Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΤΟΥΣ ΘΑΜΠΩΣΕ Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ!!! (67-51 ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ sport24.gr

Ο ΚΑΟΔ εξακολουθεί να κινείται προς τα πλέι οφ της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, μετά και το 67-51 επί της Κηφισιάς. Το επί μέρους 22-11 της β' περιόδου έπαιξε έναν ρόλο, ενώ ο Παπαμακάριος... τελείωσε τη διαδικασία, με 11 πόντους στην τρίτη πράξη.



Πριν λίγες εβδομάδες, ο ΚΑΟΔ πάλευε για τη ζωή του. Τώρα, μάχεται για να διασφαλίσει τη συμμετοχή του στα playoffs της ΣΚΡΑΤΣ Basket League. Είναι στην 8η θέση και... εκεί θα μείνει, μετά το 67-51 επί της Κηφισιάς που είχε πάλι τον Μαυροειδή να παλεύει μόνος του.

Ο αριθμός

Ομάδα που ανανεώνει 14 επιθέσεις, προφανώς και έχει ένα μεγάλο προβάδισμα. Εκτός και αν κάνει 20 λάθη, εκτός και αν μετρά 1/14 τρίποντα και έχει μόλις 37% στα δίποντα. Ό,τι δηλαδή, συνέβη στην Κηφισιά.

Ο πρωταγωνιστής

Ο Μανώλης Παπαμακάριος σκόραρε τους 11 από τους πόντους του (16), στην τρίτη περίοδο.

Ο αγώνας

Με ηγέτη τον Άτκινς και τον Παπαμακάριο να σκοράρει το πρώτο τρίποντο του ματς, ο ΚΑΟΔ έφτασε στο 10-6, στο 6.30, ενώ ο Μαυροειδής ήταν αυτός που επέτρεπε στην Κηφισιά να παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά. Μαζί με τον Πεσάκοβιτς "έχτισαν" το επί μέρους 9-2 έως το 12-15 του 10', που είχε τους γηπεδούχους να αρκούνται στα 2/11 δίποντα. Και οι δύο είχαν από 6 λάθη.
Οι Δραμινοί βελτιώθηκαν πολύ στην άμυνα, ... τη γύρισαν λίγο και σε ζώνη, ώθησαν τους αντιπάλους τους σε 6 λάθη και βγήκαν στο 34-26 του ημιχρόνου (με επί μέρους 22-11). Ο Τρότερ είχε 8 πόντους σε αυτό το δεκάλεπτο και η παρέα του 5 επιθετικά ριμπάουντ.
Η τρίτη πράξη ήταν μια... μονομαχία μεταξύ του Παπαμακάριου και του Μαυροειδή. Ο πρώτος σκόραρε 11 πόντους σε αυτό το διάστημα (στο σύνολο των 14) για να υπογράψει και το 52-38 (28.17''), με τον δεύτερο να 'χει 8 πόντους από το 36-26 έως το 47-36 (25.07''). Οι γηπεδούχοι είχαν δοκιμάσει περισσότερα τρίποντα από ό,τι δίποντα (4/11 vs. 3/8), με τους φιλοξενούμενους να μετρούν 5/12 διπ. και 0/2 τριπ., συν 4 λάθη, έναντι του μόλις ενός του ΚΑΟΔ.
Στην τελευταία περίοδο, δεν άλλαξε κάτι δραματικά. Η Κηφισιά έχασε άλλα έξι τρίποντα (τελείωσε με 1/8) και είχε 3/8 διπ., ενώ έφτασε τα 20 λάθη. Και όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι απαγορευτικοί, όταν θες νίκη εκτός έδρας -με τα 14 επιθετικά ριμπάουντ να είναι κάτι το εξαιρετικό, όταν όμως, τα εκμεταλλεύεσαι. Από την άλλη, η ομάδα του Μέξα πήγε... συντηρητικά (3/8 διπ., 1/6 τριπ, μόλις 1 λάθος) και δικαιώθηκε.
Δεκάλεπτα: 12-15, 24-26, 54-40, 67-51
ΣΧΟΛΙΟ kaodfans..Mαλλον η χειροτερη ομαδα που περασε απο την Δραμα φετος ηταν η ΑΕΝΚ μια και η εικονα της στον αγωνιστικο χωρο ηταν πολυ κατωτερη του αναμενομενου.Η ομαδα μας σε σταθερη ανοδικη πορεια δεν δυσκολευτικε σχεδον καθολου να επιβαλει τον ρυθμο της και να παρει μια δικαια νικη που την φερνει ενα βημα ακομα πιο κοντα στα playoffs.H AENK ηταν σαφως επηρεασμενη απο την αντανακλαση των καθισματων στο Κραχτιδη προβλημα τελικα που αποδειχθηκε αλυτος γριφος για τον coach Παπαθεοδωρου και τους παικτες του που στην κυριολεξια σπασανε τα καλαθια!!!(ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!)








Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ PLAY-OFF!!!!


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ PLAYOFFS ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Τρεις στροφες πριν το τελος και η ομαδα μας διεκδικει την 8η θεση που θα την φερει για ακομα μια χρονια στα playoffs.Το πρωτο μεγαλο βημα εγινε το προηγουμενο Σαββατο μεσα στην Πατρα.Αυτην την αγωνιστικη με αντιπαλο την ΑΕΝΚ ο ΚΑΟΔ θα προσπαθησει να εδραιωθει στην 8η θεση και θελει την υποστηριξη ολων μας.Οφειλουμε να ειμαστε διπλα του!!!



ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!





Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ PLAYOFFS..AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!!!


Να ριξουμε μια ματια στα αποτελεσματα και την βαθμολογια οπως διαμορφωθηκε μετα απο την χθεσινη 23η αγωνιστικη του πρωταθληματος.


  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ 70-72
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΚΑΟΔ 63-67
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ 77-63
  • ΑΕΚ-ΤΡΙΚΑΛΑ 96-73
  • ΑΕΝΚ-ΠΑΟΚ 60-62
Τα παιχνιδια ΑΡΗΣ-ΠΑΟ και ΟΣΦΠ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν εγιναν λογω των υποχρεωσεων των δυο μεγαλων στα playoffs της Ευρωλιγκα.

Μεγαλη νικη για την ομαδα μας που την φερνει στην 8η θεση και διεκδικει πλεον με αξιωσεις την εισοδο στα playoffs για δευτερη συνεχομενη χρονια.Περα απο την τελικη εκβαση της προσπαθειας για προκριση στην τελικη φαση του πρωταθληματος οφειλουμε να δωσουμε συγχαρητηρια σε ολους τους συντελεστες της ομαδας γιατι ακομα μια χρονια σταθηκαν στο υψος των περιστασεων και ανταποκριθηκαν πληρως στις υποχρεωσεις της ομαδας με αποτελεσμα ο ΚΑΟΔ να εχει σωθει 4 αγωνιστικες πριν τελειωσει το πρωταθλημα και να διεκδικει για ακομα μια φορα την εισοδο του στην τελικη οκταδα του πρωταθληματος.Εμεις πιστευουμε πως το γεγονος οτι η ομαδα παραμενει στην κατηγορια και θα αγωνιζεται πλεον για 5 συνεχομενες χρονιες στην Α1 ειναι απο μονο του μεγαλη επιτυχια και σημειο αναφορας για τον Δραμινο ομαδικο αθλητισμο.Επισης μπορουμε να πουμε οτι ο ΚΑΟΔ ειναι πλεον σημειο αναφορας οχι μονο σε τοπικο επιπεδο αλλα και συνολικα στο ελληνικο μπασκετ μια και διαχρονικα εχει αποδειξει πως οτι κερδιζει το κερδιζει επαξια μεσα στα παρκε σε οποια κατηγορια εχει παιξει και δικαιοτατα βρισκεται στην ελιτ των ελληνικων ομαδων της καλαθοσφαιρισης.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΝΚ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ!!!
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ PLAYOFFS!!!

Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2014-15
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 63-67! ! !


ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ PLAY-OFF!!!

MEΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΨΥΧΑΡΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ sport24.gr

Ο ΚΑΟΔ με οδηγό του τον Μανόλη Παπαμακάριο επικράτησε του Απόλλων Πατρών στην πρωτεύουσα της Αχαΐας με 63-67 και έκανε σημαντικό βήμα για να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ
Με οδηγό του τον Μανόλη Παπαμακάριο o ΚΑΟΔ American Genetics επικράτησε του Απόλλων Πατρών στην πρωτεύουσα της Αχαΐας με 63-67 και έκανε σημαντικό βήμα για να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Μία νίκη που φέρνει την ομάδα του Κώστα Μέξα μετά την επίτευξη του πρώτου στόχου της χρονιάς που ήταν αυτός της παραμονής της βλέπει εφικτό και τον δεύτερο ενώ αυτή του Νίκου Βετούλα μέτρησε μία ακόμη.
Ο Μέξας είδε τον Παπαμακάριο να ηγείται στο σκοράρισμα και γενικότερα τους παίκτες του να κάνουνε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα πάνω στους Ελ-Αμίν και Γκαλογουέι με τον Φιτζπάτρικ να αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για την ομάδα του Βετούλα.

