Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΑΚΕ...


ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ..

Για το Σάββατο 11 Οκτωβρίου ορίστηκε η έναρξη της ΟΠΑΠ Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2014-15 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση της.

Η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, επίσης, ενέκρινε ομόφωνα τον Κανονισμό Πρωταθλήματος και Πειθαρχικού Δικαίου της νέας σεζόν, οι οποίοι θα κατατεθούν στην ΕΟΚ.

http://www.esake.gr/


Δειλα δειλα καποιες ομαδες ξεκινησαν καποιες κινησεις για την νεα χρονια που οπως μαθαμε ξεκινα στις 11 Οκτωβριου απο το δελτιο τυπου που εδωσε στην δημοσιοτητα σημερα η διοργανωτρια αρχη του πρωταθληματος.Στην ομαδα μας περα απο την αναληψη της τεχνικης ηγεσιας απο τον Κωστα Μεξα που αποτελει ουσιαστικα συνεχεια της πετυχημενης συνταγης των τελευταιων τριων ετων της παρουσιας του ΚΑΟΔ στην Α1,δεν εχουμε αλλη εξελιξη προς το παρον περιμενοντας με αγωνια να ξεκινησει η ομαδα μας το σχεδιασμο της.Η συγκυρια δυσκολη με την διοικηση να βγαζει μια πικρια σε με μεγαλο βαθμο δικαιολογημενα για την στηριξη συνολικα απο την πολη θα ελεγα, και οχι μονο απο τον φιλαθλο κοσμο της ομαδας.Βεβαια οταν ξεκιναει μια καινουργια προσπαθεια ελπιζουμε παντα για το καλυτερο και ειμαστε σιγουροι πως η μικρη ΔΡΑΜΑ θα μεγαλουργησει και φετος στα παρκε της Α1 με τα λιγοστα πολεμοφοδια που διαθετει θα κανει και παλι την μπασκετικη Ελλαδα να παραμιλαει γιατι το μερακι των ανθρωπων και η παθολογικη αγαπη οσων...εστω αυτων των λιγων,που ασχολουνται με τον ΚΑΟΔ ειναι μεγαλο και θα παει την ομαδα ψηλα.Οφειλουμε να προστατευσουμε και να στηριξουμε με ολες μας τις δυναμεις και οπως μπορει ο καθενας την ομαδα που θα αποτελεσει για 4η συνεχομενη χρονια το μοναδικο ''προ'ι'ον αυτου του τοπου (δυστυχως! ! ! ) που θα εκπροσωπησει τον Νομο Δραμας στην μεγαλυτερη κατηγορια σε εθνικο πρωταθλημα...




1 σχόλιο:

  1. Ας μην ξεχναμε και την παρουσια του ΧΑΝΤΜΠΟΛ στην Α1 φετος για την πολη μας, με την ομαδα ΔΡΑΜΑ 86' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...