Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΟΚ! ! ! ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ...


Μεγαλο ντερμπι το Σαββατο στο Κραχτιδη με την ομαδα μας να υποδεχεται τον ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστικη του πρωταθληματος.Ο ΚΑΟΔ ειναι οχι απλα στο κυνηγι των play-off αλλα ψαχνει αλλη μια μεγαλη νικη που θα τον φερει ακομα πιο κοντα σε ενα καλο πλασαρισμα με το οποιο θα αποφυγει τους μεγαλους στην πρωτη φαση.Αυτο το πλασαρισμα δεν ειναι αλλο απο την 6η θεση της κανονικης διαρκειας του πρωταθληματος ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ 5η ΓΙΑΤΙ Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ.Αυτο βεβαια σαν προβλεψη γιατι στην ουσια απομενουν εξι παιχνιδια μεχρι το τελος και σιγουρα ο Νεναντ Μαρκοβιτς και οι παικτες του ξερουν οτι πρεπει να κοιτανε απλα το επομενο παιχνιδι που εχουν μπροστα τους και στο τελος θα γινει το ταμειο.Γι'αυτον τον λογο λοιπον εχει ιδιαιτερη σημασια το παιχνιδι του Σαββατου με τον ΠΑΟΚ.Θα αποτελεσει αλλο ενα βημα για την εκπληρωση του στοχου για την συμμετοχη της ομαδας στα play-off.Ο κοσμος της Δραμας οφειλει να δωσει βροντερο παρων στο κλειστο και να γινει ο εκτος παικτης στην προσπαθεια για μια ακομα μεγαλη νικη.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! ! !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ! ! ! 

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ! !

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ...

Το “Δ. Κραχτίδης” φιλοξενεί αυτό το Σάββατο (15/3, 17:00) άλλο ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για την Basket League OPAP. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η ομάδα μας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει με την δική σας παρουσία στο γήπεδο να συνεχίσει την αξιόλογη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. 
Η προσπάθεια της ομάδας αυτής να γράψει φέτος μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του ΚΑΟΔ και του δραμινού μπάσκετ πρέπει να έχει “σύμμαχο” τον κόσμο στις κερκίδες και την δημιουργία ατμόσφαιρας μοναδικής μέσα πάντα στα αθλητικά πλαίσια. 
Τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν σε κυκλοφορία από τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (14/3).
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 
Κάτω διάζωμα: 15€ 
Πάνω διάζωμα: 10€
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα καταστήματα:
- Κάβα ποτών Αμβροσιάδη Γιάννη , οδός  28ης Οκτωβρίου 7, τηλ. 2521030042
- Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Κεραμιτσόπουλου Ευστάθιου, οδός Ιουστινιανού 64  τηλ.2521045725
- Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Ελευθεριάδη Νικόλαου, οδός Σκρα 95  τηλ. 2521025277
- Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Μαυροειδή Νικόλαου, οδός Βίτσι 15 τηλ. 2521058940
* Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα ανοίξουν στις 14:30 έως την ώρα του αγώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...