Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! !


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES...

Ενταξει εξ'ορισμου δυσκολο το παιχνιδι στην Πυλαια απεναντι στον ΠΑΟΚ.Η ομαδα της Θεσσαλονικης πιο εμπειρη και πιο ετοιμη επικρατησε δικαια του ΚΑΟΔ χθες (8/10) για τον θεσμο του κυπελλου με 88-63.''Ηταν ενα μαθημα για ολους μας και ειδικα για μενα'' δηλωσε στην συνεντευξη τυπου ο Κωστας Μεξας και αυτο τα λεει ολα για την χθεσινη παρουσια του ΚΑΟΔ στο παιχνιδι.Τι γινεται απο δω και περα ομως...Την Κυριακη εχουμε πρεμιερα στο πρωταθλημα με αντιπαλο τα Τρικαλα μεσα στην Δραμα με την ομαδα μας να επιζητα την πρωτη νικη σε ενα παιχνιδι που ειναι απο αυτα που πρεπει να παρεις για να ελπιζεις σε καλυτερη συνεχεια.Σιγουρα η ομαδα δεν ειναι ακομα ετοιμη και μια ενδεχομενη νικη στην πρεμιερα θα δωσει ψυχολογια στην ομαδα για την δυσκολη συνεχεια.Αυτο ζητα ο ΚΑΟΔ την Κυριακη...μια νικη που θα τον ανεβασει και θα τονωσει τους παικτες ωστε να ανταποκριθουν στα επομενα παιχνιδια.Αυτο ομως δεν θα γινει αν αυτην την νικη δεν την παρουμε ολοι μαζι..κοσμος και ομαδα!!! Απο το πρωτο δευτερολεπτο να δειξουμε οτι εχουμε πιστη στην ομαδα και να βοηθησουμε οσο χρειαζεται για να ερθει το επιθυμιτο αποτελεσμα.Ο αγωνας της Κυριακης ξεκινα στις 17:00 και οφειλουμε να ειμαστε εκει δυναμικα για να υποστηριξουμε την ομαδα μας που για τεταρτη συνεχομενη χρονια θα εκπροσωπισει επαξια την πολη μας στα παρκε της Α1.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ..(kaodramas.gr)

    Τα δεκάλεπτα: 19-12, 44-28, 68-49, 88-63.

ΠΑΟΚ: Λάνγκφορντ 4, Λιάπης 7 (2), Χαραλαμπίδης 8, Κάρτερ 17 (3), Κακαρούδης 5 (1), Τσόχλας 2, Δέδας 8 (2), Μαργαρίτης 4, Κώττας, Όντουμ 10 (1), Σαλούστρος 10 (1), Βον 13.

AMERICAN GENETICS ΚΑΟΔ: Σλαφτσάκης 3, Βασόγεβιτς 3, Τζόνσον 10, Γεωργάκης 9, Άτκινς 8, Όντομ 3, Σπυριδωνίδης 6 (1), Μισέλ 8, Ζάρας 5 (1), Λο 7, Χρυσικόπουλος 1.

Ο Κώστας Μέξας σαφώς και ήταν προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για όλους στον American Genetics ΚΑΟΔ.
Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε αρχικά: “Είναι τιμή μου που στο πρώτο επίσημο παιχνίδι ως πρώτος προπονητής έχω δίπλα μου τον κόουτς Μαρκόπουλο. Τρέφω τεράστια εκτίμηση και σεβασμό για την πορεία του και τον τρόπο της πορείας του όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο”.
Για τον αγώνα σχολίασε: “Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι στη στελέχωση του ρόστερ του. Το γεγονός οι τρεις από τους τέσσερις ξένους που πήρε εκτός από καλοί παίκτες είναι και γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας τον κάνει σήμερα πιο την έτοιμη ομάδα του πρωταθλήματος, πιο έτοιμη και από τον Παναθηναϊκό! Θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά σήμερα κατάλαβαν ότι έχουμε πολύ δρόμο όλοι μας να διανύσουμε. Είναι αλλιώς τα φιλικά και αλλιώς ένα επίσημο παιχνίδι στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας. Ήταν ένα καλό τεστ για όλους μας και πρώτα για μένα αυτό το ματς. Προσπαθούν τα παιδιά πολύ στην προπόνηση, αλλά είναι δεν μπορούν να αντιληφθούν πράγματα, αν δεν τα ζήσουν. Την Κυριακή πρέπει να είμαστε πολύ διαφορετικοί. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα πολύ καλύτερα”.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: “Είναι πολύ καλή ομάδα ο ΚΑΟΔ, θυμηθείτε αυτό που σας λέω”
Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: Είναι πολύ καλή ομάδα ο ΚΑΟΔ, θυμηθείτε αυτό που σας λέω. Είναι ίσως πιο καλή από ότι αυτή τη στιγμή πιστεύετε και θα δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές ομάδες” και συνέχισε λέγοντας πως “παίξαμε πολύ δυνατή άμυνα και μέσα από την άμυνα πήραμε τη διαφορά και την κρατήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι θετικό ότι δεν χαλάρωσε η ομάδα και είναι ένα δείγμα αυτό που θέλω να το δω όλη τη χρονιά. Πρέπει ο κόσμος να κάνει υπομονή για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και ελπίζω να τα καταφέρουμε”.
Ρωτήθηκε αν η μεγάλη διαφορά στη νίκη ίσως αποπροσανατολίσει την ομάδα και απάντησε πως “αυτή τη περίοδο όλες οι ομάδες ψάχνονται. Μπορεί να κερδίσεις με 20 πόντους και την άλλη μέρα να χάσεις με 20 πόντους. Μέχρι να γνωριστούν οι ομάδες και να δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας θα περάσει ένα διάστημα 4-5 αγωνιστικών, για να έχουμε πλήρη εικόνα. Εμείς κοιτάμε πως θα βελτιώσουμε τα λάθη μας που δεν είναι μόνο αμυντικά, είναι και επιθετικά. Μπορεί να φαίνεται ότι πήραμε εύκολα μια διαφορά, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο ΚΑΟΔ με προβλημάτισε σε δύο φιλικά που τον είδα. Μπορεί να μην τους βγήκε σήμερα το παιχνίδι, μπορεί να τον βγάλαμε εμείς από το παιχνίδι του. Κρατάω ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...