Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΑΟΔ PRE GAME-ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..

Μεγαλο παιχνιδι για την ομαδα μας το Σαββατο 6/12 εκτος εδρας απεναντι στην Ελευσινα.Τα πραγματα ηρθαν ετσι φετος ωστε η ομαδα μας να ειναι ισοβαθμη της Ελευσινας μετα απο 8 αγωνιστικες και σιγουρα το παιχνιδι του Σαββατου αποτελει σταθμο για την φετινη πορεια της ομαδας μια και ενδεχομενη νικη φερνει τον ΚΑΟΔ σε πλεονεκτικη θεση οσον αφορα το θεμα της παραμονης στην κατηγορια.Κακα τα ψεματα ο φετινος βασικος στοχος της ομαδας μας ειναι η παραμονη και στην 9η αγωνιστικη διεξαγονται σημαντικες αναμετρησεις που θα ξεκαθαρισουν καπως το τοπιο στην βαθμολογια χωρις βεβαια να εχει κριθει κατι ακομα μια και το πρωταθλημα εχει παρα πολυ δρομο...Η ομαδα μας θα παρουσιαστει ενισχυμενη μια και η προσθηκη του Παπαμακριου ειναι μια πολυ σημαντικη κινηση και πιστευουμε πως οταν ο παικτης βρει τον ρυθμο του θα ειναι μια πολυτιμη βοηθεια για τον ΚΑΟΔ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..ΑΠΟ..esake.gr

Πανελευσινιακός και ΚΑΟΔ American Genetics αναζητούν την επιστροφή στις νίκες στην μεταξύ τους συνάντηση αύριο (6/12, 17:00) στην Ελευσίνα για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι «σταχυοφόροι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες από το Ρέθυμνο Aegean και τον ΠΑΟΚ, όπως και η ομάδα της Δράμας από τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό. Ο Μάνος Παπαμακάριος θα κάνει ντεμπούτο με τον ΚΑΟΔ American Genetics απέναντι στην ομάδα που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν.

«Είναι από τους αγώνες που πρέπει να νικήσουμε», τόνισε ο Δημήτρης Κουστένης για το αυριανό ματς. Οι τοποθετήσεις του προπονητή του Πανελευσινιακού:

Για την σημασία του αγώνα: «Το παιχνίδι με την Δράμα έχει μια ιδιαίτερη σημασία για εμάς γιατί είναι μια ομάδα με τους ίδιους στόχους και στα ίδια επίπεδα με εμάς. Γνωρίζουμε ότι παιχνίδια επί αυτών των αντιπάλων και νίκες πολλές φορές έχουν και διπλή σημασία. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε και θεωρώ πως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Το παιχνίδι θα ξεκινήσει από την άμυνα μας γιατί πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα για να βρούμε καλό ρυθμό στην επίθεση. Θα προσπαθήσουμε να απλώσουμε το ρόστερ και στους δώδεκα παίκτες αφού είμαστε υγιείς και με αυτό τον τρόπο να βγάλουμε τις αδυναμίες της Δράμας ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Είναι μια ομάδα καλά δουλεμένη, έχει ένα κορμό νέων παικτών που βγάζουν ενέργεια και ενθουσιασμό ταυτόχρονα υπάρχει και μια μικρή απειρία. Θεωρώ ότι της δίνει μεγάλη βοήθεια κάτω από τα καλάθια ο Μισέλ και τα γκάρντ τα οποία μπορούν και κρατάνε τον ρυθμό. Από εκεί και πέρα πολύτιμη βοήθεια παίρνει και από τους Σλαφτσάκη, Ζάρα και Χρυσικόπουλο και φυσικά τώρα ο παράγοντας Παπαμακάριος που δεν ξέρουμε κατά πόσο γρήγορα θα μπορέσει να ενταχθεί στην ομάδα αλλά αποτελεί και αυτός μια επιπλέον λύση στην ομάδα της Δράμας».

