Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ!!

Πιστευω οτι το θεμα της ημερας, περα απο τις αναμενομενες αφιξεις αθλητων και την εναρξη της προετοιμασιας της ομαδας μας,ειναι η δημιουργια σε συντομο χρονικο διαστημα της αυτονομης ακαδημιας του ΚΑΟΔ.Το γεγονος αυτο επισκιαζει κατα την γνωμη μου ακομα και την επισημη ''πρωτη'' που ειναι σημερα το απογευμα στο Κραχτιδη γιατι στην ουσια αποτελει ενα ανοιγμα της ομαδας στην κοινωνια της πολης.Τετοιες πρωτοβουλιες ειναι πολυ σημαντικες διοτι σιγουρα θα φερει πολλα παιδια στους κολπους του ΚΑΟΔ που θελουν να ασχοληθουν με το αθλημα και θα δωσει ωθηση και ενδιαφερον σε γονεις και παιδια να ασχοληθουν πιο ενεργα  με την ομαδα να νιωθουν μελος της και με απλα λογια θα φερει τον ΚΑΟΔ μεσα σε ακομα περισσοτερα Δραμινα σπιτια που θα εχουν επαφη καθημερινη σχεδον με την ομαδα και οχι μονο ενα Σαββατο σε καποιον αγωνα! !

OI ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ...


Ο ΚΑΟΔ  ανακοινώνει τη δημιουργία και λειτουργία αυτόνομης ακαδημίας.
   Η Φιλοσοφία του ΚΑΟΔ  είναι η δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας μπάσκετ που έχει ως σκοπό να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά  να διαπλάσουν το σώμα και το μυαλό τους σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού, μαθαίνοντας παράλληλα τα μυστικά του αθλήματος.
   Φιλοδοξεί πέρα από τα αυτονόητα (σωστή εκμάθηση των βασικών αρχών του αθλήματος και εξέλιξη των ατομικών ικανοτήτων του κάθε αθλητή), να θέσει τις σωστές βάσεις για την διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους καλλιεργώντας ιδανικά και αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η πειθαρχία και η αλληλεγγύη.
   H καινούργια ακαδημία μπάσκετ του ΚΑΟΔ, με ένα νέο επιστημονικά καταρτισμένο πρόγραμμα και τους πλέον εξειδικευμένους σε θέματα υποδομής συνεργάτες της, προσφέρει τις καλύτερες προϋποθέσεις στα παιδιά να μάθουν και να ευχαριστηθούν το αγαπημένο τους παιχνίδι απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της προπόνησης.
   Στόχος είναι  η δημιουργία αθλητών που θα στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου Παιδικό και αργότερα του Εφηβικού. Επιθυμία όλων είναι κάποια στιγμή η ανδρική ομάδα να αποτελείται κυρίως από παιδία που θα προέρχονται από τις Ακαδημίες μας.  
   Στις ακαδημίες θέλουμε κάθε παιδί που θα έρθει στην οικογένεια του ιστορικού ΚΑΟΔ, να εξελιχθεί τόσο σε άξιο αθλητή όσο και σε καλό μαθητή και άνθρωπο.
   Η Ακαδημία θα είναι κάτω από την επίβλεψη του προπονητή της ανδρικής ομάδας του ΚΑΟΔ κ. Μάρκοβιτς Νέναντ. Διευθυντής των ακαδημιών μπάσκετ και του αναπτυξιακού προγράμματος του συλλόγου  και οργανωτικός υπεύθυνος  ορίζεται  ο  κ.  Θεοδωρίδης Ραδής.
   Έφορος των Ακαδημιων ΚΑΟΔ ορίζεται ο κ. Δουλγερίδης Μπάμπης.
   Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6932628621 και 6973007600.
   Σε νέα ανακοίνωση θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες συμμετοχής στις Ακαδημίες ΚΑΟΔ.

Στα αγωνιστικα η ομαδα φαινεται να ειναι πολυ κοντα στην αποκτηση του Τζουλιαν Βον Αμερικανου φοργουορντ-σεντερ που την περασμενη χρονια αγωνιζοταν στην Κυπρο με τον Κεραυνο Στροβολου...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...