Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ COVIC...KONTA ΣΕ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ! ! !


 Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή FILIP COVIC.Ο Σέρβος πλεϋ μέϊκερ είναι 25 ετών και είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας.Το 2007 ανδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων και το 2013 2ος μεσογειονίκης.
   Έχει αγωνιστεί στις ομάδες FMP  (2005-2011) , Ερυθρό Αστέρα (2011-2013) και τους τελευταίους 4 μήνες του 2013 στην Βοϊβοντίνα.

kaodramas.gr

KONTA ΣΕ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ....




Κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου βρίσκεται ο ΚΑΟΔ! Ο 21χρόνος περιφερειακός υπέγραψε την 1η του περασμένου Φεβρουαρίου στον «Δικέφαλο» προερχόμενος από την ιταλική Μπιέλα. Στον ΠΑΟΚ δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και θέλει την νέα σεζόν να αγωνιστεί σε ομάδα, που θα του δώσει την ευκαιρία να «πλουτίσει» τις αγωνιστικές εμπειρίες του. Η ομάδα της Δράμας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χρυσικόπουλου, καθώς την δεδομένη στιγμή είναι «γυμνή» στην θέση «τρία» και ο Κερκυραίος φόργουορντ καλοβλεπει την προοπτική του ΚΑΟΔ, στον οποίο αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο και αυξημένο χρόνο συμμετοχής. Οι επαφές της δραμινής ομάδας με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι πολύ πιθανό εντός των επομένων ημερών να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...