Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΟΚ 64-68..(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Ενταξει σημερα η ομαδα μας επαιζε με εναν θεωρητικα καλυτερο αντιπαλο που ομως αυτο δεν φανηκε 100% μεσα στο παρκε.Σιγουρα η ομαδα μας ψαχνει τα πατηματα της στον επιθετικο τομεα με τους κοντους ξενους να μην αποδιδουν τα αναμενομενα και εκει εστιαζετε το προβλημα.Η ομαδα ψαχνει ρυθμο στην επιθεση ενω η αμυνα της μοιαζει φτιαγμενη απο γρανιτη.Κραταει παραδοσιακα φουλ επιθετκες ομαδες πολυ χαμηλα στο σκορ (βλεπε ΠΑΟΚ και ΑΓΟΡ) ενω ψαχνετε επιθετικα.Βεβαια ολα αυτα δεν μηδενιζουν την τεραστια σημερινη προσπαθεια για την νικη γιατι ο ΚΑΟΔ σημερα επαιξε τον αητητο ΠΑΟΚ σε Ελλαδα και Ευρωπη  ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...Περιθωρια βελτιωσης υπαρχουν πολλα και ειμαστε σιγουροι πως οτι πρεπει να γινει κατα την διαρκεια αυτης της πολυ δυσκολης αγωνιστικης χρονιας θα γινει και με το παραπανω.

Τωρα οσον αφορα σημερα την διαιτησια μαλλον δεν βλεπανε καλα απο τα καπνογονα των φιλων του ΠΑΟΚ στο δευτερο ημιχρονο γιατι ολη η καπνα ηταν προς το μερος της μπασκετας που εκανε επιθεση ο ΚΑΟΔ...
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΠΛΕΥΡΑ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΝΕΦΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΟΛΕΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΠΩ..ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ...



Το βιντεακι με τα τελευταια συγκλονιστικα δευτερολεπτα του αγωνα...


Τα δεκάλεπτα: 18-14, 33-35, 45-47, 64-68.

ΚΑΟΔ (Μέξας): Σλαφτσάκης 4, Βασόγιεβιτς 3, Τζόνσον 2, Γεωργάκης 4, Ατκινς 8, Οντομ 8, Σπυριδωνίδης, Μίσελ 6, Ζάρας 18 (2), Χρυσικόπουλος 4, Λόου  7 (1).

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 7, Λιάπης, Χαραλαμπίδης 16 (2), Κάρτερ 18 (1), Κακαρούδης 6, Τσόχλας 14 (2), Δέδας 1, Μαργαρίτης 2, Σαλούστρος, Βον 4.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...