Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ! ! ! (ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)


Ξεκινημα στις επισημες υποχρεωσεις για την ομαδα μας αυριο με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαια για τον θεσμο του κυπελλου.Πολυ δυνατο τεστ για τον ΚΑΟΔ που θα προσπαθησει να διεκδικησει κατι καλυτερο απο μια καλη εμφανιση απεναντι σε μια ομαδα που μαλλον ειναι πιο δυνατη φετος.Σιγουρα το ζητημα ειναι η πετυχημενη πρεμιερα να γινει την Κυριακη με τα Τρικαλα στο Κραχτιδη οπου και ξεκιναμε τον φετινο μαραθωνιο στο πρωταθλημα.Ευχομαστε ολοψυχα στην ομαδα μας καλη αρχη στις επισημες υποχρεωσεις της και ελπιζουμε σε μαζικοτερη συμμετοχη του κοσμου φετος στο γηπεδο με αρχη την Κυριακατικη πρεμιερα στο πρωταθλημα που ειναι εντος εδρας.

Τωρα οσον αφορα το κυπελλο Ελλαδας τα παιχνιδια της Β' φασης (για προκριση στα προημιτελικα) που διεξαγονται σημερα ειναι..
  • 17.00 Αλεξάνδρειο Άρης - ΑΕΚ (Καρακατσούνης, Πουρσανίδης Γ, Τζαφλέρης)
  • 20.30 Περιβόλας Απόλλων Π. - Κόροιβος Αμαλ. (Σχινάς, Πηλοϊδης, Τσώνος )


"Το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών:
Τετάρτη 8 Οκτωβρίου
PAOK SPORTS ARENA 19.00 ΠΑΟΚ - ΚΑΟΔ
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου
Ζηρίνειο 17.00 ΑΕΝΚ - Νικητής Άρης-ΑΕΚ
Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος - Νικητής Απόλλων Π - Κόροιβος Αμαλιάδας
ΟΑΚΑ 21.30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 
* Ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 και είναι κεκλεισμένων θυρών μετά την υπ’ αριθ. 44/12-06-2014 Απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά πενήντα (50) άτομα (Αθλητές, staffκαι λοιποί) από το κάθε Σωματείο, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)".

ΣΛΑΦΤΣΑΚΗΣ:''ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 40 ΛΕΠΤΑ''(kaodramas.gr)

Συγκέντρωση για 40 λεπτά στην άμυνα, προσπάθεια εκμετάλλευσης των αδυναμιών του ΠΑΟΚ και καθαρό μυαλό στην επίθεση είναι στοιχεία που πρέπει να επιδείξει αύριο (19:00) ο American Genetics ΚΑΟΔ στη Θεσσαλονίκη στον προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη.

Ο 20χρονος φόργουορντ μίλησε για τον αυριανό αγώνα και υποστήριξε αρχικά: “Έφτασε η ώρα των επίσημων αγώνων. Θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ καλά για ενάμιση μήνα. Είμαστε μια νέα ομάδα και νεανική παράλληλα. Έχουμε τρία παιδιά που για πρώτη φορά θα παίξουν επαγγελματικό μπάσκετ, είναι ρούκις και ακόμα προσαρμόζονται. Προσπαθήσαμε όλοι σαν ομάδα να τους βάλουμε στο κλίμα του μπάσκετ που παίζεται εδώ, έχουμε αρχίσει να αποκτούμε ομοιογένεια, αλλά θα δεθούμε περισσότερο μέσα από τα παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα, που έχει και μεγάλη ποιότητα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη”.
Για το τι θα πρέπει να κάνει τεχνικά η ομάδα αύριο στη Θεσσαλονίκη σχολίασε: “Προσωπικά θεωρώ ότι όλα ξεκινούν από την συγκέντρωση, ειδικά στην άμυνα. Έχει τόσο έμπειρους παίκτες ο ΠΑΟΚ που δεν μπορείς να τον… ξεγελάσεις στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Από εκεί και πέρα οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες που έχει ο ΠΑΟΚ, ίσως να προσπαθήσουμε να τρέξουμε στο γήπεδο, θα πρέπει να δούμε και τι θα μας δώσει το παιχνίδι”.
Ο Σλαφτσάκης θα αντιμετωπίσει αύριο δύο πρώην συμπαίκτες του, τον Κώστα Κακαρούδη και τον Τζούλιαν Βον: “Και οι δύο είναι και πολύ καλοί παίκτες και πολύ καλά παιδιά. Εννοείται ότι πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα. Ο Κώστας έχει πολύ καλό σουτ, ο Τζούλιαν είναι πολύ βελτιωμένος φέτος. Θα χαρώ που θα τους δω και πάλι”.
ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΣΤΙΣ 17:00. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...