Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΟΔ-ΠΑΟ..ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

O Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στη Δράμα, ειδικά όταν κόντρα στη Ρεάλ οι πράσινοι έτρωγαν σίδερα: «Εγινε κλειστό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν μέτριοι, μετά το 15ο λεπτό, χωρίς ενέργεια, αλλά αυτό είναι φυσικό από τη στιγμή που χάσαμε όλη την ενέργεια στο ματς με τη Ρεάλ. Εχουμε προβλήματα τραυματισμών. Ο Σοφοκλής (Σχορτσιανίτης) έπαιξε, ενώ δεν έπρεπε και σε συνδυασμό με τα γρήγορα φάουλ του Λάσμε, είχαμε πρόβλημα στους ψηλούς. Στο τέλος νίκησε ο πιο τυχερός ή ο πιο έμπειρος. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ευρώπη», τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε: «Αν και δεν έγινε θεαματικό παιχνίδι, επειδή κυριάρχησαν οι άμυνες, νομίζω πως ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο το ευχαριστήθηκε. Ηταν ματς γεμάτο ένταση και αγωνία, μέχρι το τέλος. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Χάσαμε στο τέλος από τις βολές, αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της πίεσης, του άγχους και της απειρίας των παικτών μας. Το ότι χάσαμε κατ' αυτόν τον τρόπο, στο τέλος, αυξάνει την πικρία μας, γιατί φτάσαμε τόσο πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη. Ετσι όπως ήλθε το παιχνίδι, δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζοντας τη δουλειά που κάνουμε, πιστεύω στο τέλος θα είμαστε πολύ ψηλά»

Από τους παίκτες του Παναθηναϊκού το λόγο πήρε ο Ντέργουϊν Κίτσεν: «Ως ομάδα δεν παίξαμε συγκεντρωμένα και σύμφωνα με την τακτική που είχαμε σχεδιάσει. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Με την πίεση που μας άσκησε, κάναμε πολλά λάθη και πολλά άστοχα σουτ. Στο τέλος καταφέραμε να νικήσουμε και αυτό είναι το σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Τους Δραμινούς "εκπροσώπησε" ο Κώστας Κακαρούδης: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, εναντίον μιας εκ των μεγαλύτερων ομάδων στην Ευρώπη. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα καλά και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε, βασιζόμενοι και στην κούραση που θα είχε ο Παναθηναϊκός, λόγω του ματς για την Ευρωλίγκα. Ο αγώνας κρίθηκε στο τέλος, στις βολές. Εμείς χάσαμε κάποιες και εγώ έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί έχασα την πιο σημαντική. Αυτή η ήττα δεν μας θα πάει πίσω, αν κρατήσουμε τα θετικά και προχωρήσουμε».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...