Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ..ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ!!!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

"Δελτίο Τύπου Επιτροπής Στήριξης του ΚΑΟΔ

Ο ΚΑΟΔ στην Α1!

Μετά το κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΚΑΟΔ στις 26/8 σε έκτακτη γ.σ. με μοναδικό θέμα τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε το ευρύ φίλαθλο κοινό για τα εξής:

Δημιουργήθηκε επιτροπή που πραγματοποίησε σειρά επαφών με τον φίλαθλο και τον επιχειρηματικό κόσμο της Δράμας. Η ανταπόκριση όλων ήταν εντυπωσιακή και συνάμα συγκινητική και πέραν των προσδοκιών.

Η επιτροπή συνέταξε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό ο οποίος παρουσιάστηκε στους μετόχους της ομάδας. Παρά τη μεγάλη πίεση χρόνου οι επαφές συνεχίζονται και οι χορηγίες αυξάνονται!

Η Δράμα θέλει τον ΚΑΟΔ να συνεχίσει να γράφει ιστορία στην Α1 Κατηγορία.
Τον λόγο πλέον έχουν οι μέτοχοι!
Η επιτροπή"

ΣΧΟΛΙΟ kaodfans:Σε πεισμα πολλων που τις τελευταιες ωρες ανακοινωναν την αποχωρηση της ομαδας μας απο το πρωταθλημα γινεται μια παρα πολυ σημαντικη δουλεια απο την επιτροπη σε συνεργασια με την διοικηση με αποτελεσμα το θεμα να παραμενει ανοιχτο με τις πιθανοτητες θετικης εκβασης να ειναι μοιρασμενες.Οι πληροφοριες λενε οτι απο βδομαδα θα γινει νεα σειρα επαφων με επιχειρηματιες της πολης και οχι μονο, με στοχο να οριστικοποιηθουν οι χορηγιες.Αν το ποσο που θα μαζευτει ειναι ικανοποιητικο η διοικηση απο την πλευρα της φερεται διαθετημενη να βαλει για μια ακομη αγωνιστικη χρονια το χερι βαθεια στην τσεπη ωστε η ομαδα μας να κατεβει κανονικα στο πρωταθλημα.Απο κει και περα ειναι και θεμα των φιλαθλων να ειναι και αυτοι με την σειρα τους κοντα στον ΚΑΟΔ ωστε η ομαδα μας να μην εχει να φοβηθει τιποτα και κανεναν μεσα στο παρκε και ολοι μαζι να βαδισουμε ενωμενοι γιατι θα μας περιμενει μια δυσκολη χρονια και ενα πολυ ανταγωνιστικο πρωταθλημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...