Ο πρωταγωνιστής

Ο Μανόλης Παπαμακάριος του ΚΑΟΔ American Genetics τελείωσε το παιχνίδι με 24 πόντους του με 4/4 βολές, 4/9 δίποντα και 4/8 τρίποντα, μάζεψε 2 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ και είχε 4 κλεψίματα σε 25΄ με τα 5 λάθη που υπέπεσε να μην κόστισαν.

Ο αριθμός

Τα 4/25 τρίποντα που είχανε οι παίκτες του Απόλλων Πατρών Carna με τον Πεν να είχε 0/5 και τον Ελ-Αμίν 0/4.

Που κρίθηκε το παιχνίδι

Στην αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του ΚΑΟΔ American Genetics μετά το αρχικό 8-0 του Απόλλων Πατρών, ειδικότερα στο 26΄ με τα δύο συνεχόμενα τρίποντα του Παπαμακάριου και τους 8 σερί πόντους του που μετέτρεψαν το 40-39 σε 42-47 και στα 9΄΄ με τις 2/2 βολές του Θόδωρου Ζάρα που διαμόρφωσε το τελικό 63-67.



Τα δεκάλεπτα: 18-19, 27-32, 44-47, 63-67

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Βετούλας): Σκορδίλης 7, Αργυρόπουλος 7, Γκαλογουέι 1, Πεν 6, Φιτζπάτρικ 19(5/6β., 4/6διπ., 2/9τρ.), Αντωνάκης, Μπατής 6(1), Ελ-Αμίν 6, Γεωγαλλής, Σιγκούνας 8, Ότζο 3(1)
ΚΑΟΔ  (Μέξας): Σλαφτσάκης, Τρότερ 4(1), Χάρις 11(3/3β., 4/5διπ., 7ριμπ.), Άτκινς, Όντομ 6, Σπυριδωνίδης, Μισέλ 8(8ριμπ.), Ζάρας 11(5/5β., 3/10β., 0/2τρ.), Λο, Χρυσικόπουλος, Τσαλδάρης 3(1), Παπαμακάριος 24(4/4β., 4/9διπ., 4/8τρ.).
ΠΛΕΟΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYOFFS ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΕΝΚ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ! ! ! !


Τρίτη 14 Απριλίου 2015

PLAY-OFF MEΣΩ ΠΑΤΡΩΝ! ! !


Την υπερβαση θα ψαξει η ομαδα μας το Σαββατο στις 17:00 στην Πατρα.Σιγουρα η αποστολη ειναι δυσκολη αλλα η ομαδα χωρις αγχος θα προσπαθησει για μια νικη που θα την φερει κοντα σε εναν στοχο που πριν λιγες αγωνιστικες φαινοταν ανεφικτος.Ο αντιπαλος εχει παραδοσιακα δυσκολη εδρα αλλα δεν φαινεται τοσο δυνατος τις τελευταιες αγωνιστικες και ο ΚΑΟΔ εχει στοχο να χτυπησει το παιχνιδι στα ισια και εφοσον κερδισει να φτασει και μετεπειτα να προσπαθησει να διατηρησει την 8η θεση που αυτοματα σημαινει εισοδο στα play-off για 2η συνεχομενη χρονια.Οτι και να γινει παντως η χρονια κρινεται απολυτα πετυχημενη μια και η ομαδα καταφερε να διατηρηθει στην κατηγορια για 4η συνεχομενη χρονια και να αποτελει πλεον σημειο αναφορας για το ελληνικο πρωταθλημα.Η πολη  ακουγεται εστω και μεσω του αθλητισμου σε ολην την Ελλαδα και ο ΚΑΟΔ σιγουρα αποτελει το καμαρι της  Δραμας.Περιμενουμε με αγωνια λοιπον τον αγωνα του Σαββατου και ελπιζουμε να πανηγυρισουμε ολοι μαζι μια νεα μεγαλη νικη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΣΤΟ SUPER MARKET ΓΟΥΝΤΣΙΔΗ!!!



ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ SUPER MARKET ΓΟΥΝΤΣΙΔΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΚΡΗ.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...