Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ..ΚΑΟΔ-ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ ΒΒ 66-59..OΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α1..


ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ..
ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α1 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ! ! !

 Στα αγωνιστικα φιλικο αγωνα εδωσε σημερα η ομαδα μας με αντιπαλο την Τουρκικη ΒΒ Ινσταμπουλ νεοφωτιστη στην τουρκικη λιγκα με ιδιαιτερα υψηλο μπατζετ για τα ελληνικα δεδομενα και ομαδα του πρωην παικτη του ΠΑΟ Ζακ Ρα'ι'τ.Πολυ καλη εμφανιση απο την ομαδα μας ιδιαιτερα στην αμυνα και σχετικα σταθερη αποδοση για την εποχη προετοιμασιας που διανυουμε.Ο ΚΑΟΔ ηταν ανταγωνιστικος σε ολην την διαρκεια του παιχνιδιου το οποιο ηταν ''ντερμπι'' με το πρωτο ημιχρονο να τελειωνει με τους Τουρκους να εχουν ισχνο προβαδισμα 29-32.Η ομαδα μας στο τριτο δεκαλεπτο ανεβασε την αποδοση της  παιρνοντας κεφαλι στο σκορ βασιζομενη στην πολυ καλη αμυντικη λειτουργια.Η διαφορα εφτασε μεχρι τους 10 και στο 4ο δεκαλεπτο με καλη διαχειρηση του παιχνιδιου ο ΚΑΟΔ δεν απειληθηκε ουσιαστικα και το τελικο 66-59 ηρθε φυσιολογικα.Διακριθεντες απο την ομαδα μας ηταν σιγουρα ο Σλαφτσακης αλλα και ο Τζονσον που δειχνει οτι θα δωσει λυσεις επιθετικα. 


Τα δεκάλεπτα: 18-22, 29-32, 55-44, 66-59.

ΚΑΟΔ AMERICAN GENETICS: Σλαφτσάκης 12, Βασόγεβιτς 5 (1), Τζόνσον 14 (3), Γεωργάκης 4, Ζάρας 2, Λο 9 (1), Άτκινς 6 (1), Όντομ 6 (1), Σπυριδωνίδης, Μισέλ 6, Χρυσικόπουλος 2.

ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ ΒΒ: Σουάν 10 (2), Ακίν 3 (1), Ράιτ 9, Ντιλίκ, Στέφενσον 8, Μπιργκίν 8 (1), Οζιλντιρίμ 4, Πατσούν, Μπάλαζιτς 7 (1), Τοπάλογλου 10.



ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ  ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


Λιγο μετα το τελος του φιλικου εγινε γνωστη και η κληρωση του πρωταθληματος με τον ΚΑΟΔ να εχει τρια εντος στις πρωτες 4 αγωνιστικες με αρκετα μεγαλο βαθμο δυσκολιας ομως αν αναλογιστουμε οτι ξεκιναμε με Τρικαλα εντος παμε Ρεθυμνο και ερχονται Δραμα ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗΣ .Ας δουμε τις δηλωσεις που εκανε σχετικα με την κληρωση στο site της ομαδας ο προπονητης του ΚΑΟΔ Κωστας Μεξας...


Μέξας: “Έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”

Ο Κώστας Μέξας αμέσως μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος δήλωσε: “Έχουμε τρεις αγώνες στην έδρα μας τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και μάλιστα με πολύ καλές ομάδες. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα μας παρουσιαστούν. Η κλήρωση είναι… περίεργη, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν πρέπει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε μακριά. Στόχος μας είναι το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και ακολούθως ο αγώνας της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα στην έδρα μας”.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ..Κανουμε κλικ πανω στις εικονες για να μεγαλωσουν...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...