Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΣΤΗ NOVA H A1 ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....

Σε συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 12 εκ των 14 ομάδων της Α1, πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ήρθαν NOVA και ΕΣΑΚΕ. To... deal επισημοποιήθηκε την Παρασκευή (12/7) με τις υπογραφές συμβολαίων και τη σημερινή ανακοίνωση της NOVA. Aναλυτικά:
«Στο... παρκέ των καναλιών Novasports θα παίζεται για τα επόμενα 2+1 χρόνια η Basket League ΟΠΑΠ, με την προϋπάρχουσα συμφωνία να υπογράφεται και να επισημοποιείται την Παρασκευή (12/7).

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τα επόμενα 2+1 χρόνια η Basket League ΟΠΑΠ, πλην των εντός έδρας αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, θα είναι για το διάστημα ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports.

Όλες οι εκτός έδρας αναμετρήσεις, όμως, των Πρωταθλητών Ευρώπης και Νταμπλούχων Ελλάδας, θα προβάλλονται από τα κανάλια Novasports όπως και κάθε αγωνιστική της Α1 ανδρών. Η Forthnet/Nova μαζί με τον ΕΣΑΚΕ θα συμβάλουν με τον τρόπο αυτό στην προβολή του πρωταθλήματος και στην περαιτέρω εξάπλωση του σπορ, με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του τηλεοπτικού προϊόντος από τα κανάλια Novasports.

Με την Basket League τα δημοφιλέστερα σπορ της χώρας βρίσκονται πλέον ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, μετά την ανανέωση της συμφωνίας της Σούπερ Λίγκας με τη Forthnet/Nova ως το 2017 και την παρουσία της ελληνικής Volleyleague στο περιεχόμενό τους».

basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...