Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΟ-ΚΑΟΔ PRE GAME!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ(ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ)

Ο Παναθηναϊκός μετά την αναβολή της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική, επιστρέφει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με το ματς κόντρα στον ΚΑΟΔ American Genetics αύριο (23/11, 17:30) στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική.

«Όπως πάντα θα αντιμετωπίσουμε με την απαραίτητη προσοχή και τον απαιτούμενο σεβασμό τον αντίπαλό μας», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητής των «πρασίνων» και επισήμανε: «Ο ΚΑΟΔ είναι καλή ομάδα κι εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κατακτήσουμε τη νίκη».

Ο 32χρόνος Λετονός γκαρντ του Παναθηναϊκού Γιάνις Μπλουμ τόνισε: «Μετά τη νίκη μας στην Πολωνία επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΚΑΟΔ. Είναι ποιοτική ομάδα οι αντίπαλοί μας και τους σεβόμαστε όπως όλους. Ξέρουμε οτι οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση».

Ο ΚΑΟΔ American Genetics προέρχεται από την δεύτερη νίκη του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, επί του Πανιωνίου, και ο Κώστας Μέξας επισήμανε ότι για τον αυριανό αγώνα ότι: «Είναι ένα δύσκολο τεστ για την ομάδα μας. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σε πολύ καλό ρυθμό, οι παίκτες του βρίσκονται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα και από τον τρόπο παιχνιδιού. Θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας, να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με έναν τέτοιο αντίπαλο και κυρίως θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι πάνω στις δικές μας αρχές και την φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα».

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί για να αντεπεξέλθουμε της ταχύτητας του Παναθηναϊκού και να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο», σημείωσε ο κόουτς της ομάδας της Δράμας.

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, ο 19χρόνος γκαρντ του ΚΑΟΔ American Genetics, δήλωσε ότι: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φόρμα. Παίζει καλά στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα, κερδίζει και σαφώς πρόκειται να έχουμε δύσκολο έργο απέναντί του. Θέλουμε να παρουσιάσουμε στο παρκέ όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και για να το πετύχουμε, πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και κυρίως αμυντικά».

7η Αγωνιστικη...ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! ! ! 

Μεγαλη νικη της ΑΕΚ μεσα στην ΚΗΦΗΣΙΑ,Μεγαλη νικη του ΚΟΛΟΣΣΟΥ μεσα στο Αλεξανδρειο επι του ΑΡΗ,Περασε το ΡΕΘΥΜΝΟ απο την ΕΛΕΥΣΙΝΑ,Πρωτη νικη για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ! ! ! 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..
  • ΑΡΗΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 65-77
  • ΑΕΝΚ-ΑΕΚ 75-80
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ 70-80
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ 74-69
  • ΑΠΟΛΛΩΝ Π-ΤΡΙΚΑΛΑ 83-70
ΦΟΒΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...