Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ! ! !


Ο Νικολα Μαρκοβιτς ειναι ο ενας απο τους τρεις παικτες που περιμενει ο κοουτς Νεναντ Μαρκοβιτς απ'οτι δειχνουν τα πραγματα μια και εχει επελθει συμφωνια μεταξυ του ΚΑΟΔ και του Ερυθρου Αστερα για τον δανεισμο του 24 χρονου παουερ φοργοουρντ...Συγκεκριμενα το εγκυρο .....http://www.sport24.gr αναφερει...

Τελικά ο Νίκολα Μάρκοβιτς έπεισε τον Νέναντ Μάρκοβιτς και αποτελεί το νέο πρόσωπο στο ρόστερ του ΚΑΟΔ με την μορφή δανεισμού από τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο Μάρκοβιτς πρόκειται για 24χρονο διεθνή Σέρβο φόργουορντ με ύψος 2.08μ. που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού στις Βοϊβοντίνα και Ραντνίτσκι.
Ο Μάρκοβιτς έπεισε τον Μάρκοβιτς από την διήμερη παρουσία του στις προπονήσεις του ΚΑΟΔ και στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ, πρώτο της προετοιμασίας στο «Δημήτριος Κραχτίδης» όπου ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους.
Ακόμη το φετινό καλοκαίρι είχε αγωνιστεί στην Μεσογειακή και Πανεπιστημιακή ομάδα της Σερβίας ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί ακόμη στην FMP Βελιγραδίου.
Κατά τα άλλα όσον αφορά το θέμα της απόκτησης Αμερικανού πλέι μέικερ δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωση της απόκτησης του Λάζεριτς Τζόουνς.

Η μεταγραφη του Μαρκοβιτς ανακοινωθηκε και επισημα απο το site της ομαδας πριν απο λιγο....http://www.kaodramas.gr/news/view/187_





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...