Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

AΡΗΣ-ΚΑΟΔ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 (Τ.V:ΕΤ-3) PRE GAME! !

Αρης-ΚΑΟΔ το Σαββατο στις 17:00 με τηλεοπτικη καλυψη απο το ΕΤ-3.Παιχνιδι πολυ ενδιαφερον με τις δυο ομαδες να βρισκονται στην ιδια βαθμολογικη θεση οποτε ο αγωνας αναμενεται ιδιαιτερα ανταγωνιστικος.Η ομαδα μας κατεβαινει πληρης παρα τα προβληματα τραυματισμων που αντιμετωπισαν μερικοι παικτες με πιο σοβαρο το διαστρεμμα του Χαντ που ομως και αυτος θα ειναι κανονικα παρον.Μαλιστα το παιχνιδι εχει και μια ιδιαιτεροτητα για τον Χαντ μια και τιθεται αντιμετωπος με τον ξαδερφο του παικτη του Αρη Κερους.Οι δυο παικτες καναν δηλωσεις σχολιαζοντας εκτος των αλλων και αυτο το γεγονος:

Το πρωινό τηλεφώνημα που δέχθηκαν ξάφνιασε αμφότερους ευχάριστα που δεν αρνήθηκαν να τοποθετούν σχετικά στέλνοντας το δικό του μήνυμα νίκης ο ένας στον άλλον ακόμη και σε επικείμενη προσωπική μονομαχία.

"Θα είναι μία μάχη", παρατήρησε ο Κερούς και πρόσθεσε: "Σε ένα παιχνίδι όπου για μας ως Άρης θα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία αλλά για μένα θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού θα αντιμετωπίσω τον μεγάλο μου ξάδερφο".

Κι όσο για τον Χαντ; "Ο Σέρχιο είναι ο μικρός μου ξάδερφος και όπως αυτός έτσι και εγώ το περιμένουμε αυτό το παιχνίδι. Εξάλλου είχε αποτελέσει και αντικείμενο συζήτησής μας την περασμένη εβδομάδα που βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη και συναντηθήκαμε".

Για το ενδεχόμενο δε της προσωπικής τους μονομαχίας στην διάρκεια του μεθαυριανού παιχνιδιού ο Κερούς σημείωσε: «Ο Τζέρεμι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και το έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα καριέρα του αλλά και φέτος στον ΚΑΟΔ που τον έχει βοηθήσει να πετύχει σημαντικές νίκες. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσω χωρίς πόντο αλλά θα ζητήσω από τον προπονητή μου να τον παίξω άμυνα και να τον περιορίσω. Αν θα τα καταφέρω θα το δούμε μετά το τέλος του παιχνιδιού".



Εκτός του Αμερικανού φόργουορντ του Άρη και ο ξάδερφός του στον ΚΑΟΔ περιμένει την προσωπική τους μονομαχία στο παρκέ λέγοντας: "Θα είναι κάτι που θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού θα είναι μία οικογενειακή μονομαχία με όλη την σημασία της λέξης. Μέχρι τώρα εξάλλου γνωρίζω το πώς είναι να έχεις τον Σέρχιο συμπαίκτη σου όπου είναι πολύ καλός. Τώρα θα δω και το πώς θα είναι να είναι αντίπαλός σου όπου θα πρέπει να προσπαθήσω πολύ αφού σε σχέση με την έλευσή του στην Ευρώπη και τον Άρη το καλοκαίρι τα συνεχόμενα παιχνίδια τον έχουνε κάνει καλύτερο αφού έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα".

Κερούς και Χαντ στάθηκαν ακόμη και σε ενδεχόμενη εναέρια μονομαχία τους στην περίπτωση που ο φόργουορντ του Άρη πάει για κάρφωμα ανάλογο με αυτό στην εκπνοή του δευτέρου δεκαλέπτου με τον Ολυμπιακό και πάλι στο Αλεξάνδρειο λέγοντας: "Γιατί όχι; Θα είναι κάτι που θα το επιδιώξω και πάλι θα το ήθελα. Ακόμη και με αντίπαλο τον Τζέρεμι», που απάντησε σχετικά: «Αν ο Σέρχιο θα δοκιμάσει να κάνει και πάλι ένα τέτοιο κάρφωμα όσο δύσκολο και αν είναι θα προσπαθήσω να τον κόψω στον αέρα για να τον εμποδίσω και να προσφέρουμε μία όμορφη φάση σε όλο τον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει το παιχνίδι".

Κερούς και Χαντ ωστόσο συμφώνησαν πως: "Όπως και να έχει θα είναι μία όμορφη εμπειρία αν και ίσως κάπως παράξενη στην αρχή και για τους δυο μας που θα μας δώσει την δυνατότητα να απολαύσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ακόμη περισσότερο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο καθένας μας θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη".

