Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

 Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΟΔ!!Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ Α1!!!ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...Ο ΚΑΟΔ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ...ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ;;;ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΙΕΖΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ Η ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΣΑΚΤΣΑΡΛΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Α1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ!!ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=i&p=3&c=138&m=1&w=0&t=1&i=79416 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ...ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΣΑΚΤΣΑΡΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Α1!!!





7 σχόλια:

  1. Ας μη δημιουργουμε εντυπωσεις ο,τι να ναι.Το αρθρο στο basketblog λεει οτι αναφερει τις μεταγραφες που ανακοινωθηκαν ΕΠΙΣΗΜΑ απο τις ομαδες.Ο ΚΑΟΔ δεν εκανε καμια επισημη ανακοινωση,οποτε γιατι να μας εβαζαν..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ...ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ Α1 ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ..ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ...ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 13 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΜΑΣ..ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχάς η ίδια η λεγόμενη διοίκηση "Τσακτσαρλή" έχει τορπιλίσει το ενωτικό κλίμα με την απαράδεκτη ανακοίνωση / παραίτηση όπου αναφέρεται ότι ανέλαβε την ομάδα πριν 4 χρόνια απο την Β Εθνική και την ανέβασε στην Α1. Θέλω να θυμίσω ότι όταν έπεσε η ομάδα στην Β Εθνική δεν ανέβηκε μόνο με την στήριξη του κου Τσακτσαρλή. Γύρω απο την ομάδα υπήρχαν μια σειρά άνθρωποι που την στήριξαν ηθικά, οικονομικά και πρακτικά, διαθέτοντας αμισθή τον προσωπικό τους χρόνο, τα χρήματα τους, και καρδιά τους. Όσο αφορά το δικό μου πρόσωπο την περίοδο εκείνη έχω στηρίξει την ομάδα τόσο οικονομικά όσο και ηθικά όσο και πρακτικά. Προσωπικά έχω κατέβει απο Γερμανία τουλάχιστον 5 φορές για να είμαι κοντά στην ομάδα σε παιχνίδια εκτός έδρας, εκτός της οικονομικής μου συνεισφορά εννοείτε. Απο τότε που ανέβηκε η ομάδα εώς και σήμερα δεν χτύπησε ούτε μία φορά το τηλέφωνο μου για να με ρωτήσουν αν μπορώ και θέλω να βοηθήσω. Εκτός όλων των άλλων προσπαθούν να δημιουργήσουν την εικόνα ότι ο ΚΑΟΔ υπήρξε μόνο υπο την σημερινή διοίκηση. Θα προτιμούσα να ακούσω απο την νυν διοίκηση πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ σ αυτους τους ανθρώπους που θυσίασαν 20 χρόνια τον πρωσοπικό τους χρόνο για να φθάσει η ομάδα να διεκδικεί την ανοδο στην Α1 παρα να ευλογούν τα γένια τους για την αδιαμφησβήτητη τους επιτυχία. Το έχω ξαναπεί ο ΚΑΟΔ δεν είναι νούμερα. Ο καθένας συνεισφέρει όπως και με όσα μπορεί. Το να διαθέτεις την ψυχή σου και τον χρόνο σου είναι καμμιά φορά πιο σημαντικό απο το να βάλεις καποιες χιλιαδες ευρώ. Εγω τα χω κάνει και τα δυο.

    Με τιμή
    Χρήστος Σπυρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ,ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-''ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ'' ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ''ΧΑΜΕΝΟΙ'' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΙΣΩΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ''ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ'' ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΤΣΑΡΛΗ-ΠΟΖΑΤΖΙΔΗ ΠΟΥ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ''ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ'' ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ..ΚΑΙ ΨΗΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα αυτοι ρε φιλε εχουν κλειστει στο καβουκι τους και ουτε κανανε τον κοπο να χαιρετανε τους παραγοντες των προηγουμενων ετων.

    Χ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το προβλημα φιλε Petza ειναι ακριβως αυτο που ειπες. "ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ..."
    Προφανως με τον ιδιο τροπο σκεφτεται και η διοικηση μας.Ας μη ξεχναμε ομως οτι ατομα οπως ο φιλος παραπανω,ειναι που ο ΚΑΟΔ τα εχει αναγκη και οχι το αντιστροφο.Και αυτο ισχυει για τις περισσοτερες ομαδες στην Ελλαδα,μιας και μονο επικερδεις δεν ειναι.Ο ΚΑΟΔ πρεπει να ζηταει τη συνεισφορα οσων εχουν τη δυνατοτητα για κατι τετοιο.

    Κι αν κρινω απο τα λεγομενα του φιλου Σπυρου,που δεν εχω λογο να πιστεψω οτι λεει ψεματα η διαστρευλωνει γεγονοτα,δημιουργουνται ερωτηματα.Πως γινεται για παραδειγμα να φτανει στο σημειο η διοικηση να βγαζει μια ανακοινωση που παρουσιαζει την ομαδα στο χειλος του γκρεμου και της απελπισιας και αποδεικνυεται οτι δεν εξαντλησε μεχρι τοτε ολες τις δυνατοτητες της;Γιατι το οτι δεν απευθυνθικε σε εναν ανθρωπο που εχει στηρηξει την ομαδα κατα τη διαρκεια της θητειας της παρουσας διοικησης ειναι περιεργο.

    Το μονο για το οποιο δε μπορει κανενας να κατηγορησει τον προεδρο ειναι οτι αυτη η εσωστρεφια ειναι γιατι θελει μονο το δικο του ονομα να παιζει στην "πιατσα".Γιατι μιλαμε για εναν ανθρωπο που τον παρακαλουσαν να βγει αναμνηστικη φωτογραφια στην φιεστα της τελευταιας αγωνιστικης κι αυτος δεν ηθελε.Προφανως ειναι ανθρωπος χαμηλων τονων και αυτο τον τιμαει,ομως οταν αυτο γυρναει μπουμερανγκ στην ιδια τη δικη του προσπαθεια τοτε κατι πρεπει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kala pistevei kaneis oti o k. xarakidis 8elei pragmatika na stiriksi tin omada ??? politiki kanei alla na kserei oti exoungnwsin oi fylakes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...