Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ (62-57) ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ! ! !


Μεγαλης σημασιας νικη πετυχε σημερα η ομαδα μας στην πρεμιερα του πρωταθληματος της Α1.Ο ΚΑΟΔ επικρατησε των Τρικαλων με 62-57 σε ενα παιχνιδι που κυριαρχησε το αγχος και απο τις δυο πλευρες.Βεβαια οφειλουμε να πουμε οτι η ομαδα μας ηταν αυτη που πηρε προβαδισμα απο την αρχη  και δεν το εχασε σε κανενα σημειο του παιχνιδιου παρολου που οι αντιπαλοι ενω ειχαν επαφη με το σκορ φαινονταν εγκλωβισμενοι στην καλη αμυνα του ΚΑΟΔ αλλα και στα δικα τους λαθη. Το παιχνιδι δεν τρεφει δαφνες ποιοτητας αλλα σιγουρα πηραμε αυτο που θελαμε και καναμε μια αρχη θετικη που θα φανει παρα πολυ χρησιμη στην δυσκολη συνεχεια που ακολουθει.Απο σημερα κραταμε λοιπον ενα παρα πολυ καλο ξεκινημα που καναμε στο πρωταθλημα καθως το παιχνιδι αποτελουσε παγιδα μια και ενδεχομενη ηττα αναλογιζομενοι και το δυσκολο προγραμμα που ακολουθει θα ειχε σιγουρα επιπτωσεις στην ψυχολογια της ομαδας.Ο ΚΑΟΔ τα καταφερε περιφημα πηρε το αποτελεσμα που ηθελε νικησε εκτος απο τον αντιπαλο και το αγχος της πρεμιερας και σιγουρα εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης.



ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...


Μέξας: "Θα χτίσουμε πάνω στη σημερινή νίκη"

Ο Κώστας Μέξας μοίρασε συγχαρητήρια μετά τη νίκη επί των Τρικάλων και στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και την αντίδραση των παικτών του στο τέταρτο δεκάλεπτο.
Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ American Genetics τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες. Ήταν πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας, στην έδρα μας, οπότε υπήρχε ένα “πρέπει” να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό φάνηκε και από τα ποσοστά μας και από το είδος των λαθών που κάναμε. Είναι κάτι αναμενόμενο, το ξέρουμε, το βιώνουμε μέρα παρά μέρα στην προπόνηση, αλλά τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά. Είναι μια βάση το σημερινό παιχνίδι και η άμυνά μας, για να κερδίσουμε λίγο χρόνο μέχρι τα παιδιά να βρεθούν καλύτερα στο γήπεδο, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να συνηθίσουν οι ξένοι το στιλ του ελληνικού πρωταθλήματος… Θα δουλεύουμε ακόμα πιο ποιοτικά. Είναι πολύ νωρίς για όλους μας”.
Ρωτήθηκε για την αντίδραση της ομάδας του μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και απάντησε: “Η σφαλιάρα του Κυπέλλου μας έκανε καλό. Το δείξαμε και στην προπόνηση, αφού είδαμε το βίντεο. Η ομάδα του ΠΑΟΚ με τον τρόπο που παίζει κια λειτουργεί είναι παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε οι υπόλοιποι. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα, πιστεύω ότι το πήραμε, αλλά το άγχος δεν μας άφησε να βγάλουμε όλα αυτά που μπορούμε. Πιο πολύ άγχος είχα για να να δω πως θα αντιδράσουμε σαν ομάδα και στα κρίσιμα σημεία. Τα παιδιά στο τέταρτο δεκάλεπτο αντέδρασαν αρκετά καλά, διάβασαν κάποια πλεονεκτήματα που είχαμε και στο τέλος ελέγξαμε το παιχνίδι και το κερδίσαμε”.


Χρυσικόπουλος: “Δεν λειτούργησε σαν παγίδα το πρέπει”
Ο κορυφαίος του ΚΑΟΔ American Genetics, Λίνος Χρυσικόπουλος δήλωσε μετά τον αγώνα: “Καλή χρονιά σε όλους. Είμαστε ομάδες με τους ίδιους στόχους με τα Τρίκαλα και επειδή σήμερα παίζαμε στην έδρα μας υπήρχε το πρέπει για μας, το οποίο ευτυχώς δεν λειτούργησε σαν παγίδα. Κάναμε ένα ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήραμε μια διαφορά και τη νίκη. Κρατάμε την άμυνα και τους 57 πόντους που αναγκάσαμε τα Τρίκαλα να σκοράρουν, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στις βολές και θα προχωρήσουμε…”.
Για την δική του απόδοση σχολίασε: “Κοιτάω παιχνίδι με το παιχνίδι για να είμαι υγιής. Για τα σουτ έτυχε να ήμουν εγώ και χαίρομαι που αυτοί οι πόντοι βοήθησαν στη πρεμιέρα και συνδυάστηκε με τη δική μου επιστροφή”.