Όσο για την συνέχεια της χρονιάς για τον Άρη σε πρωτάθλημα και Eurocup ο Κερούς σχολίασε: "Από παιχνίδι σε παιχνίδι έχουμε αποδείξει ότι γινόμαστε καλύτεροι έχοντας αρχίσει να βρίσκουμε την χημεία μας. Στο Eurocup μας περιμένει ένα παιχνίδι κλειδί την Τρίτη στην Γαλλία απέναντι στην Βιλερμπάν όπου θα θέλει να μας κερδίσει για να πάρει εκδίκηση για την ήττα της προχθές αλλά εμείς θα πρέπει να έχουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ως οδηγό για να πάρουμε μία ακόμη νίκη. Αυτήν που θα μας κρατήσει ζωντανούς στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ένα παιχνίδι όμως με το οποίο θα ασχοληθούμε μετά από αυτό του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο όπου θέλουμε την νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από ήττες μας κυρίως στα τελευταία λεπτά στις λεπτομέρειες. Ήττες που είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσουμε οδηγό για μας για την συνέχεια όπου είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται πολεμώντας σε κάθε παιχνίδι όπου και αν θα αγωνιστούμε.

Έχουμε δέσει, είμαστε μία οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο ακόμη και όταν έχουμε σημαντικές απουσίες όπως του Ταπούτου αλλά και του Τσαλδάρη προχθές με την Βιλερμπάν και με την ομαδική δουλειά τις καλύπτουμε", με τον Κερούς να στάθηκε και στην απουσία του Τζέιμς λέγοντας: "Και ο Ντόμινικ ήταν ένα κομμάτι της οικογένειάς μας. Από την στιγμή όμως που δεν είναι πια μαζί μας θα πρέπει να το αποδεχθούμε και να συνεχίσουμε. Εξάλλου ο Βεργίνης και ο Νταν (Μαυραϊδής) μαζί και με όλους τους υπόλοιπους έδειξαν ότι μπορούνε να καλύψουνε το κενό του".

Στην αντίπερα ο Χαντ που έχει χαρακτηριστεί ως Mr Robocop του φετινού ΚΑΟΔ για το ότι επιστρέφει άμεσα μετά από τους όποιους τραυματισμούς υποστήριξε: "Τρελαίνομαι να μην είμαι παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας που αγωνίζομαι. Για αυτό και αν ο πόνος είναι υποφερτός τίθεμαι στην διάθεση του προπονητή μου χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό έγινε και χθες που επέστρεψα στην διάθεση του κόουτς (Καλαφατάκη) παρά το ελαφρύ διάστρεμμα που είχα υποστεί μία μέρα πριν για να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται για το παιχνίδι με τον Άρη.

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν θέλω να μείνω για τρίτο συνεχόμενο άποντος και να βοηθήσω την ομάδα μου να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στην έδρα μας με τον Κολοσσό Ρόδου όπου δεν ήμουνα καθόλου καλός", με τον Αμερικανό φόργουορντ της ομάδας να μίλησε για το κυνήγι μιας θέσης στα πλέι οφ λέγοντας: "Αν διορθωθούμε σε λεπτομέρειες που μας έχουνε στοιχίσει νίκες μπορούμε σίγουρα να βρεθούμε στα φετινά πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γιατί όχι; Αρκεί να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου σε κάθε παιχνίδι μας είτε παίζουμε στην έδρα μας με την συμπαράσταση που έχουμε από τους φιλάθλους μας είτε εκτός έδρας. Κι αυτό γιατί όπως έχω διαπιστώσει δεν υπάρχουνε μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων με εξαίρεση τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα".

Καλαφατακης:Ειναι ενα δυσκολο παιχνιδι απεναντι σε μια απο τις ιστορικοτερες ομαδες της Α1 και μεσα σε ενα γηπεδο οπου γραφτηκαν χρυσες σελιδες.
Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: "Ο Άρης αν και έχει προβλήματα, όπως έδειξε και στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν έχει τον τρόπο να τα ξεπερνάει και να εμφανίζεται έτοιμος για τις ανάγκες κάθε παιχνιδιού. Αυτό δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό του επιτελείο στις προπονήσεις.

Εμείς προερχόμαστε από την ήττα με την Ρόδο που μας πλήγωσε γιατί ήρθε άδικα. Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να δουλέψουμε για το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς οι πολλοί τραυματισμοί που έχουμε δεν μας άφησαν να δουλέψουμε όπως θα θέλαμε. Παρ’ όλα αυτά θα πάμε στην Θεσσαλονίκη για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί με βάση την εμφάνισή μας".

Καρύδας: "Πολύ δύσκολο παιχνίδι"

Από την πλευρά του, ο Σάκης Καρύδας τόνισε: "Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μία από τις ιστορικότερες έδρες του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο δύσκολο λόγω των τραυματισμών που μας έχουν βρει το τελευταίο διάστημα. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι και μας κόστισαν την άδικη ήττα από την Ρόδο.

Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ στην άμυνά μας γιατί ο Άρης έδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι του με την Βιλερμπάν ότι διαθέτει πολλούς παίκτες που ερχόμενοι από τον πάγκο μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι".


ΠΗΓΗ:sport24.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...