Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΟΔ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....NEΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ...


ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ!!!

Οι Πειραιώτες γνώρισαν ήττα σοκ στο «Δημήτρης Κραχτίδης» από τον ΚΑΟΔ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με το Γιώργο Μπαρτζώκα να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου πως οι παίκτες του εμφανίστηκαν αδικαιολόγητα νευρικοί, ενώ είχαν κι έντονο ψυχολογικό πρόβλημα. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για την εκτός έδρας ήττα από τον ΚΑΟΔ: «Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και τον κόουτς, έκαναν καλή εμφάνιση, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και πήραν δίκαιη νίκη. Εμείς ήμασταν αδικαιολόγητα νευρικοί, είχαμε εμφανώς ψυχολογικό πρόβλημα, χάσαμε τα ριμπάουντ ξανά, δεν πηγαίναμε στις διεκδικήσεις, δεν είχαμε τρεξίματα και όσο περνούσε η ώρα τόσο ο ΚΑΟΔ έπαιρνε αυτοπεποίθηση και έφθασε σε δίκαιη νίκη».
Για το εάν τους επηρέασε η ήττα τους από τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ: «Δεν είχαμε κάνει ήττα μέχρι πριν από μία εβδομάδα και τώρα κάναμε δύο σερί. Σίγουρα, η πρώτη ήττα επηρέασε τη δεύτερη. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε, να δούμε τι δεν κάνουμε καλά αυτό το διάστημα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στις νίκες. Με εμφανίσεις σαν αυτή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, με εμφανίσεις που είχαμε κάνει στο παρελθόν μπορούμε να φθάσουμε ψηλά».
Για το γεγονός πως δεν είχε στη διάθεσή του βασικούς παίκτες: «Οι απουσίες, οι ασθένειες και οι τραυματισμοί δεν είναι δικαιολογίες, ειδικά για ομάδες αυτού του βεληνεκούς. Ο Λο παραπονέθηκε για πόνους στο γόνατο πριν από το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είπε ότι δεν μπορεί να παίξει άλλο».
ΜΠΑΒΤΣΙΤΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...
Στην πίστη που έδειξε από την αρχή του αγώνα για νίκη επί του Ολυμπιακού οφείλεται η επικράτηση του ΚΑΟΔ σύμφωνα με τον Έντιν Μπάβτσιτς.
«Πιστέψαμε από την αρχή πως μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, παλέψαμε και καταφέραμε να κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του σέντερ της ομάδας της Δράμας, μετά το 75-69 επί του Ολυμπιακού στο «Δημήτρης Κραχτίδης».
ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ...
Ο άσος του ΚΑΟΔ μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού υπογραμμίζοντας πως κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα της Δράμας θα υποτάξει τους «ερυθρόλευκους».
«Φανταστικό. Κανείς δεν περίμενε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είδαμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα!», ήταν τα λόγια του Νικόλα Μάρκοβιτς μετά το 75-69 στο «Δημήτρης Κραχτίδης» επί της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΕΝΑΝΤ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ


Ο Νέναντ Μάρκοβιτς τόνισε πως οι παίκτες του πίστεψαν πολύ στη νίκη και γι΄αυτό και τα κατάφεραν.
"Το παιχνίδι πήγε όπως ακριβώς θέλαμε. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός ερχόταν από την ήττα στο Κύπελλο και ξέραμε ότι θα εμφανιζόταν είτε πεινασμένος για μια καλή εμφάνιση και νίκη ή θα ερχόταν με κακή ψυχολογία μετά από αυτή την ήττα και τον αποκλεισμό. Τελικά έγινε το δεύτερο και εμείς πετύχαμε μια τεράστια νίκη απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης. Πιστεύω πως τα παιδιά, ειδικά μετά το πρώτο ημίχρονο, το πίστεψαν πάρα πολύ. Έπαιξαν πάρα πολύ σκληρά από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και πήραμε μια σπουδαία και δίκαιη νίκη. Είχαμε τύχη γιατί ο Ολυμπιακός έχασε πολλές βολές, εμείς ελέγξαμε τα ριμπάουντ και φτάσαμε στο σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος, αλλά όταν κερδίζεις τον Πρωταθλητή Ευρώπης δεν μπορείς να μιλάς για τα λάθη και να τα αναλύεις, αλλά να χαίρεσαι γι’ αυτή την τεράστια νίκη. Εύχομαι στον κόουτς και τον Ολυμπιακό καλή συνέχεια και καλή τύχη στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα. Δεν αλλάζουμε τους στόχους μας μετά από αυτή τη νίκη, στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σίγουρα είμαστε πιο αισιόδοξοι.  Δεν φτάνει να κερδίζουμε ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός, αλλά και ομάδες που είναι στο δικό μας επίπεδο για να πετύχουμε γρήγορα τον στόχο μας", ήταν λόγια του Μάρκοβιτς μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του.
Από την πλευρά των παικτών ο Μπάβτσιτς είπε: "Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, νομίζω παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και τα καταφέραμε. Αρχίσαμε κατά τη διάρκεια του ματς να πιστεύουμε στη νίκη, παλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Πετύχαμε μια φανταστική νίκη".
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ onsports.gr





ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ..
Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Επισης θελω να ευχαριστησω θερμα και τον πολυ καλο μου φιλο 

Γιωργος Βογιατζακης 
για την παραχωρηση φωτογραφιων μια και τα δικα μας τεχνικα μεσα σημερα δεν λειτουργησαν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...