Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΑΠΟ...ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΑΡΟΥΔΗ! !

Η ρουμάνικη Ενέργκια Ροβινάρι με έδρα την Ταργκού έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Κώστα Κακαρούδη που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ.


Στο στόχαστρό της ρουμάνικης Ενέργκια Ροβινάρι με έδρα την Ταργκού βρίσκεται ο Κώστας Κακαρούδης που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της ομάδας της Δράμας την τελευταία αγωνιστική περίοδο έχει ήδη στα χέρια του συγκεκριμένη οικονομική πρόταση για συμβόλαιο ενός έτους.
Ο Κακαρούδης δεν δείχνει αρνητικός, δεδομένου ότι η πρόταση της Ενέργκια Ροβινάρι είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του, και αναμένεται να πάρει μέσα στις επόμενες ημέρες την απόφασή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Δράμα επιθυμούνε την παραμονή όπως όμως και στον ΠΑΟΚ την απόκτησή του κάτι που έχει ήδη εκφραστεί προ ημερών.
sport24.gr

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ! ! !

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...