Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!


Την διεξαγωγη της 11ης αγωνιστικης εχουμε αυριο με πολυ σημαντικους αγωνες που θα κρινουν πολλα για την συνεχεια σε κορυφη και ουρα.Σιγουρα δεσποζει το μεγαλο ντερμπι των αιωνιων στο ΣΕΦ αλλα το δικο μας ενδιαφερον εστιαζεται στην αναμετρηση της ομαδας μας με την ΑΕΝΚ εκτος εδρας.Ας δουμε αναλυτικα το προγραμμα...

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 NOVASPORTS
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΟΚ
  • ΑΡΗΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
  • ΑΕΝΚ-ΚΑΟΔ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19:00 OTESPORT3
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
KYΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 OTESPORT3
  • ΑΕΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ



Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2014-15
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΝΚ-ΚΑΟΔ απο το esake.gr

Στις 20 Οκτωβρίου 2013 έγινε το μοναδικό παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΝΚ Δημούλας και του ΚΑΟΔ American Genetics στο “Ζηρίνειο” για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ηταν για την 2η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος και κυριάρχησαν οι επιθέσεις με τον ΚΑΟΔ να αποδεικνύεται πιο αποτελεσματικός επικρατώντας της αντιπάλου του με 95-84 (Κρόκερ 30, Γκάρετ 12 – Πολκ 22, Χρυσικόπουλος 17).

Ηταν μία νίκη “παράσημο” για τους Δραμινούς την σεζόν που πέρασε δεδομένου ότι ήταν μία από τις μόλις τρεις ομάδες που έφυγαν με αυτήν από την έδρα της ΑΕΝΚ Δημούλας στην κανονική περίοδο και οι άλλες δύο ήταν ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό (τα κατάφερε στα πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ).

Και όμως η εκκίνηση του περσινού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, δεν προμήνυε την τελική έκβαση του, αφού η Κηφισιά στο 12ο λεπτό ήταν μπροστά με 15 πόντους (33-18)! Ο ΚΑΟΔ Am.Genetics όμως με εντυπωσιακά ποσοστά (20/33 δίποντα και 12/21 τρίποντα) έκανε την ανατροπή και πήρε το “διπλό” πετυχαίνοντας μάλιστα 33 πόντους στην τελευταία περίοδο.


ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ: Με τέσσερα ριμπάουντ ο Μιχάλης Κακιούζης θα μπει στην πρώτη 20άδα στα χρόνια του επαγγελματικού μπάσκετ (από το 1992 που διοργανώνει το πρωτάθλημα ο ΕΣΑΚΕ) φτάνοντας τον Φραγκίσκο Αλβέρτηστα 1.399. Παράλληλα ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας, με ένα αμυντικό ριμπάουντ θα φτάσει τα 900, με ένα επιθετικό τα 500 και με δύο συνολικά τα 1.400.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης απέχει 20 πόντους από τους 1.600 ενώ με τέσσερις ασίστ θα φτάσει τις 300. Σύντομα οΔημήτρης Μαυροειδής θα σπάσει το “φράγμα” των 1.000 πόντων αφού χρειάζεται μόλις 19.

ΚΑΟΔ AM. GENETICS: Με 11 πόντους ο Θόδωρος Ζάρας που είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΚΑΟΔ American Genetics στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα φτάσει τους 600 πόντους με την φανέλα της ομάδας στην κατηγορία.

Με τέσσερα ριμπάουντ ο Γκάι Μαρκ Μισέλ θα φτάσει τα 300 ως παίκτης των Δραμινών (είναι πρώτος στην λίστα). Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης θα “πιάσει” τον Σταμάτη Μπένα στις 58 συμμετοχές και την 4η θέση της λίστας στην ιστορία του ΚΑΟΔ στην κατηγορία.

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ Α2 (ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΡΗ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 10/01/15

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ''ΖΗΡΗΝΕΙΟ'' ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ''ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ''!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...