Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΚΑΟΔ! ! !

ΑΠΟ...http://www.kaodramas.gr/

Δημιουργείται το ψηφιακό μουσείο του ΚΑΟΔ με την βοήθεια των φιλάθλων του!

Η ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόφασή της για την δημιουργία ψηφιακού μουσείου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας!

Η δημιουργία του μουσείου για την ιστορία του ΚΑΟΔ ξεκινάει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί με την δική σας βοήθεια, των φιλάθλων που στήριζαν, στηρίζουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν, όχι μόνο φέτος, αλλά από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου.

Ο ΚΑΟΔ πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη πορεία της ιστορίας του, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε όλη τη μπασκετική Ελλάδα για τον τρόπο που λειτουργεί εντός και εκτός παρκέ και τώρα είναι μια μοναδική ευκαιρία να μάθει όλος ο κόσμος την ιστορία της ομάδας μας.

Ο κάθε φίλαθλος του ΚΑΟΔ που έχει στην διάθεσή του αρχειακό φωτογραφικό υλικό από αγώνες της ομάδας ή άλλες δραστηριότητές της, από τα περασμένα χρόνια, μπορεί να έρθει σε επαφή με την ομάδα και να προσφέρει το συγκεκριμένο υλικό. 

Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να προσφέρει στη δημιουργία του ψηφιακού μουσείου του ΚΑΟΔ είναι οι εξής:

α) Εφόσον μπορεί να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες με scanner, μπορεί να τις αποστείλει με e-mail στο kaodramas@gmail.com. Την φωτογραφία καλό είναι να συνοδεύει μια μικρή περιγραφή της.

β) Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας με scanner, μπορείτε να αφήνετε το φωτογραφικό υλικό (με την επεξήγηση ή μικρή περιγραφή της φωτογραφίας) στην Κάβα Αμβροσιάδη (οδός  28ης Οκτωβρίου 7, τηλ. 2521030042) ή να επικοινωνήσετε με τον πρώην παίκτη της ομάδας και νυν συνεργάτη του Νέναντ Μάρκοβιτς, Κυριάκο Παπαδόπουλο (τηλ 6931 423071). Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι φωτογραφίες θα επιστραφούν στους κατόχους τους. 

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ιδέα, η οποία μπορεί να πετύχει με την δική σας στήριξη, των φιλάθλων του ΚΑΟΔ!

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑOD FANS...ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!
ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ...


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...