Τρίτη 23 Απριλίου 2013

TA EIΠΕ ΟΛΑ Ο ΜΠΑΒΤΣΙΤΣ...''ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ο ΚΑΟΔ''


Ο Έντιν Μπάβτσιτς περίμενε υπομονετικά από την αρχή της φετινής χρονιάς μία εμφάνιση όπως αυτή του Σαββάτου στην νίκη του ΚΑΟΔ επί του Ρεθύμνου για να δώσει την δική του απάντησε σε όσους αναρωτήθηκαν για την απόδοσή του.
Αιτία αποτέλεσαν οι τρεις συνολικά τραυματισμοί που είχε και με τους 33 πόντους που σημείωσε κόντρα στους Κρητικούς στην νίκη με 84-80 όπως τόνισε στο Sport24.gr απέδειξε ότι δεν ξέχασε το μπάσκετ.
Ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ του ΚΑΟΔ φρόντισε να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην νίκη οριστικοποίηση της παραμονής της ομάδας της Δράμας στην Α1 με τον ίδιο να μην λέει ότι στην συμμετοχή της ακόμη και στα πλέι οφ.
Οι 33 πόντοι που σημείωσε ωστόσο δεν ήταν προσωπικό του ρεκόρ παρά μόνο εν Ελλάδι, είχε σημειώσει πέρσι 26 πόντους και πάλι με τον ΚΑΟΔ, καθώς όπως θυμάται: «Έχω σκοράρει και 35 πόντους στην Αδριατική Λίγκα όταν αγωνιζόμουνα στην Μπόσνα κόντρα στην Έλιος».
Στην συνέχεια ο Μπάβτσιτς στάθηκε στην σημασία που είχανε επί προσωπικού οι 33 πόντοι που σημείωσε κόντρα στο Ρέθυμνο λέγοντας: "Ήταν ένα παιχνίδι που το έψαχνα σχεδόν από την αρχή της χρονιάς. Όταν ακόμη ήμουνα στην Λιμόζ και πριν ακόμη επιστρέψω στον ΚΑΟΔ εξαιτίας των τριών συνολικά τραυματισμούς που είχα.
Ήθελα λοιπόν μία τέτοια εμφάνιση για να αποδείξω σε όλους πως δεν ξέχασα το μπάσκετ σε μία δύσκολη χρονιά για μένα. Θα ήθελα ωστόσο να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα του ΚΑΟΔ που ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι έπαψαν να με πιστεύουνε".
Για την νίκη επί του Ρεθύμνου είπε: "Ήταν εξ αρχής ένα δύσκολο παιχνίδι που έγινε ακόμη πιο δύσκολο από την στιγμή που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς στην διάρκεια της προετοιμασίας μας. Καταφέραμε ωστόσο με ομαδική δουλειά να τους ξεπεράσουμε και να φθάσουμε σε μία ακόμη νίκη που ήταν η τέταρτη στα πέντε τελευταία μας παιχνίδια κάτι που φανερώνει ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση".
Κι όσο για τις δύο αγωνιστικές που απομένουν είπε: "Μακάρι να οριστούνε το συντομότερο δυνατό για να μην χάσουμε τον ρυθμό μας. Απομένουν πλέον άλλα δύο παιχνίδια όπου θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε άλλες δύο νίκες και να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να βρεθούμε στα πλέι οφ. Κάτι ωστόσο που γνωρίζουμε ότι δεν εξαρτάται από μας καθώς θα πρέπει ο Απόλλων Πατρών να μην κερδίσει κάποιο από τα τρία παιχνίδια που του απομένουν".
Για την επιστροφή του στον ΚΑΟΔ ο Μπάβτσιτς για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στην διάρκεια αυτής είπε: "Μετά την λύση του συμβολαίου μου με την Λιμόζ ήρθε η πρόταση του ΚΑΟΔ και έχοντας γνώση από την περσινή χρονιά δεν την αρνήθηκα καθώς ήθελα να πάω σε μία εβδομάδα όπου θα με ήξεραν και θα αισθανόμουν καλά.
Όπως ισχύει με τον ΚΑΟΔ που αποτελεί για μένα μία οικογένεια και ήρθα για να πετύχουμε τους δύο στόχους που είχε η ομάδα. Καταρχήν αυτόν της παραμονής στην Α1 και στην συνέχεια να διεκδικήσουμε ακόμη και μία θέση στα πλέι οφ. Δύο στόχοι όπου ο πρώτος θα μπορούσε να είχε έρθει και νωρίτερα αν δεν κάποιες ήττες από ατυχία τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο", ενώ για το αν του χρόνου θα βρίσκεται στον ΚΑΟΔ από το ξεκίνημα της χρονιάς για τρίτη συνεχόμενη απάντησε: "Ποτέ δεν ξέρεις. Ας τελειώσει η φετινή χρονιά πρώτα και βλέπουμε".
Σε ερώτηση για τον Νέναντ Μάρκοβιτς ο Μπάβτσιτς δήλωσε: "Τον ξέρω πολύ καλά καθώς ήμασταν συμπαίκτες στην Μπόσνα στο ξεκίνημα ουσιαστικά της καριέρας μου και της ολοκλήρωσης της δικής του. Ενώ τον γνώριζα και ως προπονητή. Θεωρώ ότι με τον τρόπο του μας έκανε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες που μας στοίχιζαν και χάσαμε παιχνίδια στον πόντο και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θεωρώ ότι πρόκειται για έναν καλό και νέο προπονητή".
Τέλος για την διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ και της οικονομικής της συνέπειας απέναντι στους παίκτες της είπε: "Της αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλει. Στον πρόεδρό της (σ.σ. Αριστείδη Ιωαννίδη) και τους συνεργάτες του. Πρόκειται για μία διοίκηση που εκπέμπει σεβασμό με την επίτευξη των στόχων της ομάδας αλλά και το να είναι γεμάτο το γήπεδο να αποτελεί την πιο μεγάλη της ανταμοιβή".
sport24.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...