Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ AMERICAN GENETICS KAOΔ! ! ! ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...



Σε μια εξαιρετική εκδήλωση στο κτήμα ΠΕΡΕΚ στο Μονοπήγαδο Βασιλικών πραγματοποιήθηκε χθες (9/9) η παρουσίαση του νέου σήματος της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989, η οποία πλέον μετονομάστηκε και επίσημα σε ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989.

Παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, κ. Γιώργου Ορφανού, δεκάδων πολιτικών και επιχειρηματιών από όλον τον κόσμο (Ιταλία, Τουρκία, Ιράν, Μαρόκο), αλλά και του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργου Χαλβατζάκη, επισημοποιήθηκε η συνεργασία της καλύτερης επαρχιακής ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα με μια από τις πιο σταθερά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που συνεχώς εξαπλώνεται στον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της American Genetics, κ. Παύλος Ζουλιάμης τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του: “Μπορούμε σήμερα, να υπερηφανευόμαστε, ότι αποτελούμε τη μοναδική  ελληνοιταλική δύναμη, στον τομέα του γενετικού υλικού υβριδίων καλαμποκιού, σε 23 χώρες. Τώρα που προστίθενται η νέα μονάδα παραγωγής μας στην Τουρκία, η ερευνητική και παραγωγική μας δραστηριότητα στο Ιράν και η διανομή των προϊόντων μας στο Μαρόκο, είμαι βέβαιος θα μεγαλουργήσουμε. Πάντα πίστευα, ότι η εταιρεία μας έχει δύο αποστολές, την οικονομική και την κοινωνική. Οφείλουμε λοιπόν να επιστρέφουμε στην κοινωνία, κομμάτι της εμπιστοσύνης και της υπεραξίας που η ίδια μας προσφέρει. 

Η ανάπτυξη μας σε 23 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έδειξε στα προϊόντα μας ο απλός αγρότης, ο έμπορος, ο εθνικός διανομέας. Θέλοντας να πούμε ένα ευχαριστώ στη κοινωνία της Μακεδονίας και Θράκης, από τις πρώτες περιοχές που μας εμπιστεύθηκαν, στηρίζουμε έμπρακτα την ομάδα κόσμημα της ευρύτερης περιοχής, η οποία εκπροσωπεί όχι μόνο την πόλη της Δράμας αλλά όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ.
Όπως η American Genetics, έτσι και ο ΚΑΟΔ, είναι μια νέα, υγιής ομάδα, χτισμένη πάνω σε στέρεες βάσεις, με άσβεστη φιλοδοξία να ανεβαίνει πάντα ψηλότερα. Σας διαβεβαιώνω με τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι η American Genetics αγαπάει και επενδύει στον ΚΑΟΔ και τη Δράμα, θέλουμε όμως και οι πολίτες, οι Δραμινοί, να αγαπήσουν και να στηρίξουν τη μοναδική επαγγελματική ομάδα της πόλης. Εμείς καταβάλουμε ήδη κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η Δράμα να γίνει μπασκετούπολη. Διαβεβαιώνω τους πάντες, ότι με τη δική μας αρωγή, ο American Genetics ΚΑΟΔ, στο νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο ανταγωνιστικός”.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989, κ. Άρης Ιωαννίδης τόνισε: “Η σημερινή παρουσίαση σηματοδοτεί την απαρχή μιας αγαστής συνεργασίας. Είναι πολύ σημαντικό αυτήν την δύσκολη περίοδο να έχεις φίλους να σε στηρίζουν. Και ο ΚΑΟΔ βρίσκει, στο πρόσωπο της American Genetics έναν πολύ ισχυρό υποστηρικτή, έναν πιστό φίλο. Μαζί προχωράμε σε μια άλλη εποχή. Στην γιγάντωση της ομάδας «κόσμημα του ελληνικού μπάσκετ» όπως αναφέρεται συχνά. Ο ΚΑΟΔ ανεβαίνει επίπεδα. 

Δεν σας κρύβω ότι η ομάδα έχει τεράστια ευθύνη πλέον γιατί αγωνιζόμαστε με το όνομα της American Genetics, μιας εταιρείας που γνωρίζει μόνο επιτυχίες. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και σε αυτή την πρόκληση.

