Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΛΙΟΥΜΠΟ....

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΙΟΥΜΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΙΟΥΜΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ.....

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ
Ο ΚΑΟ Δράμας εκφράζει την οδύνη και τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του Λιούμπο Γιοβάνοβιτς. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του παίκτη.

Ο ΚΑΟΔ θα τιμήσει τη μνήμη του Λιούμπο, όπως αρμόζει και αξίζει σε ένα τέτοιο παίκτη, σε ένα τόσο καλό παιδί, σε έναν πολύ καλό φίλο. Για όλους εμάς αυτή η αναπάντεχη απώλεια είναι δυσβάσταχτη.

Οι προσευχές και τα δάκρυα μας ας συνοδέψουν το Λιούμπο σ΄ αυτό το ταξίδι.

Το Δ.Σ. του ΚΑΟΔ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Ο.Φ.Η
Ερασιτέχνης ΟΦΗ :: Τμήμα Μπάσκετ
Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τη βαθύτατή του οδύνη και θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Λιούμπο Γιοβάνοβιτς, τόσο στην οικογένειά του και τους δικούς του, όσο και στην ομάδα που αγωνιζότανε (ΚΑΟΔ), από την απώλεια ενός 24χρονου παλικαριού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ
‎"Το διοικητικό συμβούλιο, καθώς και σύσσωμη η οικογένεια του Αρκαδικού εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη τους για τον τραγικό χαμό του πρώην παίκτη της ομάδας Λιούμπο Γιοβάνοβιτς. Όλοι όσοι γνώρισαν τον Λιούμπο είναι συντετριμμένοι για την απώλεια ενός 24χρονου παλικαριού και δηλώνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΑΡΧΕΛΑΟΥ


«Το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος για τον τραγικό θάνατο του καλαθοσφαιριστή Λιούμπο Γιοβάνοβιτς, εκφράζει τόσο στην οικογένειά του, όσο  και στον ΚΑΟ Δράμας,  τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του.
Ο κόσμος του μπάσκετ θρηνεί έναν μεγάλο αθλητή, ο οποίος απ’ όπου πέρασε θα τον θυμούνται για την προσφορά του, την καλοσύνη και την προσωπικότητά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΤΣΙΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΛΙΟΥΜΠΟ:http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=i&p=3&i=75710&t=1&c=36&w=0&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...