Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

TITANEΣ ΔΡΑΜΑΣ (ΠΑΙΔΙΚΟ) 4η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!


ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...

Ο ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ κατέκτησε την 4η θέση στο πανελλήνιο παιδικο πρωτάθλημα Μπασκετ και αναδείχθηκε καλυτερη επαρχιακη ομαδα αγωνιζομενη με αθλητεs κατα ενα χρονο μικροτερουs απο τουs αθλητεs των υπολοιπων ομαδων. Η επιτυχία αυτή ειναι η μεγαλυτερη που εχει καταφερει ποτε Δραμινη ομαδα σε πανελληνιο πρωταθλημα και ειναι αποτέλεσμα τετραχρονηs σκληρής προσπάθειας και συνεργασίας των συλλόγων ΤΙΤΑΝΕΣ και ΚΑΟΔ. συγχαίρω τους αθλητές, τον προπονητή της ομάδας κο Στ Θεοδοσιαδη τους γονείς των αθλητων και τους ευχομαι μεγαλύτερη επιτυχία στο επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Δραμας κο Κ Χαρακιδη, τον τέως Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κο Θ Μπεσσα και τη διοικηση του ΚΑΟΔ για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην ομάδα.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ....

Μεγαλη επιτυχια για την ομαδα μας και σιγουρα το μελλον ανηκει σε αυτα τα παιδια...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ! !


ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Θεοδοσιάδης): Γαϊτάνης ), Μαδεμλής, Θεολογίδης, Κακατσίδης, Γρηγοριάδης Παρλακίδης-Κουτανίδης, Δημούδης, Κολοβής , Χατζόπουλος, Σαββαϊδης , Πολίτης-Περβανίδης, Γιεδίκης..

 Η επιτυχία της ομάδας είναι ανεπανάληπτη και η τέταρτη θέση στην Ελλάδα σίγουρα δημιουργεί προυποθέσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Η διοίκηση της ομάδας των Τιτάνων πρέπει να προσέξει αυτά τα παιδιά και να επενδύσει πάνω τους.........













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...