Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

EΜΕΙΝΕ Ο ΖΑΡΑΣ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Για ακομα ενα χρονο ο Θοδωρος Ζαρας (4ο συνολικα) θα ειναι παικτης στην ομαδα μας οπως ανακοινωθηκε απο το επισημο site  της ομαδας.

Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Θόδωρου Ζάρα για άλλη μια αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας. 
Ο αρχηγός του Κ.Α.Ο.Δ. υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο, με το οποίο παραμείνει στην ομάδα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Ο Ζάρας στην περσινή αγωνιστική περίοδο, την πιο πετυχημένη στην ιστορία του Κ.Α.Ο.Δ., αγωνίστηκε σε 28 αγώνες, σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ, και είχε 7 πόντους μέσο όρο σε κάτι περισσότερο από 19 λεπτά συμμετοχής.

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΖΑΡΑΣ



Η ειδηση της ημερας ομως ερχεται απο το Σιδηροκαστρο Σερρων και αφορα τον νεαρο αθλητη με υψος 2,08 παρακαλω γεννημενο το 2000 μολις 14 ετων που πλεον αφηνει την τοπικη ομαδα του Ρουπελ και ανηκει στην ομαδα μας.



ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟ! ! !

Ο ΚΑΟΔ απέκτησε τον 14χρονο ύψους 2,08μ., Στράτο Βουλγαρόπουλο!

Ο Κ.Α.Ο.Δ. κινείται και αυτό το καλοκαίρι με γνώμονα την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στα παρκέ της Α1, ωστόσο πάντοτε στο πλάνο της Διοίκησης και των Μετόχων, υπάρχει και η αξιοποίηση ταλέντων του ελληνικού μπάσκετ, ειδικά παιδιών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μακεδονίας.
Προς αυτή την κατεύθυνση η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένειά της τον Στράτο Βουλγαρόπουλο. Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι είναι 14 ετών (γεννημένος το 2000) και έχει ύψος 2,08μ.! 
Η Κ.Α.Ε. Κ.Α.Ο.Δ. 1989 θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το νεαρό αθλητή μέσα από την διαδικασία συμμετοχής του στις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας και επιθυμεί να ευχαριστήσει τον σύλλογο Ρούπελ Σιδηροκάστρου, στον οποίο ανήκε ο παίκτης, για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής.


ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ..ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!  ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...