Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΚΑΡΟΥΔΗΣ...''ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ!!!''


Ο Κώστας Κακαρούδης εξήγησε τον λόγο που η φετινή σεζόν ανήκει στους Ελληνες, αποκάλυψε γιατί θα μπορούσε να τρέξει πάνω στην θάλασσα και υπογραμμίσε ότι ο ΚΑΟΔ είναι σε θέση να γίνει η Νο1 ομάδα της επαρχίας.

Ο παίκτης των Δραμινών αποκαλύφθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 
1.Ο ΚΑΟΔ μπορεί να γίνει η Νο1 ομάδα της ελληνικής περιφέρειας;
ΣΚΑΪ 100,3
"Μπορεί. Η ομάδα έχει ένα υπέροχο γήπεδο , είναι υγιής και έχει κ έναν μεγαλομέτοχο ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα με τρόπο ιδιαίτερο θα έλεγα καθώς είναι πολύ κοντά στους παίκτες κ τους προπονητές , μεταδίδοντας τους ασφάλεια κ σιγουριά , πράγματα που σπανίζουν στις μέρες μας . Η υπομονή επίσης είναι ένα χαρακτηριστικό των ανθρώπων της ομάδα που σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο γήπεδο πιστεύω μπορεί να κάνει τον ΚΑΟΔ την πρώτη επαρχιακή ομάδα". 

2.Στα περισσότερα παιχνίδια σας καταλήγετε από τη Δόξα στο...Δράμα, έχοντας χάσει τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια σας με συνολική διαφορά 12 πόντων. Πού αποδίδεις αυτές τις αυτοκτονικές τάσεις, τις οποίες δείξατε και στον αγώνα με τον Αρη;
ΤΑ ΝΕΑ
"Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέσω της προπόνησης . Όντως παρουσιάσαμε αυτοκτονικές τάσεις καθώς δεν ήταν απλά παιχνίδια που κρίθηκαν στον πόντο αλλά που ήμασταν μπροστά στο σκορ και χάσαμε τη διαφορά στο τέλος . Πιστεύω ότι τα αίτια είναι ένας συνδυασμός άγχους και απειρίας αλλά και κακοτυχίας . Η ομάδα έδειξε νωρίς ένα πολύ καλό πρόσωπο κ ίσως αυτό να μας φόρτωσε ένα εξτρα άγχο για υψηλότερες επιδόσεις . Στο μέλλον θα παρουσιαστούμε σίγουρα καλύτεροι , σ αυτόν τον τομέα , μαθαίνοντας απ τα λάθη μας".

3.Σε μάθαμε από τον Αρη σε μικρή ηλικία. Γιατί άργησες τόσο πολύ να βγεις στο προσκήνιο της Α1;
ART Channel

"Μετά από τον Άρη , όπου δεν είχα πολλές συμμετοχές , έπαιξα αρκετά χρόνια στην Α 2 . Σ αυτά τα χρόνια υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της Α1 αλλά με πολύ λιγότερα χρήματα και αμφίβολες συνθήκες . Πέρυσι ήρθε η πρόταση της  Δράμας , όπου γνώριζα πρόσωπα και καταστάσεις απ την προηγούμενη θητεία μου εκεί και με την παρότρυνση του ατζέντη μου σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη  που μου έδειξε ο κύριος Καλαφατάκης τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω κ δημόσια , επέστρεψα στην Α1 κ όπως αποδείχτηκε μου βγήκε σε καλό". 

4.Αν ήσουν ο...Γκόντας εκτός από την τεχνική ποινή στον Πάσαλιτς θα χρέωνες με την ποινή και τον πάγκο της δική σου ομάδας στο παιχνίδι με τον Αρη;
"Πελοπόννησος"
"Όχι . Ο Πάσσαλιτς δέχτηκε δύο προειδοποιήσεις και παρ όλα αυτά συνέχισε να βρίζει . Ο δε πάγκος μας , μπορεί να σηκώθηκε αλλά κανένας δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο".

5.Είχες αναφέρει ότι ως σύνολο έχετε μέταλλο και καρδιά. Αν τα διατηρήσετε αυτά μπορείτε να κάνετε το κάτι παραπάνω φέτος (π.χ. συμμετοχή πλέι οφ);
Sportday
"Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι η παραμονή . Από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο . Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας γιατί απαρτίζεται από καλούς παίκτες και φοβερούς χαρακτήρες . Σπάνια συναντάς τέτοιο κλήμα και το πολύ ευχάριστο είναι ότι και οι ξένοι παίκτες μας , έχουν αγαπήσει κ δεθεί με την ομάδα απ την αρχή . Επίσης η αλυσίδα παίκτες - προπονητές - διοίκηση είναι πολύ δυνατή κ αυτό μέσα στην πορεία του πρωταθλήματος θα είναι ένα ακόμα ατού για την ομάδα μας στο να τερματίσει ψηλότερα".

