Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΟΙ ''ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ'' ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ...

Η Πηνελόπη, γνωστή ηρωίδα από την Οδύσσεια του Ομήρου, ήταν κόρη του βασιλιά των Αμυκλών Ικάριου και της Περίβοιας. Το όνομά της είναι ακόμη και σήμερα σύμβολο της πιστής και αφοσιωμένης συζύγου.


Γνωστοί μνηστήρες

Κάποιοι από τους πιο γνωστούς μνηστήρες της Πηνελόπης ήταν οι:
Οι μνηστήρες στην Οδύσσεια είναι 108 (βλ. ραψ. π 247-53) 52 από το Δουλίχιο και 6 συνοδοί τους, 24 από τη Σάμη, 20 από τη Ζάκυνθο, 12 από την Ιθάκη και ο κήρυκας Μέδοντας, ο αοιδός Φήμιος και 2 θεράποντες = 108 μνηστήρες και 10 συνοδοί τους. Οταν ο Οδυσσέας επέστρεψε δεν σκότωσε το Φήμιο γιατί τραγουδούσε στους μνηστήρες απο ανάγκη....
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ...! !  !

ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ basketplus.gr

Οι (νέοι) «μνηστήρες» για ΚΑΟΔ και η χορηγία της American Genetics


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ μετά το τέλος του πρώτου γύρου των πλέι οφ ήταν σαφής, αναφορικά με τη στήριξη που πρέπει να έχει η ομάδα. Έμοιαζε με τελεσίγραφο προς όλους και πιο ξεκάθαρα η διοίκηση δεν μπορούσε να το πει: «Η δυσάρεστη αυτή κατάσταση, είναι δεδομένο ότι πρόκειται να επηρεάσει το  μελλοντικό σχεδιασμό και τις αποφάσεις που αφορούν στην ομάδα».

Το παραπάνω παράπονο δεν αφορούσε μόνο τους φιλάθλους, αλλά και τους τοπικούς φορείς, οι οποίοι φέτος δε στήριξαν τον ΚΑΟΔ. Έτσι, είναι λογικό να γίνονται συζητήσεις για «μετακόμιση» σε άλλη πόλη. Ως τώρα ήταν γνωστή η επιθυμία των Ιωαννίνων και της Ξάνθης για να φιλοξενήσουν την ομάδα. Στο παιχνίδι μπήκαν η Χαλκίδα και το Ηράκλειο!

Το πείραμα του Ικάρου απέτυχε στη Χαλκίδα, η οποία όμως θέλει να συνεχίσει στην Α1 και επιθυμεί να το κάνει μέσω του ΚΑΟΔ. Την ίδια ώρα, το μεγάλο αβαντάζ των Κρητικών είναι το γήπεδο - στολίδι που διαθέτουν πλέον.

Ό,τι κι αν γίνει, το βέβαιο είναι ένα. Ότι η American Genetics του Παύλου Ζουλιάμη θα είναι ο χορηγός ονόματος της ομάδας. Είτε αυτή μείνει στη Δράμα, είτε «μετακομίσει» σε άλλη πόλη. Η εταιρία συνεργάστηκε με τον Άρη τη σεζόν 2012-13 και φέτος με τον Ερμή Λαγκαδά (στη φωτό ο Ζουλιάμης αριστερά, στην παρουσίαση του Αλέξανδρου Σιγκούνα). Από τα μέσα της σεζόν υπήρξε σημείο επαφής με τον ΚΑΟΔ και η συνεργασία θα «μεγαλώσει» με τη χορηγία στο όνομα της ομάδας.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΡΗ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ 6η ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ....

Αλλωστε με την συγκεκριμενη εταιρια εχει γινει ηδη συζητηση για το που θα μπουν οι πινακιδες τους στο νεο πρωταθλημα στο Κραχτιδη.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ....ΤΕΛΟΣ!  ! !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...