Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ! !

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ...

Από σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα του ΚΑΟΔ έχει νέα, πιο μοντέρνα και περισσότερο χρηστική μορφή. Με μία απλή περιήγηση στο www.kaodramas.gr θα το διαπιστώσετε.

Με την δική σας συμμετοχή χτίζουμε και την δική μας κοινότητα στα social media, αρχικά με την επίσημη σελίδα του ΚΑΟΔ στο facebook (https://www.facebook.com/pages/KAODbasketball/657217464326454), αλλά και τον επίσημο λογαριασμό του ΚΑΟΔ στο twitter (https://twitter.com/KAODbasketball)
Έρχεται σύντομα και ο δικό μας χώρος στο youtube με το επίσημο κανάλι του ΚΑΟΔ.

Όπως θα διαπιστώσετε, υπάρχουν ακόμη ενότητες στο www.kaodramas.gr που είναι υπό διαμόρφωση, αλλά και ενότητες που θα προστεθούν στην πορεία, πάντα και με τις δικές προτάσεις και ιδέες, τις οποίες μπορείτε να στείλετε στη διεύθυνση kaodramas@gmail.com(η συγκεκριμένη διεύθυνση είναι αποκλειστικά και μόνο για επικοινωνία σχετικά με την ιστοσελίδα της ομάδας και τα social media). Έχει δοθεί ήδη ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιστορία του ΚΑΟΔ, αλλά και με την δική σας συμμετοχή, μπορούμε και πρωτίστως θέλουμε να την εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο.

Όπως στο γήπεδο, έτσι και στο διαδίκτυο δεν είμαστε μόνοι μας. Οι φίλαθλοι του ΚΑΟΔ, ο έκτος παίκτης της ομάδας, εκτός από την συμπαράστασή του προς την ομάδα στο «Δημήτριος Κραχτίδης», είναι παντού δίπλα μας και με την δική του σελίδα στο διαδίκτυο. Άμεση ενημέρωση για τα νέα του ΚΑΟΔ από τις επίσημες σελίδες της ομάδας και πιο θερμή ενημέρωση και άποψη στην σελίδα των φιλάθλων του ΚΑΟΔ (http://kaodfans.blogspot.gr/)

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας του ΚΑΟΔ έγινε και πάλι από την lunarpixels


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ....


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...