6.Είναι πιο δύσκολη η φετινή σεζόν από την προηγούμενη για τον ΚΑΟΔ;
Pamesports.gr
"Αν η περσινή χρονιά θεωρηθεί αναγνωριστική στην επάνοδο της ομάδας στην Α1 , η φετινή θα πρέπει να είναι η χρονιά της σταθεροποίησης κ καταξίωσης . Και οι δύο καταστάσεις έχουν τα δικά τους άγχη και δυσκολίες".

 7.Στο draft του 2007 ο Γιώργος Πρίντεζης έφτασε στο Madison Square Garden με ποδήλατο-άμαξα. Αν γινούσουν draft το 2005, θα έκανες τη διαδρομή Ελλάδα-Η.Π.Α. κολυμπώντας;
Gazzetta.gr
"Τρέχοντας πάνω απ' τη θάλασσα!". 

8.Πως είναι να έχεις βασικότατο ρόλο στην επιθετική λειτουργία της ομάδας σου;
Goal News
"Είναι ένας ρόλος δύσκολος αλλά όχι άγνωστος για μένα . Βέβαια τα προηγούμενα χρόνια είχα αυτό το ρόλο στην Α2 . Όμωs για να πρωταγωνιστήσει κάποιος επιθετικά , χρειάζεται τη βοήθεια των συμπαικτών του σε συνδυασμό με τα κατάλληλα συστήματα . Είναι επίσης σημαντικό σε μία κακή - άστοχη μέρα να προσπαθήσεις να αξιοποιήσεις τον " ζεστό" συμπαίκτη σου".

9.Τι έχει να προσφέρει αλλά και να παρουσιάσει φέτος ο ΚΑΟΔ;
Goal News
"Πιστεύω πως η ομάδα μου είναι από τις πιο συμπαθείς ομάδες του πρωταθλήματος . Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας είναι άκρως κόσμια κ μπασκετική . Ο τρόπος παιχνιδιού είναι ελκυστικός προς τους φιλάθλους καθώς προσπαθούμε να παίξουμε ένα γρήγορο μπάσκετ που βασίζεται σε transition επιθέσεις αλλά και στη δυνατή άμυνα και τέλοs ο γενικότερος τρόπος λειτουργίας τηs ομάδαs είναι υποδειγματικός".

10.''Τι δώρο σας έκανε ο πρόεδρος για τις εορτές; Κρασί;''
ΑΝΤ1
"Μάγος είσαι ; Πού το κατάλαβες !". 

11. Ο ΚΑΟΔ έχει χάσει τέσσερα ματς «στον πόντο» (και ένα «κλειστό» από τον Κολοσσό») και έχει κερδίσει δύο. Πού πιστεύεις ότι θα ήταν τώρα η ομάδα αν είχε καλύτερα «τελειώματα» και πού οφείλονται οι ήττες στο τέλος; basketplus.gr
"Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα . Αλλά με τα αν δεν κερδίζεις τίποτα . Άλλωστε δεν έχει χαθεί κάτι , βαθμολογικά , μ αυτές τις ήττες . Δουλεύουμε πολύ στιs ειδικές καταστάσεις , όπως λέμε , για βελτιωθούμε σ αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού . Αν θα έπρεπε να ονοματίσω τους λόγους που χάθηκαν αυτά τα παιχνίδια θα έλεγα πως είναι ένα κράμα άγχους , απειρίας και κακοτυχίας. Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και αποτελείται από πολλούς καινούριους παίκτες χωρίς προηγούμενη θητεία στο ιδιαίτερα δύσκολο ελληνικό πρωτάθλημα". 

12. Τι χρειάζεται ο ΚΑΟΔ και γενικότερα οι ελληνικές ομάδες της λεγόμενης επαρχίας για να έχουν επιτυχίες όπως οι αντίστοιχες της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας;
Live Sport
"Στήριξη και οργάνωση. Οι ομάδες στις χώρες που προαναφέρατε έχουν από πίσω τους ολόκληρες πόλεις . Γύρω απ αυτές τις ομάδες , κινούνται, δραστηριοποιούνται και ουσιαστικά εργάζονται εκατοντάδες άνθρωποι , μετατρέποντας τις ομάδες σε επικερδής επιχειρήσεις και όχι σε ζημιογόνο χόμπι κάποιων ,τελευταίων , ρομαντικών του αθλήματος , όπως γίνεται στη χώρα μας . Βέβαια χρειάζεται και η ανάλογη ανταπόκριση του κόσμου που κακά τα ψέματα και παρ όλες τις επιτυχίες του μπάσκετ είναι ποδοσφαιρόφιλος . Η γενικότερη κρίση βέβαια που επικρατεί είναι κ αυτή ένας ανασταλτικός παράγοντας της ανάπτυξης του αθλήματος αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια νέα αρχή". 

