Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΨΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΜΙΣΕΛ Ο ΚΑΟΔ! ! !ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΚΙ ΜΑΡΚ ΜΙΣΕΛ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

H ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα του Γκι Μαρκ Μισέλ!
Ο 26χρονος σέντερ, με ύψος 2,13μ., υπέγραψε συμβόλαιο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι η τρίτη με την φανέλα του American Genetics ΚΑΟΔ μετά το “διάλειμμα” που έκανε πέρσι ως παίκτης του Πανιωνίου.
Ο Μισέλ έχει ήδη ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας, συμμετείχε και σε δύο φιλικά στο τουρνουά της Κύμης και προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα.

http://www.kaodramas.gr/

Ο απολογισμός του Κώστα Μέξα για το τουρνουά της Κύμης

Ο τεχνικός του American Genetics ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από τα τρία φιλικά σε τρεις ημέρες για την ομάδα του, να διαπιστώσει δυνατότητες και αδυναμίες πάνω στις οποίες θα δουλέψει με τους παίκτες του στη συνέχεια της προετοιμασίας.
Ο Έλληνας τεχνικός κάνοντας έναν απολογισμό για την παρουσία του American Genetics ΚΑΟΔ στο τουρνουά της Κύμης υπογράμμισε: “Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία αυτά τα δυνατά φιλικά παιχνίδια για να αρχίσουν να προσαρμόζονται στον ελληνικό τρόπο παιχνιδιού και σκέψης οι νέοι και άπειροι ξένοι παίκτες μας. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και για τη νοοτροπία μας και για το αγωνιστικό κομμάτι σε επίπεδο τακτικής. Είδαμε τις αδυναμίες μας, αλλά και τα καλά μας σημεία. Πλέον, θα δουλέψουμε το επόμενο διάστημα εστιάζοντας την προσοχή μας στον περιορισμό των αδυναμιών μας, την διατήρηση των καλών σημείων της ομάδας και την βελτίωση στον τομέα των συνεργασιών και της ταχύτητας εκτέλεσης στην επιθεση.

Συνεχιζεται η διαθεση των διαρκειας...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...