Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ PLAYOFFS THN ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18:00


ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΟΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ...

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ..


Βεβαια την τριτη δεν παιζει μονο η ομαδα μας αλλα ολα τα ζευγαρια της πρωτης φασης των playoffs με πολυ ενδιαφεροντα παιχνιδια.Καλο θα ηταν να ριξουμε μια ματια για να εχουμε μια γενικοτερη εικονα.Καταρχην πρεπει να πουμε οτι ολα τα παιχνιδια θα εχουν τηλεοπτικη καλυψη.

Συγκεκριμενα το προγραμμα ειναι το εξης...( απο esake.gr)

Οι μάχες των Playoffs ξεκινούν την Τρίτη (6/5) και οι φίλαθλοι της Basket League ΟΠΑΠ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις αναμετρήσεις μέσα από τα κανάλια της Novasports και τη ΝΕΡΙΤ.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις των καναλιών έχουν ως εξής:

Τρίτη 6 Μαΐου
16:05            Ολυμπιακός – Άρης  ΝΕΡΙΤ
18:00            Πανιώνιος-ΚΑΟ Δράμας Novasports 3 
19:15            Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας  ΝΕΡΙΤ
20:00            ΠΑΟΚ-ΑΕΝΚ Δημουλάς Novasports 2 & Novasports 2 HD & audio streaming (WEB TV)

Πέμπτη 8 Μαΐου
16:00   ΚΑΟ Δράμας-Πανιώνιος Novasports 3 
17:30   Άρης-Ολυμπιακός Νovasports 1 & Novasports 1 HD & audio streaming (WEB TV) 
20:00   Απόλλων Πάτρας-Παναθηναϊκός Novasports 2 & Novasports 2 HD & audio streaming (WEB TV)
20:00   ΑΕΝΚ Δημουλάς-ΠΑΟΚ Novasports 3 

Σάββατο 10 Μαΐου (αν χρειαστεί)
16:05            Παναθηναϊκός – Απόλλων Πάτρας ΝΕΡΙΤ
18:00            Πανιώνιος-ΚΑΟ Δράμας Novasports 3
19:15            Ολυμπιακός – Άρης ΝΕΡΙΤ
20:00            ΠΑΟΚ-ΑΕΝΚ Δημουλάς Novasports 1 & Novasports 1 HD & audio streaming (WEB TV) 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ PRE GAME...


Από μία νίκη είχαν Πανιώνιος και ΚΑΟ Δράμας στην κανονική περίοδο που συνθέτουν το ζευγάρι «3-6» των πλέι οφ. Το πρώτο τους παιχνίδι είναι την Τρίτη 5/5 στις 18:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 3.

Το δεύτερο παιχνίδι γίνεται στη Δράμα την Πέμπτη 8/5 στις 16:00 ενώ αν χρειαστεί και τρίτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο 10/5 στις 18:00.

Ιδιαίτερη προσοχή στο πρώτο παιχνίδι ζητά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που αναφέρει.: «Το πρώτο ματς των πλέι οφ είναι πάντα πολύ σημαντικό. Θέλουμε να εμφανιστούμε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα και να φτάσουμε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, που μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και προσήλωση στο πλάνο μας».

Ενώ ο Έρικ ΜακΚόλουμ συμπληρώνει: «Έχουμε καταλάβει ότι η Δράμα είναι πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε μαζί τους δύο δυνατά ματς στην κανονική περίοδο, στην οποία συνολικά έκαναν ένα πολύ καλό ρεκόρ. Εμείς πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και να παίξουμε με υψηλή ενέργεια, όπως επιβάλλεται στις αναμετρήσεις πλέι οφ. Πρέπει, επίσης, να είμαστε ομαδικοί στην επίθεση και να παίξουμε πολύ καλή και πιεστική άμυνα. Εάν λειτουργήσουμε έτσι θα κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη.
Περιμένουμε από τον κόσμο μας που μας υποστήριξε σε όλη την διάρκεια της σεζόν μέχρι τώρα, να κάνει το ίδιο και στα πλέι οφ, στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους».

Ο Νέναντ  Μάρκοβιτς, τεχνικός του ΚΑΟΔ αναφέρει: «Το ξεκίνημα των play off μας φέρνει μπροστά σε μια πρόκληση όπως είναι η ομάδα του Πανιωνίου. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πλήρη ομάδα, με σαφείς προσανατολισμούς σε άμυνα και επίθεση. Επιβάλλεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πνευματικά δυνατοί για να ανταπεξέλθουμε στην δεδομένη πίεση του Πανιωνίου, ώστε να μπορέσουμε να του βάλουμε προβληματισμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας στα play off παίζοντας στα όρια μας».

Και Τζουλιαν Βον σημειώνει : «Μετά από την επιτυχία της έκτης θέσης στην κανονική περίοδο, θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και στην πρώτη φάση των play off με τον Πανιώνιο. Οι αντίπαλοι μας είναι μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα-αγωνιστικά και πνευματικά- και θα πρέπει η προσπάθεια, η ενέργεια και η συγκέντρωση μας να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

KAI ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

1ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ51
2ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ48
3ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ44
4ΠΑΟΚ41
5ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ40
6ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ39
7ΑΡΗΣ38
8ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ37
9ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN36
10ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ36
11ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES35
12ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ33
13ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ33
14ΙΚΑΡΟΣ LUCY HTL33
Ολυμπιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2


 ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ PLAYOFFS...NA ZHΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΤΙΜΕΣ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...