Φλεβαράκης: “Πιο αποφασιστικός ο ΚΑΟΔ στο τέλος”
Ο Κώστας Φλεβαράκης υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου: “Πήρε τα ριμπάουντ η ομάδα του ΚΑΟΔ, ήταν πιο αποφασιστική στα κρίσιμα σημεία και στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου και κρίθηκε τελικά το παιχνίδι υπέρ του ΚΑΟΔ. Λες πάντα ότι μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια από την άμυνα άλλα κάποια στιγμή πρέπει να μπει και η μπάλα στο καλάθι. Το σκορ γύρω στους 40 πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έδωσε την ευκαιρία στον ΚΑΟΔ που ήταν πιο αποφασιστικός να πάρει τη νίκη. Συγχαρητήρια και στον κόουτς και στον ΚΑΟΔ, αλλά και στους διαιτητές και οφείλουμε να το κάνουμε και στις ήττες, ήταν πολύ καλοί. Εμείς συνεχίζουμε, όσο περνάει ο καιρός και δουλεύουμε όλοι μαζί και λύσουμε όποια προβλήματα υπάρχουν, θα είμαστε καλύτεροι”.
Ο Νίκος Χουχούμης τόνισε: “Είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά μέσα στη βδομάδα και το θέλαμε αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε στον αγώνα και είχαμε ψυχολογία σαν να το είχαμε πάρει πριν το παίξουμε. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε βολές και αυτό ήταν το κλειδί για την ήττα μας σήμερα. Παίξαμε μια καλή άμυνα, αλλά όσο κι αν παίζεις άμυνα, αν δεν βάλεις τα εύκολα σουτ δεν μπορείς να νικήσεις”.

ΚΕΡΔΟΣ Ο ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ..



Ιδιαιτερη μνεια πρεπει να κανουμε στον Λινο Χρυσικοπουλο σημερα που εδειξε οτι θα αποτελεσει μια πολυ χρησιμη ''μεταγραφη'' φετος για τον ΚΑΟΔ μια και περσι λογω τραυματισμου δεν επαιξε σχεδον καθολου.Σημερα ηταν παρα πολυ καλος και ηταν αυτος που ''ξελασπωσε'' την ομαδα μας οταν τα Τρικαλα πλησιασαν στον ποντο (42-41).Ευχομαστε ολοψυχα να συνεχισει ετσι γιατι το αξιζει.

Τα δεκάλεπτα: 15-11, 29-23, 42-39, 62-57.

ΚΑΟΔ (Μέξας): Σλαφτσάκης 3 (13ρ., 3κλ.), Βασόγεβιτς 4, Τζόνσον 12 (2/2β., 2/5δπ., 2/4τρ., 3ασ.), Γεωργάκης 3 (5ρ.), Άτκινς 4 (4ασ., 2κλ.), Όντομ 7 (6ρ.), Σπυριδωνίδης, Μισέλ 4 (7ρ., 2ασ.), Ζάρας 5 (1), Λο 10 (1/3β., 3/7δπ., 1/3τρ., 3ρ., 3ασ.), Χρυσικόπουλος 10 (2/3δπ., 2/4τρ., 2ρ.).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Φλεβαράκης): Ίνγκραμ 13 (6ασ.), Τρέισι 6, Μπόουι 4, Τσούπκοβιτς 9 (2), Πάνος 2, Σπανός, Δεληγιάννης 7, Ματαλών 4, Βαρυτιμιάδης, Κάντζι 7 (5ρ.), Χουχούμης 5 (1).

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
  • ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΑΕΚ  80-67
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΡΗΣ  70-78
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ  76-92
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π  82-56
  • ΠΑΟΚ-ΑΓΟΡ 88-79
  • ΠΑΟ-ΑΕΝΚ (ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ)
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.











ΙΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...