Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΑΟΔ..ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ...

Τα… συστατικά της ανατροπής του Περιστερίου ανέλυσε ο Τζίμης Κουστένης, ενώ ο Γιώργος Καλαφατάκης ήταν «σκασμένος» γιατί περίμενε τι θα του συμβεί στην επανάληψη. Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΤΖΙΜΗΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ:
«Ευχαριστώ τον κόουτς Καλαφατάκη για τα κολακευτικά λόγια για την ομάδα μας και για μένα προσωπικά. Στο παιχνίδι υπήρχαν δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ο ΚΑΟΔ παρουσίασε καλύτερη διάθεση. Ήξερε που θα χτυπήσει. Εμείς μπήκαμε νωχελικά και επιτρέψαμε στον ΚΑΟΔ να πετύχει εύκολα καλάθια.
Απόρια αυτού ήταν να δεχθούμε 47 πόντους στο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα τα παιδιά κατάλαβαν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Στην επανάληψη βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα, περιορίσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ του ΚΑΟΔ και να φτάσουμε σε εύκολα καλάθια.
Στο τέλος το ματς κρεμόταν από μια κλωστή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη νίκη επειδή σημειώθηκε επί ενός εξαιρετικού αντιπάλου, που παίζει όμορφο μπάσκετ. Σήμερα πανηγυρίζουμε αλλά από αύριο ασχολούμαστε με τα ματς κόντρα στον ΠΑΟ. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους και τους περιμένουμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τόσους και ακόμη περισσότερους».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ: «Συγχαρητήρια για τη νίκη του Περιστερίου και τη δουλειά που κάνει  ο Δημήτρης. Δεν είναι έκπληξη για μένα η πορεία του Περιστερίου. Είναι ευχάριστο για αυτή την ομάδα με την ιστορία και τα προβλήματα του Περιστερίου.
Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί έγινε όπως το είπα. Όταν έχεις πει τι πρέπει να κάνουμε και δεν έγινε. Είσαι δυο φορές βλάκας. Είπαμε αλλαγές σε όλα τα σκριν και φάγαμε τρίποντο. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν να πάει το ματς εκεί που πήγε.
Είπαμε στο ημίχρονο ότι ξεκινάμε από το 0-0 γιατί το Περιστέρι παλεύει για το μέλλον του και παίζει με πάθος. Το είχα πει στους παίκτες μου μετά το ματς με τον ΠΑΟ. Δεν δείξαμε χαρακτήρα. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει και τα έχει όλα. Πρέπει να παραδειγματιζόμαστε. Το Περιστέρι το ήθελε περισσότερο και το πήρε. Ήταν λανθασμένη η απόφαση για τα τρία δευτερόλεπτα. Απλώς το αναφέρω γιατί ήταν ένα καθοριστικό σφύριγμα.
Είχαμε ξεκινήσει νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν σημαντικό το τρίποντο του Ζάρα στο 37’. Γι’ αυτό το πανηγυρίσαμε. Δεν είναι κακό αυτό. Δείχνει κάτι αυτό. Με ικανοποιεί αυτό. Το ματς πήγε στις βολές. Όταν το φτάνεις εκεί το παιχνίδι θα το πάρει ο πιο έμπειρος και ο πιο τυχερός».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΜΠΟΔΙΕΤΑΣ: «Το δεύτερο ημίχρονο αντιπροσωπεύει την ομάδα του Περιστερίου. Τόσο τη φετινή, όσο και την ιστορία του. Κάναμε όσα έπρεπε να κάνουμε από την αρχή. Ο προπονητής μας έδωσε κατευθύνσεις. Φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Στο τέλος πιστεύω θα δικαιωθούμε».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΚΕΨΙΜΑΪΔΗΣ:
«Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Πήγαμε στα αποδυτήρια με +13 και παρότι ο κόουτς μας είπε ότι πρέπει να μπούμε στο δεύτερο μέρος σαν να είμαστε ισόπαλοι δεν κάναμε τίποτα. Λυπάμαι πολύ για την ήττα. Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια. Την ευθύνη έχουμε εμείς οι παίκτες».


basketnet.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...