Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΚΑΟΔ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 PRE GAME...

Ισόβαθμες με ρεκόρ 4-5 είναι ο Απόλλων και ο ΚΑΟΔ που αναμετρόνται το Σάββατο 14/12 στην Πάτρα για την 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. 

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Βετούλας σημειώνει για το παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας και γνωρίζουμε όλοι τη σημασία που έχει απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ιδιαίτερα στο φετινό Πρωτάθλημα. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο και βασίζεται πολύ στους Αμερικάνους γκαρντ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε άλλον ένα βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία».

Ενώ ο Γιάννης Λιανός συμπληρώνει: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας στην έδρα μας. Πρέπει να τον κερδίσουμε με πάση θυσία. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι πρέπει να παίξουμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά και πολύ συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο ΚΑΟΔ. Γνωρίζουμε ότι στηρίζεται κυρίως στο ταλέντο των Αμερικάνων του κι εμείς θα πρέπει να τους σταματήσουμε».

Από την πλευρά του ο προπονητής των Δραμινών,  Νέναντ  Μάρκοβιτς αναφέρει: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Θα προσπαθήσουμε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μέσα στην εβδομάδα, να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι-επιδιώκοντας να περιορίσουμε τα δυνατά στοιχεία του Απόλλωνα, και να  διεκδικήσουμε την νίκη μέχρι τέλους».

Τέλος, ο Τζέι Κόβαν Μπράουν τονίζει: «Μετά την σημαντική νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο, θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και διάθεση την προσπάθεια μας απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα. Είναι δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  14/12 16.00
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΚΑΟΔ  14/12  17.00
  • ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  14/12  18.00 NOVASPORTS 3
  • ΟΣΦΠ-ΤΡΙΚΑΛΑ 14/12  19.00 ΔΤ
  • ΑΓΟΡ-ΑΕΝΚ 15/12 16.00
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΡΗΣ 15/12 16.00
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΟ 16/12 16.00 ΝOVASPORTS 3

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...