Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΘΛΑΣΗ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ...



Η μεγάλη μάχη της ανατολικής Μακεδονίας δεν κράτησε περισσότερο από 15 λεπτά. Ο ΚΑΟΔ, με όπλο την ευστοχία του Χαραλαμπίδη από την περιφέρεια, ανέβασε από την πρώτη περίοδο το σκορ και η Καβάλα χωρίς πολλές επιλογές στο επιθετικό κομμάτι μπόρεσε να ακολουθήσει μόνο όσο οι Τέιλορ και Ο'Ομπράιν τέλειωναν τις φάσεις (22-26).

Όταν οι γηπεδούχοι έβαλαν στο παιχνίδι και τους ψηλούς (Τσέρανιτς, Μπάβτσιτς), παίρνοντας πράγματα, το σκηνικό ανατράπηκε πλήρως. Ο ΚΑΟΔ με σερί 11-0 ξέφυγε με 33-26 και άρχισε αργά αλλά σταθερά να χτίζει ένα ασφαλές προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Η εκνευρισμένη και άστοχη Καβάλα δεν μπόρεσε να μείνει κοντά και μετά το 44-35 του 20' ουσιαστικά παρέδωσε τα όπλα.

Η τελευταία φορά που μείωσε ήταν στο 56-49. Ο ΚΑΟΔ δεν έδωσε άλλα δικαιώματα, ανέβασε τη διαφορά πάνω από τους δέκα (64-51) και όχι μόνο δεν απειλήθηκε, αλλά έδωσε διαστάσεις στην επικράτησή του.

Σταρ

Σταθερή αξία ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος, τελειώνοντας το ματς με 25 πόντους και 4/4 τρίποντα.

Απογοήτευση

Η νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισε η Καβάλα το παιχνίδι όταν η διαφορά άνοιξε. Ουσιαστικά τα... παράτησε.

Σχόλιο

Για τις εμφανίσεις που έχει κάνει εφέτος στο πρωτάθλημα ο ΚΑΟΔ, δεν είχε πάρει ό,τι του άξιζε. Η ευρεία νίκη επί της Καβάλας ίσως είναι η αρχή για ένα καλύτερο μέλλον. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη από την άλλη είναι βαριά άρρωστη. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι οι παίκτες πετάνε ακόμη στα σύννεφα από την επιτυχία επί του Παναθηναϊκού.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 37-28, 62-51, 81-58

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ 6, Καρύδας 5, Χαραλαμπίδης 25 (4/4 τρίποντα), Αθηναίου 2, Μίσελ 2, Κιτσούλης, Τσέρανιτς 13, Μπάβτσιτς 13, Ζάρας 6, Κακαρούδης 9, Μπένας, Στυλίδης.

Καβάλα(Πρίφτης): Πάσαλίτς 3, Αγγελόπουλος 2, Τέιλορ 20, Στεφανίδης 7, Γεωργάκης, Κοσ΄τοφ 12, Καραποστόλου 3, Σύμτσακ, Ο'Μπράιαντ 11.

…………………………………………………………………………….

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά το τέλος της αναμέτρηση και μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Βασικό πρόβλημά μας ήταν ο τρόπος που θα διαχειριστούμε τις ήττες μετά από το δύσκολο πρόγραμμα είχαμε κάτι που δεν ήταν εύκολο αλλά τελικά αντιδράσαμε σωστά. Η ομάδα παίρνει βοήθεια από τους παίκτες που ήρθαν και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Σχετικά με τον Κώστα Χαραλαμπίδη που αποχώρησε με θλάση στον τετρακέφαλο ο Χανιώτης τεχνικός είπε: «Τις επόμενες ημέρες θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη». Ο Έντιν Μπάβτσιτς με τη σειρά του σχολίασε: «Είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα αλλά γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι».

………………………………………………………………………………………..

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη του ΚΑΟΔ επί της Καβάλας, στο «Δημήτρης Κραχτίδης», για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο  Κώστας Χαραλαμπίδης σε μια ανύποπτη φάση στην επανάληψη, ύστερα από προσπάθειά του για λέι απ, τραυματίστηκε και όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.

Πλέον, αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παίξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, στο κλειστό των Ιλισίων, με τον προπονητή των Δραμινών Γιώργο Καλαφατάκη, να μη θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην τον έχει στη διάθεσή του.

Πηγή: contra.gr, onsports.gr, basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...