Για το που θα στηριχθεί ο Πανελευσινιακός: «Η ομάδα μας θα στηριχθεί στο βάθος που έχουμε, στην άμυνα μας, στο καλό κλίμα που υπάρχει και στην διάθεση που έχουν δείξει τα παιδιά ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Θεωρώ πως με εξαίρεση τα δύο δεκάλεπτα με το Ρέθυμνο στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε ανταποκριθεί και αρχής γενομένης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που δείξαμε καλά στοιχεία τηρουμένων των αναλογιών γιατί παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Η άμυνα θα μας δώσει το έναυσμα να βρούμε ρυθμό στην επίθεση».
Κομβικό αγώνα για τον Πανελευσινιακό χαρακτήρισε τον αυριανό ο Περικλής Δορκοφίκης. Οι δηλώσεις του 34χρόνου φόργουορντ:

Για την σημασία του αγώνα: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Πιστεύω πως αν θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στην συνέχεια και να διαφοροποιηθούμε από τις ομάδες τις οποίες θα παλέψουν για την παραμονή τους τα παιχνίδια αυτά είναι που θα μας αλλάξουν αυτή την εικόνα και θα μας βάλουν σε καλύτερη πορεία για το μέλλον».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Νομίζω ότι είναι καθαρά η μαχητικότητα και η αποφασιστικότητα που θα δείξουμε μαζί με την ενέργεια που θα βγάλουμε για σαράντα λεπτά στο παιχνίδι. Έχουμε δείξει πως στην έδρα μας πως αν έχουμε αυτά κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για εμάς».

Σχετικά με τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Είναι μια ομάδα η οποία παίζει αρκετά καλά, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Νομίζω πως το πικ εν ρολ τους είναι αρκετά δυνατό και τα επιθετικά τους ριμπάουντ και πιστεύω πως αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού θα πρέπει να το ελέγξουμε όσο περισσότερο μπορούμε για να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους». 

Για το που θα στηριχθεί ο Πανελευσινιακός: «Η ομάδα μας πρέπει να στηριχθεί στον αμυντικό της προσανατολισμό που από εκεί παίρνει και ενέργεια και μέσα στην έδρα της μπορεί να βγάλει εύκολα καλάθια που αυτά χρειαζόμαστε».

«Πρόκειται για ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες», δήλωσε ο Κώστας Μέξας, προπονητής του ΚΑΟΔ American Genetics και επισήμανε: «Θα έχει τον πρώτο λόγο στη νίκη η ομάδα που θα ελέγξει τον ρυθμό και θα επιβάλλει το δικό της στιλ στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην ατομική μας άμυνα, αλλά και στο αμυντικό transition για 40 λεπτά και μέσα από την αμυντική μας λειτουργία να βάλουμε τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο Γιώργος Γεωργάκης, ο 23χρόνος σέντερ της ομάδας της Δράμας τόνισε την σημασία της συνάντησης: «Παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Αυτό από μόνο του αναδεικνύει την σημασία του παιχνιδιού και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και στην άμυνα και στην επίθεση και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο των προπονητών μας ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, που θα είναι σπουδαία για την συνέχεια του πρωταθλήματος».






ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

6/12/2014
  • ΑΡΗΣ-ΑΕΚ
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ (ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ)
  • ΑΕΝΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΟΚ
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΑΟΔ
  • ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ)
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ 7/12


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 8 ΑΓΩΝΕΣ...

  1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-1  15
  2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 7-0  14
  3. ΑΕΝΚ  5-3  13
  4. ΡΕΘΥΜΝΟ  5-3  13
  5. ΑΕΚ  4-4  12
  6. ΑΡΗΣ  4-3  11
  7. ΑΠΟΛΛΩΝ  3-5  11
  8. ΚΟΛΟΣΣΟΣ  3-5  11
  9. ΚΟΡΟΙΒΟΣ  3-5  11
  10. ΠΑΟΚ  5-1  11
  11. ΚΑΟΔ  2-6  10
  12. ΤΡΙΚΑΛΑ  2-6  10
  13. ΕΛΕΥΣΙΝΑ  2-6  10
  14. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  2-6  10
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...