Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΚΑΒΑΛΑ-ΚΑΟΔ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 17:00...PRE GAME

Εμβολιμη αγωνιστικη την Τεταρτη λοιπον μια και το Σαββατο ειναι ο τελικος κυπελλου....Η ομαδα μας θα αγωνιστει στην γειτονικη Καβαλα με αντιπαλο την τοπικη ομαδα που κανει αρκετα καλη χρονια.Τοπικο ντερμπι λοιπον και το ενδιαφερον ειναι ιδιαιτερα μεγαλο.Αλλωστε αναμενεται αρκετοι φιλαθλοι του ΚΑΟΔ να κανουν μια μικρη εκδρομη ωστε να βρεθουν κοντα στην ομαδα.Το στιγμα του αγωνα δοθηκε απο τους ιδιους τους πρωταγωνιστες στις δηλωσεις που εκαναν στο site του ΕΣΑΚΕ....Απων απο τον αγωνα θα ειναι λογω τραυματισμου ο Κωστας Χαραλαμπιδης.

ΚΑΒΑΛΑ
Θωμάς Νίκου: «Αντίπαλος μας στο αυριανό παιχνίδι, πέρα από μία καλή ομάδα, με εμπειρία και ποιότητα, είναι και τα δικά μας προβλήματα. Η φυγή βασικών παικτών το τελευταίο διάστημα και οι πρόσφατοι τραυματισμοί, είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε. Το σίγουρο είναι ότι θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε με όλη μας τη δύναμη για τη νίκη».
 
Σωτήρης Καραποστόλου: «Προερχόμαστε από μία άσχημη ήττα και θέλουμε άμεσα να επιστρέψουμε στις νίκες. Είναι ένα ντέρμπι, που μάλιστα έχει και το χαρακτήρα του γειτονικού, όμως όπως και να ‘χει εμείς θέλουμε πάση θυσία να νικήσουμε, τόσο για τους βαθμούς, όσο και για το γόητρο. Ειδικά σε αυτό το ματς θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας».

ΚΑΟΔ
Γιώργος Καλαφατάκης:»Παίζουμε ένα γειτονικό ντέρμπυ και αυτό δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση .Η Καβάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα που βασίζεται στην καλή περιφερειακή γραμμή που διαθέτει. Δυστυχώς εμείς καλούμαστε να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι με προβλήματα τραυματισμών που θα μας στερήσουν τον πρώτο μας σκόρερ τον Χαραλαμπίδη, ενώ και οι Τσέρανιτς και Χαντ δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού της Καβάλας και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Νομίζω ότι η περιφερειακή μας άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση».
 
Ντράγκαν Τσέρανιτς: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία σκληρή έδρα. Η απουσία του Ο’ Μπράϊαντ μας δίνει ίσως ένα πλεονέκτημα κάτω από το καλάθι, αλλά η απουσία του Χαραλαμπίδη κάνει πιο δύσκολη την αποστολή μας. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την ομαδική δουλειά να καλύψουμε αυτό το κενό. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο».



Τα υπολοιπα παιχνιδια ειναι:

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΙΚΑΡΟΣ 16:00 ΝΕΤ
  • ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 16:00
  • ΠΑΟΚ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 17:00 ΕΤ-3
  • ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠΑΟ 17:00
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 17:00
  • ΡΕΠΟ:ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (21 ΑΓΩΝΕΣ)
  1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 39
  2. ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ 36
  3. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 33
  4. ΚΟΛΟΣΣΟΣ 33
  5. ΡΕΘΥΜΝΟ 31
  6. ΚΑΒΑΛΑ 30
  7. ΠΑΟΚ 28
  8. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 27
  9. ΑΡΗΣ 26
  10. ΚΑΟΔ 26
  11. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 25
  12. ΙΚΑΡΟΣ 24
  13. ΜΑΡΟΥΣΙ 20


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...