειστο των Τρικαλων και θα μεταδοθει τηλεοπτικα σε παραλληλη συνδεση και με τα αλλα παιχνιδια που γινονται εκεινη την ωρα απο το novasports3.

Καλο ειναι να δουμε ολο το προγραμμα της 14ης αγωνιστικης που περιλαμβανει πολυ ενδιαφεροντα παιχνιδια κυριως για την μαχη της παραμονης..

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00 ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ NOVASPORTS3
  • ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΟΔ
  • ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΑΟΚ
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
  • ΑΡΗΣ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ
  • ΑΕΚ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ 19:00 OTESPORT3
ΔΕΥΤΕΡΑ 26/01
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΣΦΠ 18:00 NOVASPORTS2
  • AΕΝΚ-ΠΑΟ 19:30 NOVASPORTS3

Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2014-15
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!
ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!


Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ''10''...

Τελειωσε ο πρωτος γυρος του πρωταθληματος με την ομαδα μας να ηττατε μεσα στο ΟΑΚΑ απο την ΑΕΚ με 89-79.Ο ΚΑΟΔ σε 13 παιχνιδια εχει απολογισμο 4-9 και βρισκετε σε τετραπλη ισοβαθμια μαζι με Τρικαλα,Ελευσινα,Κοροιβο στην ουρα του πρωταθληματος με ουραγο τον Πανιωνιο που εχει μολις τρεις νικες.Αυτα ειναι τα δεδομενα του πρωτου γυρου και βλεποντας την βαθμολογια καταλαβαινουμε ολοι τι προκειτε να επακολουθησει.Καλο ειναι λοιπον να δουμε τι μας περιμενει απο δω και περα με την ομαδα μας να καλειτε να φτασει τον μαγικο αριθμο των δεκα νικων που λογικα φερνει εκ του ασφαλους την σωτηρια χωρις να κοιταμε ισοβαθμιες μια και θεωρουμε οτι αυτες ειναι οι νικες που χρειαζονται για να μιλαμε με ασφαλεια οτι η ομαδα μας θα μεινει μακρια απο περιπετειες.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι οι 9 νικες η' ακομα υπο προυποθεσεις και οι 8 ισως φτανουν για να πετυχει η ομαδα τον φετινο της στοχο.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ..

  1. ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ
  2. ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΝΤΟΣ
  3. ΠΑΟΚ ΕΚΤΟΣ
  4. ΑΡΗΣ ΕΚΤΟΣ
  5. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΕΝΤΟΣ
  6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΚΤΟΣ
  7. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΝΤΟΣ
  8. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ
  9. ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΕΝΤΟΣ
  10. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΚΤΟΣ
  11. ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΝΤΟΣ
  12. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΕΚΤΟΣ
  13. ΑΕΚ ΕΝΤΟΣ

Καταλαβαινουμε λοιπον οτι δεν υπαρχουν και πολλα περιθωρια για στραβοπατηματα μια και στα 6 εντος εδρας παιχνιδια του δευτερου γυρου οφειλουμε τουλαχιστον στα 5 αν αποκλεισουμε θετικο αποτελεσμα με τον ΠΑΟ, να δωσουμε το 1000% των δυνατοτητων μας για την νικη προσβλεποντας παραλληλα και σε νικες εκτος εδρας για να διασφαλισουμε 100% την παραμονη χωρις να περιμενουμε τελευταια στιγμη τι θα γινει.Αρα συμπεραινουμε οτι υπαρχει ακομα πολυς δρομος να διανυσουμε και ελπιζουμε να μας χαμογελασει και λιγο η τυχη γιατι σε αρκετα παιχνιδια του πρωτου γυρου ηττηθηκαμε στο τελος στη τελευταια επιθεση η' στο τελευταιο σουτ.Σιγουρα με δυο νικες παραπανω π.χ αυτην μεσα στον Κοροιβο αλλα και προσφατα με τον Κολοσσο που γυρισαμε απο το -27 και χασαμε στο σουτ,θα ημασταν ψηλοτερα και θα βαδιζαμε πιο σιγουρα για την συνεχεια.Φυσικα με το αν ειχαμε δυο νικες παραπανω δεν αλλαζει η βαθμολογια οποτε εχοντας αυτα τα δεδομενα οφειλουμε παικτες διοικηση προπονητες και κοσμος μια γροθια να συνεχισουμε την προσπαθεια για να πετυχει η ομαδα τον στοχο της παραμονης στην κατηγορια που σαν στοχος μπορει να μην αρεσει σε πολλους αλλα πλεον η ομαδα μας εχει αυτον βασικη προτεραιοτητα και ολοι μαζι θα τον πετυχουμε!!!

Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2014-15
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΑΕΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!

Την ΑΕΚ αντιμετωπιζει η ομαδα μας την Κυριακη στο ΟΑΚΑ για την τελευταια αγωνιστικη του πρωτου γυρου του πρωταθληματος.Παιχνιδι εξ'ορισμου δυσκολο μια και η ομαδα της Αθηνας ειναι ιδιαιτερα ενισχυμενη τον τελευταιο καιρο με προσθηκες παικτων επιπεδου Ευρωλιγκα (βλεπε Μενσα Μπονσου) αλλα και μια μια ακομα σπουδαια μεταγραφη του ιδιου επιπεδου τον Αμερικανο με θητεια σε ομαδες της Ευρωλιγκα επισης Χερστον.Απο την αλλην μερια η ομαδα μας μετα το σοκ της ηττας απο τον Κολοσσο στην Δραμα ψαχνει μια καλη εμφανιση και γιατι οχι κατι παραπανω για να φτιαξει την ψυχολογια της ενοψει της δυσκολης συνεχειας.Στον ΚΑΟΔ πλεον δεν υπαρχει περιθωριο χαλαρωσης σε καποιο παιχνιδι.Οι τεσσερις νικες σε 12 παινιδια ειναι ενας απολογισμος σιγουρα μη ικανοποιητικος και προβληματιζει τους ανθρωπους της ομαδας.Μεταγραφικες κινησεις αναλογα και τις δυνατοτητες που υπαρχουν εγιναν.Ο Παπαμακαριος και ο Τσαλδαρης καλουνται να σηκωσουν το μεγαλυτερο φορτιο απο εδω και περα.Η ομαδα θα παλεψει και αυτο το παιχνιδι και οφειλει να δωσει το 100% για να παρει οτι καλυτερο μπορει.Σιγουρα μια νικη θα φερει ισσοροπια  αλλα απεναντι σε εναν τοσο ενισχυμενο αντιπαλο τα πραγματα σιγουρα ειναι δυσκολα.Παντως ποτε δεν ξερεις πως θα παει το παιχνιδι αρκει να κανουμε εμεις ως ομαδα αυτο που πρεπει μεσα στο παρκε και αναλογα θα διεκδικησουμε αυτο που μας αξιζει.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12 17:00

  • ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΟΚ
  • AENK-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ
  • ΑΡΗΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12
  • ΑΕΚ-ΚΑΟΔ 14:30 OTESPORT3
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12

  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΟ 18:00 NS2
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΟΣΦΠ 19:30 NS3

Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2014-15
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...