Κλείνοντας εκ μέρους και των ιδιοκτητών της ομάδας, κ. Βασίλη Τσακτσαρλή και Βασίλη Μποζατζίδη θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την American Genetics για την εμπιστοσύνη της και να υποσχεθώ ότι μαζί θα γράψουμε ιστορία”.

Ο Προπονητής της ομάδας, κ. Κώστας Μέξας υπογράμμισε: “Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλες τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, το χορηγικό τους πρόγραμμα να έχει μια τόσο μεγάλη εταιρεία. Αντιλαμβανόμαστε το ειδικό βάρος που αποκτά πλέον η φανέλα του ΚΑΟΔ, καθώς φέρνει το σήμα μιας μεγάλης εταιρείας. Πιστεύουμε ότι με την υποστήριξη της American Genetics, θα μπορέσουμε σαν οργανισμός να κάνουμε το βήμα παραπάνω, κάτι το οποίο θέλει όλος ο κόσμος της Δράμας. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και μόνο ενωμένοι, ο ΚΑΟΔ και η American Genetics, θα πάμε μπροστά και θα πετύχουμε τον στόχο μας”.

Ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Γιώργος Ορφανός πρόσθεσε: “Ως άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό, μπορώ να πω ότι αισθάνομαι πολύ όμορφα που ο ΚΑΟΔ βήμα - βήμα ανεβαίνει. Ως Μακεδόνας χειροκρότησα την περσινή εξαιρετική του εμφάνιση και την 6η θέση που πέτυχε. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που τον διοικούν έχουν σχέδιο, υπομονή και κυρίως οργάνωση. Στη φετινή χρονιά προστίθεται η American Genetics, πετυχημένη στο χώρο της και έρχεται να προσθέσεις τις δυνάμεις της σε αυτές που είχε ο ΚΑΟΔ. Αυτός ο συνδυασμός θα φέρει και θετικό αποτέλεσμα. Καμιά φορά δεν πρέπει να είμαστε και πολύ βιαστικοί. Ενα ενδεχομένως αρνητικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να σταματήσει τη πορεία που έχουμε χαράξει. Το βάθος του χρόνου θα δικαιώσει την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η προοπτική θα υιοθετηθεί και θα στηριχθεί από τους Δραμινούς”.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης υποστήριξε: “Ο ΚΑΟΔ όλα αυτά τα χρόνια είναι υπόδειγμα λειτουργίας μιας ΚΑΕ. Εχω την τύχη να γνωρίζω τον κ. Ζουλιάμη εδώ και χρόνια, είναι εξαιρετικός επιχειρηματίας και άνθρωπος. Όταν έμαθα ότι θα συνεργαστεί η American Genetics με τον ΚΑΟΔ, χάρηκα πάρα πολύ. Σήμερα βλέπω ότι η American Genetics δεν είναι μόνο ο κ. Ζουλιάμης, αλλά άνθρωποι από όλον τον κόσμο και αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο. 
Παρά την οικονομική κρίση στη χώρα, το μπάσκετ έχει αρχίσει να ενισχύεται από εταιρείες όπως η American Genetics από την περασμένη χρονιά. Θα είναι από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών το επόμενο, έχοντας ήδη εκτιμήσεις για το ότι τα γήπεδα θα είναι γεμάτα. Ο ΚΑΟΔ θα κάνει ακόμα ένα βήμα ως προς την προσέλευση του κοινού, το μεγάλο κλειδί στην επιτυχία μιας ομάδας είναι ο κόσμος. Καλώ τον κόσμο της Δράμας να στηρίξει και να πλαισιώσει αυτή τη προσπάθεια”.

http://www.kaodramas.gr/

Οπως ολοι μας καταλαβαινουμε η προσπαθεια που γινεται ειναΙ ΤΙΤΑΝΙΑ και οφειλουμε να στηριξουμε ακομα πιο πολυ εμεις σαν απλοι φιλαθλοι της ομαδας με πρωτο βημα την αγορα εισιτηριων διαρκειας...

ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!  !  !

ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 90 ΕΥΡΩ!  ! !

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 180 ΕΥΡΩ..

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ''ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ''

ΟΛΗ Η ΔΡΑΜΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΟΔ...ΑΞΙΖΕΙ! !  !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...