Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....76-73

 Επηρεασμενος απο τις απουσιες των Χαραλαμπιδη και Χαντ ο ΚΑΟΔ δεν τα καταφερε τελικα στα Ιλισια και λυγισε στο τελος μετα απο μια εξαιρετικη εμφανιση με :76-73. H ομαδα μας επαιξε καλο μπασκετ και ηταν μεσα στο παιχνιδι απο την αρχη μεχρι το τελος με την νικη να κρινεται στις λεπτομερειες.Στο 1ο δεκαλεπτο ο ΚΑΟΔ μπηκε δυνατα και με μπροσταρη τον Μπαβτσιτς που ηταν εξαιρετικος σε ολο το παιχνιδι,προηγηθηκε με 10-13.Στο δευτερο δεκαλεπτο το παιχνιδι ηταν ισορροπημενο με τον Ηλυσιακο να προσπαθει να ξεσπασει αλλα ο πολυ καλος ΚΑΟΔ να μην αφηνει περιθωρια στον αντιπαλο να ξεφυγει και το ημιχρονο μας βρισκει μπροστα με 27-28...Στο 3ο δεκαλεπτο και στην αναμενομενη αντεπιθεση του ηλυσιακου ο ΚΑΟΔ λυγισε στην πιεση και ηταν το χρονικο σημειο που οι απουσιες των Χαραλαμπιδη και Χαντ ηταν παραπανω απο εμφανης και με ενα επιμερους σκορ δεκαλεπτου 31-20 ο Ηλυσιακος ξεφυγε με 58-48 στο 30'.Στο τελευταιο δεκαλεπτο ομως η ομαδα μας εδειξε χαρακτηρα γυρισε το παιχνιδι αλλα μια χαμενη βολη του Καρυδα στο 73-72 (πολυ καλος σημερα) και ισως μια λαθος αποφαση των διαιτητων εγειραν την πλαστιγγα υπερ του Ηλυσιακου με το τελικο σκορ να διαμορφωνεται στο 76-73....εξαιρετικος ο Μπαβτσιτς πολυ καλοι οι Καρυδας,Αθηναιου,Κακαρουδης.

 Διαιτητές: Ταβουλαρέας - Χριστοδούλου - Αφεντουλίδης.
Τα δεκάλεπτα: 10-13, 27-28, 58-48, 76-73.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Φλεβαράκης): Σπανός, Ματαλόν 6, Παπανικολόπουλος 4, Τόντιτς 19 (2), Ενγκουαγιέ 9 (1), Χατζής 4, Αποστολίδης 16 (1), Τόμσον 4, Κασελάκης 10, Γαλιώτος 2, Τσιάκος.
ΚΑΟΔ 
(Καλαφατάκης): Καρύδας 13 (1), Αθηναίου 11 (1), Ιωακειμίδης, Μισέλ, Χούμας, Κιτσούλης 2, Τσέρανιτς 5, Ζάρρας 6, Μπάβτσιτς 25 (2), Κακαρούδης 11 (2), Μπενας, Στυλίδης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ....


Εμφανώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στην αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό έμεινε ο Γιώργος Καλαφατάκης ενώ ο Σάκης Καρύδας δεν ξέχασε το πέρασμά του από την ομάδα των Ιλισίων.
"Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών έπειτα από μια αντίξοη εβδομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα παρά τα προβλήματα και τις απουσίες των Χαντ και Χαραλαμπίδη. Κάναμε αυτό που έπρεπε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και χάσαμε στις λεπτομέρειες Είμαι πολύ ευχαριστημένος ενώ έχω εμπιστοσύνη στη διαιτησία... Αν έκαναν λάθος (στη φάση που έδωσαν την μπάλα στον Ηλυσιακό), το πληρώσαμε, αν όχι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο... Αλλά όλα αυτά είναι ήδη παρελθόν", δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης ενώ από την πλευρά των παικτών του ΚΑΟΔ μίλησε ο Σάκης Καρύδας:

"Επειδή έπαιζα εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποδοχή του, έπειτα από τρία χρόνια που είχα περάσει πολύ ωραία... Ήρθαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε σε μια έδρα δύσκολη. Μας μένει η πικρία μας επειδή χάσαμε στις λεπτομέρειες... Τώρα έχουμε μπροστά μας τον ΠΑΟΚ".
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΠΑΟΚ...ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...