Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΚΟΛΟΣΣΟ!!! (ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00) ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!


PRE GAME ΑΠΟ esake.gr

ΚΑΟΔ American Genetics και Κολοσσός H Hotels έχουν δημιουργήσει τη δική τους παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια στην Δράμα καθώς και οι τρεις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό. Η αυριανή (10/1, 17:00) για την 12η αγωνιστική της Basket League θα είναι η τέταρτη στην ιστορία των δύο ομάδων στο «Δημήτριος Κραχτίδης» για το Πρωτάθλημα.

Ο ΚΑΟΔ πέτυχε διαδοχικές νίκες και βρίσκεται στην 11η θέση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Κολοσσό Ρόδου που βρίσκεται στη 10η θέση.

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο», είπε καταρχήν ο προπονητής του ΚΑΟΔ American Genetics, Κώστας Μέξας και αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει αρχές και ρόλους στο παιχνίδι της και οι τελευταίες εμφανίσεις του με το Ρέθυμνο και τον ΠΑΟΚ δείχνουν τη δυναμική του».

Για το κλειδί της συνάντησης: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε για 40 λεπτά ενέργεια και συγκέντρωση στο πλάνο μας, για να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας μέσα από την άμυνα».Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Πρέπει να περιορίσουμε το transition του Κολοσσού και την εκτέλεση και δημιουργία μέσα πικ εν ρολ συνεργασίες».

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε για τη σημασία του αγώνα για τον ΚΑΟΔ American Genetics: «Παίζουμε με τον Κολοσσό ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί είναι ομάδα με τον ίδιο στόχο και το παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Είναι πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και θα πρέπει να παρουσιαστούμε στο γήπεδο 100% συγκεντρωμένοι σε όσα έχουμε πει πως πρέπει να κάνουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να δώσουμε αξία και στην εκτός έδρας νίκη που κάναμε στη Κηφισιά και να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής».

«Κλειδί τα ριμπάουντ»

Τα ριμπάουντ είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη, προπονητή του Κολοσσού H Hotels, που δήλωσε:

Για την σημασία της αναμέτρησης:  «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες καθώς και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, καθώς είμαστε ισόβαθμοι».

Για το «κλειδί» της συνάντησης: «Ο έλεγχος των ριμπάουντ καθότι η Δράμα είναι ομάδα που έχει 11,5 επιθετικά ριμπάουντ μέσο όρο ανά παιχνίδι». 

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο ΚΑΟΔ American Genetics είναι πολύ σκληρή αμυντική ομάδα η οποία τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει βρει ρυθμό και στην επίθεση».

Για το που θα βασιστεί ο Κολοσσός H Hotels: «Στην αμυντική μας λειτουργία, στον έλεγχο του ρυθμού και στην προσπάθεια να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας τέμπο».

Υψηλό ποσοστό συγκέντρωσης και υπομονή πρέπει να δείξουν οι «θαλασσί» για να πάρουν την νίκη όπως επισήμανε ο Άγγελος Τσάμης. Οι τοποθετήσεις του αρχηγού του Κολοσσού H Hotels:

Για την σημασία της αναμέτρησης: «Ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες».

Για το «κλειδί» της συνάντησης: «Νομίζω ότι σημαντικός παράγοντας θα παίξει ο έλεγχος των ριμπάουντ καθώς επίσης και η αντιμετώπιση των πολύ καλών περιφερειακών παιχτών που διαθέτει ο ΚΑΟΔ American Genetics, των Παπαμακάριου, Ζάρα και Τσαλδάρη».

Για το δυνατό σημείο του αντιπάλου: «Αν μην τι άλλο όλοι οι παίκτες είναι πολύ επικίνδυνοι και σημαντικοί για την ομάδα της Δράμας».

Σχετικά με το που θα στηριχθεί η ομάδα του: «Απαιτείται υψηλό ποσοστό συγκέντρωσης και υπομονή για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη».

esake.gr


Εμεις απο την πλευρα μας να ευχηθουμε να γινει ενα καλο παιχνιδι και να ειναι η ομαδα μας που θα χαμογελασει στο τελος.Η παρουσια μας ειναι απαραιτητη για να βοηθησουμε την ομαδα να φτασει σε μια απο τις πιο σημαντικες νικες για φετος.Το παιχνιδι ειναι δυσκολο μια και μετα απο την μεγαλη επιτυχια μεσα στην Κηφισια την προηγουμενη αγωνιστικη η νικη με τον Κολοσσο θα ειναι αυτη που ουσιαστικα θα κανει τον ΚΑΟΔ να βλεπει με ακομα μεγαλυτερη αισιοδοξια το μελλον του στο πρωταθλημα.

Υ.Γ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΡΗ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...