13. Μετά από πολλά χρόνια σε συμπληρωματικούς ρόλους θεωρείς ότι σε βοήθησε να βρεις ρόλο βασικού η δική σου βελτίωση ή η υποβάθμιση της ποιότητας του πρωταθλήματος;
Πρωταθλητής
"Η μερική υποβάθμιση του αθλήματος ίσως μου έδωσε την ευκαιρία , όπως και σε αρκετούs άλλους Έλληνες , να βρώ ένα σοβαρό συμβόλαιο στην Α1 . Τον ρόλο βασικού τον κέρδισα με πολύ δουλειά , υπομονή και τη βοήθεια του προπονητή μου".

14. Ετυχε ή πέτυχε και οι Ελληνες παίκτες πρωταγωνιστούν σε πολλές στατιστικές κατηγορίες τούτη τη σεζόν;
Superbasket.gr
"ΠΕΤΥΧΕ ! Έπρεπε να πέσουν χαμηλά τα συμβόλαια για καταλάβουν οι ομάδες ότι υπάρχουν τόσοι ταλαντούχοι Έλληνες και να τους εμπιστευτούν ! Τόσα χρόνια αυτή η ξενομανία  που είχε κυριεύσει το χώρο το μόνο που έκανε ήταν να υπερχρεώνει τις ομάδες , φέρνοντας παίκτες αμφιβόλου ποιότητας και αξίας , χρυσοπληρώνοντας τους κ μη παίρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα . Μακάρι να συνεχίσει να γίνεται αυτό κ να  γίνει ακόμη μεγαλύτερος ο αριθμός των Ελλήνων που  πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα γιατί το χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ".
 superbasket.gr

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ...


Επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα για τους Έλληνες παίκτες του ΚΑΟΔ στο παρκέ του "Δημήτριος Κραχτίδης" και συνάμα έναρξη της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο.
Μία προετοιμασία που θα ξεκινήσει με αρκετές απώλειες για τον Γιώργο Καλαφατάκη που αναμένει τους υπόλοιπους παίκτες του την Κυριακή.
Και πιο συγκεκριμένα τον Βόσνιο Έντιν Μπάβτσιτς, τον Γάλλο Γκι Μισέλ και τους αμερικανούς Πρέστον Νόοουλς, Λούις Ντέιλ και Κέιον Πάλμερ που μετέβησαν στις πατρίδες τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Κατά τα άλλα στην ομάδα της Δράμας δεν σκέφτονται την στιγμή αυτή να κινηθούνε για την ενίσχυση του ρόστερ τους μετά την ολοκλήρωση του μηνιαίου συμβολαίου με τον Ντέγιαν Μπορόβνιακ.
Ο Σέρβος φόργουορντ όπως είναι γνωστό συμφώνησε με την πολωνική Ζιέλονα Γκόρα και στον ΚΑΟΔ προτιμούνε να μην βιαστούνε αναμένοντας παράλληλα και την επιστροφή του Σταμάτη Μπένα.
sport24.gr


Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝNΑ! ! !


ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!!!ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!



Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΟ-ΚΑΟΔ 66-56...ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!


Ο Παναθηναϊκός, αν και "ίδρωσε" στο τρίτο δεκάλεπτο, πήρε τη νίκη με 66-56 επί του ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Οι δύο ομάδες έμοιαζαν "παγωμένες" στο πρώτο ημίχρονο και δυσκολεύονταν να βρουν το καλάθι, με το σκορ να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.
Στην δεύτερη περίοδο ο ρυθμός αυξήθηκε και ο Παναθηναϊκός στο 16' κατάφερε να προηγηθεί με 27-16. Στην συνέχεια μάλιστα ανέβασε την διαφορά στο +11 (33-22) και στο τέλος του ημιχρόνου προηγήθηκε με 37-23.
Στην επανάληψη ο ΚΑΟΔ μπήκε πιο δυναμικά, άρχισε να "ψαλιδίζει" σιγά σιγά την διαφορά και στο 30' κατάφερε να μειώσει σε 49-45.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι "πράσινοι" πάτησαν γκάζι και ανέβασαν ξανά την διαφορά στο +12 (60-48) στο 35'. Ο ΚΑΟΔ όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα και τελικά ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 66-56 και παράλληλα την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα συναντήσει και φέτος τον Ολυμπιακό.

Δεκάλεπτα: 17-13, 37-23, 49-45, 66-56

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπράμος 14(2), Ματσιούλις 7(1), Καπόνο 10, Ούκιτς 5(1), Λάσμε 14, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 5(1), Σκορδίλης, Μπανκς 7.
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σλαφτσάκης, Καλαϊτζίδης 8(2), Ακεψιμαϊδης, Μπορόβνιακ, Μισέλ 4, Μπάβτσιτς 10(1), Κακαρούδης 15(3), Ντέιλ 2, Ζάρας 11(1), Ιωάννου 6, Πάλμερ.

superbasket.gr



Το μπλογκ των φιλων του ΚΑΟΔ λογω φορτου εργασιας εμεινε λιγο πισω στην ενημερωση σας αυτον τον καιρο αλλα τωρα ξεκιναμε παλι δυναμικα και με καινουργιο ηλεκτρονικο εξοπλισμο να ειμαστε στην πρωτη γραμμη και στα ευκολα και στα δυσκολα διπλα στην ομαδα...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...